Přejít na obsah

hrazda53

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení hrazda53

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím pánové, pořád platí, že změna modelového roku probíhá k 22 týdnu? Zachytil jsem informace, že by to tento rok mohlo být posunuto na 34 týden a to z důvodu nové EURO normy. Ptám se jelikož mám potvrzený termín výroby na 23. týden a předpokládám že MR 2019 bude zase o kousek vychytanější.
  2. hrazda53

    Dodací lhůta

    Právě, že četl. Jestliže vědí kdy se začne vyrábět se štítem tak by alespoň podle mě taky měli vědět kdy se auto cca po 1. dubnu vyrobí (to, že se to zpozdí oproti planávaným termínům je jasné.). Takhle to vypadá, že ti co mají objednáno dig. štít ty dodací termíny zrušili a nový potvrzený dod. termín bude až v dubnu.
  3. hrazda53

    Dodací lhůta

    Objednáno 15.12.2017 (Style 2.O TDI 140kW, panorma, Dig. štít) poslední změna v konfiguraci 10.1.2018. Prodejce nedokáže říct ani cca termín dodání. Přijde mi to už divný.
  4. Ano, bohužel to tak vypadá že se obsluha hovorů bude odehrávat přes panel navigace či rádia. Pakliže nějaké tlačítko na volantu nebude mít sekundární funkci nastavenou alespoň pro příjem hovoru. Tady to má Volkswagen vyřešené lépe - přepínaní obrazovek je v první sekci menu a tlačítko hovorů zůstalo.
  5. Zdar, nemáte informaci ohledně tlačítka pro ovládání telefonu (hovorů) na multifunkčním volantu v případě, že máte digitální přístrojový štít? Toto tlačítko totiž nahradilo tlačítko pro přepínání obrazovek dig. příst. štítu. A zatím to vypadá, že nebude na volantu k dispozici a přímý dotaz na Škodu zůstal bez odezvy. Bylo by to svým způsobem nešťastné kdyby se příjem hovorů uskutečňoval pomocí navigace/rádia.
×
×
  • Vytvořit nový...