rokane Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 zdravím,chci se zeptat kdy měnit řemen alternátoru?když nastartuji,tak je slyšet takový sykot,ale po zahřátí je vše ok.řemen mám stále origo a najeto cca 150000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanleyk Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 zdravím,chci se zeptat kdy měnit řemen alternátoru?když nastartuji,tak je slyšet takový sykot,ale po zahřátí je vše ok.řemen mám stále origo a najeto cca 150000km. skontroluj ci ho nemas popraskany ak nie tak pozri span kladku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 20. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2010 a jak zkontroluji tu kladku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 24. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2010 dnes vyměněno a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 25. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Ahoj,prosím o radu,dnes jsem si chtěl vyměnit drážkový řemen na Fabii 1,4 16 V,starý jsem sundal pomocí 17 klíčku,kde jsem odehnul napínací kladku.Při montáži nového mi chybí kousek,abych ho tam nasadil.Můžete mi poradit jak ho tam dostat,nějaký fígl? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Pokud máš správný rozměr,tak to není možné! Nemůže chybět a žádný fígl není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 jsou +/- stejně dlouhé? (ten starý bude mírně vytažený) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 27. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Tak už se mi to povedlo,chtělo více napnot(odehnout )ten napínák.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.