Habi001 Vloženo 19. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 samozřejmě. Ale všichni nadávají na automobilky, že dělají malé motory a tak a neuvědomují, že továrny z toho nemají taky vůbec žádnou radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 V 14/02/2018 na 19:28, P44 napsal: Škoda Kodiaq 1.4 TSI DSG Style + další výbava (virtuální pedál, paket comfort, tažné zařízení atd...) látkové sedačky, barva hnědá amber (zvláštní lakovani). Objednáno 8.12. 2017, při objednání předběžný termín dodání cca 9-10 měsíců... dnes jsem se ptal prodejce a ten říkal, že předběžný termín je 21-23 týden 2018, ale že na to nemám spoléhat... Zdá se mi to docela dlouho, když Škoda teď uvádí, že dodací doba Kodiaqů se zkracuje... Máte někdo jiné zkušenosti? Kdyžtak koukní na moje vlákno v Můj Kodiaq. Mám stejný typ co ty, tak ať víš na co si dát pozor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Z logistických důvodů došlo posunutí náběhu komponentu Digitální přístrojový panel (9S0) v modelech Octavia, Karoq a Kodiaq. Zakázky obsahující tuto mimořádnou výbavu nebudou vyrobeny dříve než zkraje dubna 2018. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P44 Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Prodejce mi stále trvdí, že moje auto (Kodiaq 1.4 TSI DSG Style) nebude vyrobeno dřívě než v půlce června, což se mi zdá celkem za dlouho. Objednáno 8.12. 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabo Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Protože je to benzín. Ty dělají s nižší prioritou, protože je o ně menší zájem. Ty jejich řeči o zlepšení stavu se vztahujou jenom na diesely. A to buď rád za tu 1.4 TSI. Já objednal 2.0 TSI 4.9.2017 a slíbili mi termín v červenci 2018. Aktuálně jsem "už" na konci dubna. Tj. pořád je to 8 měsíců. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P44 Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Tak snad bude nejdéle do konce června auto vyrobené, protože auto potřebuji mít na léto k dispozici..... tak snad bude co nejdříve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 6 hours ago, brabo said: Protože je to benzín. Ty dělají s nižší prioritou, protože je o ně menší zájem. Naopak, zajem o benzin roste, proto je nestihaji dodavat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 @P44 .... Termin je v poradku. Na tuto motorizaci s prevodovkou je prave prodlouzeni terminu dodani o nekolik XX tydnu. O kolik presne to nevim, to se musim podivat v pondeli v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabo Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 před 7 hodinami, havrosh napsal: Naopak, zajem o benzin roste, proto je nestihaji dodavat To se nejsem uplně jistej. Co se tvrdí, tak největší klientelou jsou fleetový zákazníci. A ti téměř ve 100% případů chtějí naftu. Nejspíš kvůli spotřebě. A samozřejmě automobilka jde na ruku svým největším odběratelům. Nás pár zastánců benzínu pro ně není žádný terno. Podíl u Kodiaqa je údajně 80 ku 20 ve prospěch nafty. Navíc i pocitově, kdekoli řeknu, že chci benzínovej motor, všichni se diví. Kdykoli vidim někde venku jet Kodiaqa, tak už z dálky slyšim ten traktorovej zvuk nafty. A i tady v diskuzi většina popisovala, že objednává diesel. Ne, nepozoruju v reálu rostoucí zájem o benzíny v tomhle segmentu větších aut. Pořád je to okrajová záležitost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabo Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 před 5 hodinami, Lukason napsal: @P44 .... Termin je v poradku. Na tuto motorizaci s prevodovkou je prave prodlouzeni terminu dodani o nekolik XX tydnu. O kolik presne to nevim, to se musim podivat v pondeli v praci No já když objednával v září, tak bylo na 2.0 TSI +31 týdnů. Na 1.4 TSI tam tenkrát žádný zpoždění nebylo. Prodejce mi to vysvětloval tak, že ty 2.0 jsou reálně motory z Audi. A ta je Škodovce nezvládá (nebo dokonce snad nechce) moc dodávat. Já bych se ani nedivil, vzhledem k rivalitě vůči Škodovce uvnitř VW, co poslední dobou probíhá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 1 hour ago, brabo said: To se nejsem uplně jistej. Ja jsem dostal Kodiaqa 4 mesice pre terminem a prodejce me to zduvodnil ze nestihaji dodavat TSI. V zapadni EU vzrusta procento benzinu proti nafte, tak je otazkou jestli VW stiha pokryt poptavku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrazda53 Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Objednáno 