Publikováno Říjen 2, 200618 r Ridici jednotka centralniho zamikani Zdravim. Mam jeden problem. Sehnal jsem si rid. jed. centr. pry z OCTAVIE 05/01 - potreboval bych nekde sehnat manual k teto jednotce. Na obalu je napis HELLA. ale na www Helly jej nemuzu najit. Ta krabicka ma 3 konektory (2 konektory po 24 pinech a treti konekror 15pinu.) poradi nekdo jak to zapojit ci co to vlastne vse umi??diky Faantoom
Říjen 2, 200618 r a do čeho ji chceš montovat? bez zámků z octavie myslím nebudou fungovat (jsou tam koncové polohy a pokud to na ně nedojede tak se nezamče) a taky je tam CAN komunikace mezi jednotkami u toho centrálu nevadí, ale pokud by jsi chtěl stahovat třeba okna tak musíš mít určity (CAN) budíky kde je jádro CAN GATEWAY
Říjen 6, 200618 r Autor no ja to mam 1) do Hondy - pac tu jednotku mam uz doma a 2) to budu mit jen na odskoky... nemam kliky... Kdyby neco tak na te krabicce je napsano 1C0 962 258 AB
Říjen 6, 200618 r tak to budem řešit jen tady ne? díval jsem se do etosu a nic takového jsem nenašel ještě zkouším etku nevíš jakej to byl rok máš v plánu to ovládat origo DO? jsi elektricky zručný? Upraveno Říjen 6, 200618 r od Vaša
Říjen 9, 200618 r Autor jsem vyiceny elektrikar :-) to je jedno kde to budem resit. Chtel bych to ovladat dalk. ovl. ktere jsou orig. dostal jsem je k tomu... kdyz mi toto cislo zadaly ve skodovce do PC tak prisli na to ze by to melo byt z Octavky ale ted jsem zapomel rok 05/01?
Říjen 15, 200618 r Vubec se do toho nepoustej ... strasna pakarna. Prestavoval jsem O1 pouze s centralem na komplet elektriku (okna, zdrcatka, cental, dalka) 3.G ... myslel jsem ze to nerozdejcham ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.