DavidSK Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Skús deaktivivat snimanie vnútorneho priestoru. Mne sa samovolne alarm spustal, len ked som nhhal otvoreny siber koli vetraniu, tak neviem ci nejaka mucha, alebo co to mohlo sposobit, deaktivoval som vnutorne snimanie a potom to uz nehukalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Zdravím!V autě mám origo alarm ze Škodovky.Rok výroby auto je 07/2005.Tak dnes se mi opět spustil samovolně alarm.Naposledy to udělalo před měsícem a půl.Už si nevím rady.Alarm se mi normálně pak vypne, ale výstražná světla stále blikala, cca tak 6 minut v kuse a až jsem došel k auto a auto dálkáčem otevřel, tak až teprve potom se směrovky zhasly. Dveře jsem měl všechny zavřené.Nevíte, co by to mohlo být? Děkuji moooc za rady a nápady !!!! Ať to jezdí a hlavně bez nehod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 podle bloků hodnot z komfortky dopátrat důvod spuštění alarmu, jsou tam poslední 4 poplachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 Děkuji!Zítra jedu k známému, píchne to na VAG a podíváme se na to, jaká příčina, by to mohla být...v pondělí napíšu, co jsem se dozvěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 Tak se hlásím, jak jsem slíbil ...Dnes jsme to píchli na VAG a komfortka žádné poplachy nezaregistrovala.Možná, že odešlo nějaké čidlo, ale to je jen myšlenka. Jinak v době, kdy se mi spustil alarm, tak hlídání vnitřního prostoru jsem měl vypnuté. Že by to souviselo s citlivostí otřesového čidla? Popřípadě snížit citlivost otřesového čidla?Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 v měřených jodnotách není ani jeden za 4 posledních alarmů??? to neni možné, uchovávají se tam klidně rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 Taky jsme na to čuměli, jak chleba z tašky, ale fakt tam žádný záznam nebyl. Kurnik, kdybych aspoň věděl, čím to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnSit Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Ahoj, mně se to stávalo taky, měnil jsem snímače vnitřního prostoru a náklonové čidlo (původně 1Z0.951.171A, SW 4802 - prý často odcházejí, chybu ve VAGu nepíšou) za novější (1Z0.951.171A, SW 5103) a od té doby klid.. Takže buď hmyzák nebo senzory.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 TO: 'OnSit' Zdarec, a kolik si za to všechno dal?Můžeš mi, prosím, rozepsat za každou věc cenu, stačí cca? Když tak, tak si to taky nechám vyměnit, ať mám klid a bude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnSit Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Všechny senzory jsou v jedné liště, viz: Do 1000,- se to dá sehnat.. Výměna je jednouchá, vycvakneš kastlík na brýle, vycvakneš konektor, vyměníš lišty a nacvakneš zpět. Když je vyndáš teď, nebude to už spouštět poplach, do jednotky by se chyba zapsat taky neměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 (editace) TO: 'OnSit' Díky za pomoc, pardále ! Napíšu mu, jestli ty senzory ještě má, pokud ano, tak si to koupím a hned vyměním a pokud se zadaří, hodím sem fotodokumentaci, jak jsem to vyměňoval Editováno: 19. Srpen 2010, autor: Fanny84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Necita Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Čau, mám O2 FL 09, alarm se mi spouští už cca 6 měs., v servise jsem to reklamoval už 3x. Neúspěšně. Spouští se tak 1-2x za měsíc, náhodně, houká 15 až 20 min. Nejhorší je, že nejde vypnout. Jel jsem z Plzně do Berouna se sirénou a blikajícíma varovkama, pak sám přestal. Naposled v Německu v Lindau v centru města 20 min, no prostě paráda. V servise mi měnili náklonový čidlo a senzor vnitřku, 2x. Závadu nenašli. Teď jezdím s vytaženou pojistkou a nehouká Pokud máte nějakou radu ... zkusím novější senzory, viz. OnSit, jinak už nevim. btw: nejhorší servis škoda: Tukas, Beroun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Zdarec, kdyby někdo prodával snímače vnitřního prostoru a náklonové čidlo 1Z0.951.171A, SW 5103, tak se, prosím, ozvěte přes SZ....hned koupím Za případné nabídky děkuji!