15.12.2017 (Style 2.O TDI 140kW, panorma, Dig. štít) poslední změna v konfiguraci 10.1.2018. Prodejce nedokáže říct ani cca termín dodání. Přijde mi to už divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 @hrazda53 .... a cetl jsi muj prispevek ob par prispevku nahoru ? .... Modifikace s digi. stitem, se odsouvaji a budou se zacinat vyrabet z kraje Dubna 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrazda53 Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Právě, že četl. Jestliže vědí kdy se začne vyrábět se štítem tak by alespoň podle mě taky měli vědět kdy se auto cca po 1. dubnu vyrobí (to, že se to zpozdí oproti planávaným termínům je jasné.). Takhle to vypadá, že ti co mají objednáno dig. štít ty dodací termíny zrušili a nový potvrzený dod. termín bude až v dubnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Prave ba naopak, tyto auta nemaji prirazeny termin a odsouvaji se postupne v poradniku, az nabehne prvni auto, tak pak by si mel vedet nejaky termin. Tedka ale bohuzel, proste to zjistit nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 (editace) Aktuální dodací doby s platností od 6.3. 2018 Editováno: 22. Červen 2018, autor: Lukason 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 A ostatní modely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_86 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Před hodinou, Lukason napsal: Aktuální dodací doby s platností od 6.3. 2018 Co prosím znamená ve třetím sloupci > 9 měsíců?? A vykřičník u digitálního panelového přístroje? Díky za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 @Lukas_86 AD - 9 měsícu orientacni doba dodani, pro obchodnika s naplnenym rocnim cilem objednavek. AD - digi panel ma posunut nabeh vyroby z logistickych duvodu. Zakazky s touto vybavou nebudou vyrabeny drive nez na zacatku dubna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P44 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 A pokud bylo auto objednáno v prosinci 2017 platí který termín ? Ten co mi řekl a garantovat prodejce při objednání nebo se na to vztahují i tyto nové termíny? Jinak objednáno: Škoda Kodiaq 1.4 TSI DSG Style + další výbava (virtuální pedál, paket comfort, tažné zařízení atd...) látkové sedačky, barva hnědá amber (zvláštní lakovani). Objednáno 8.12. 2017, prodejce říkal, že předběžný termín je 21-23 týden 2018, ale že na to nemám spoléhat. Po cca měsíci tento termín potvrdil a řekl, že mi Škoda auto tento termín garantuje jako nejzazší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabo Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 před 1 minutou, P44 napsal: A pokud bylo auto objednáno v prosinci 2017 platí který termín ? Ten co mi řekl a garantovat prodejce při objednání nebo se na to vztahují i tyto nové termíny? Jinak objednáno: Škoda Kodiaq 1.4 TSI DSG Style + další výbava (virtuální pedál, paket comfort, tažné zařízení atd...) látkové sedačky, barva hnědá amber (zvláštní lakovani). Objednáno 8.12. 2017, prodejce říkal, že předběžný termín je 21-23 týden 2018, ale že na to nemám spoléhat. Po cca měsíci tento termín potvrdil a řekl, že mi Škoda auto tento termín garantuje jako nejzazší. To se máš. Mě Škoda aktuálně slibuje taky přesně tenhle termín výroby. A to jsem objednával 5.9.2017. Ale je fakt, že původně slibovali při objednání 27-28 týden. 2.0TSI DSG Style Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Tak prodejce je ten, ktery by ti o aute mel rici nejvice. Pokud ti tvrdi tento termin, tak nejspise ano. Nevim jake byli terminy pri objednani. Tohle opravdu netusim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P44 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Poslední odpověď od dealera: „Výrobce mi nemůže potvrdit konkrétní termín, ale garantuje dodání vozu v polovině června tohoto roku.” Tak snad to vyjde, abych na dovolenou mohl jet novým... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ms3791 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Tak dnes dobrá zpráva od dealera. Výroba 14 - 16 týden (původně slíbeno v srpnu), objednáno koncem října Kodiaq Sportline, 2.0tdi 110kw 7DSG, max výbava (vč. panorama a dig. panelu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Objednáno 5.2.2018, původní termín půlka června (23-24 kt), v pondělí nový termín konec května (21-22 kt). Doufám, že to zůstane aspoň takto. TSI 2.0 DSG Style Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.