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Zdar, stala se mi nemila vec, zamknul jsem auto jako obvykle a asi za pul minuty auto zbesile houka, blika. Tak jsem vse zkontroloval, otevrel-zavrel vsechny dvere, kufr, kapotu, zamknul a znova se to opakovalo. VAG vycetl zavadu zamku dveri spolujezdce, rikal jsem si, ze je v haji mikrospinac. Jenze ta zavada se dala smazat a uz se neobjevila. V komfortce jsem pak vycetl 3 zavady na alarmu, vnitrni cidlo, cidlo naklonu a sirena, chyby smazat jdou, ale po zamknuti to zacne houkat znova a ty chyby se zase nactou. Podle toho usuzuju, ze asi odesla ta jednotka alarmu. VAGem jsem zrusil funkci alarmu, takze ted je klid, ale zas nehlida. Otazka je, ma cenu shanet jednotku origo alarmu nebo tam dat CAN busovej META alarm treba? Kolik by stala origo jednotka? Nechci kupovat celou sadu, staci mi jen ta sirena myslim. Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny 7 Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 (editace) Cau,prosimte me se zda,ze mam ten muj origo alarm asi vypnuty nevis jak ho zapnout nebo nejak zesilit ci upravit a myslim,ze ta origo jednotka bude draha.ztm, diky Editováno: 22. Květen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Nazdar, samovoľne sa mi spúšťa alarm, včera dokonca toľkokrát, že som ráno už nenaštartoval. Vypisuje mi chybu: Address 46: Central Conv. Labels: 1K0-959-433-MIN.clb Part No: 1K0 959 433 AK Component: KSG 0401 Coding: 18D002407F2D8D0D484BC61004CC Shop #: WSC 73430 790 00000 Part No: 1Z0 951 171 A Component: NeigungsSensor 008 4802 Coding: 00000000 Shop #: WSC 00000 Part No: 1K0 951 605 C Component: LIN BACKUP HORN H03 1301 Part No: 1Z0 951 171 A Component: Innenraumueberw.008 4802 1 Fault Found: 00896 - Trunk Lock Unit (F256) 008 - Implausible Signal - Intermittent Nevedeli by ste mi niekto pomôcť. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Taky mám nějak divný alarm - někdy se mi stane, že začne blikat a po čase přestane. Ale nehouká - vlastně jsem ho nikdy houkat neslyšel i když jsem zamknul s otevřeným okýnkem a zamával uvnitř... bohužel nemám rozumný přístup k diagnostice - asi si jí koupím z Číny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 máš nejspíš vadnou sirénu alarmu, celkem častá závada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 @rolbař: Děkuju za tip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Tak sirena pri zamykani/odmykani auta "piska" tak podle toho se to prece musi hned poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Já teda nevím, ale na mém autě nikdy nepískala - blikají jen všechny blinkry a je slyšet serva zámků... ruku do ohně za to nedám, ale mám dojem, že jsem to viděl i u jiných škodovek. Jsi si jistý, že originál alarm chvízdá při zap/vyp??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 (editace) JJ urcite. Dokonce se na maxidotu da nastavit zda to ma ci nema delat a standardne z vyroby je to zapnute. Ale je mozne ze se to treba behem vyroby O2 menilo. Editováno: 8. Únor 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 No jestli mi ta siréna odešla, tak je to teda pecka - je to opravdu díl 1K0 951 605 C? Ta cena je vtip? :-O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 číslo sedí, cena u mne je cca 1900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 (editace) @rolbař: asi mám starý ceník, mám tu 2851,20 bez DPH :-) ale ono i ty 2000 za sirénu je docela dost. Rozhodně díky za kontrolu.Jinak jsem teď mluvil s kolegou co má OII r.v. 2005 také s originál alarmem a má to úplně stejné - auto pouze bliká, když nastane poplach... také nikdy neslyšel houkání a také alarm při zamykání/odmykání mlčí - pouze bliknou blinkry a je slyšet serva zámků...Jak se dá otestovat funkčnost sirény? Editováno: 7. Květen 2013, autor: camel1cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.