LukášCBR Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Filip77> zajeď si do servisu a nech si ty LED světla seřídit. Dost majitelů OIII FL, včetně mě, muselo na seřízení z důvodu příliš nízko nastavených potkávacích světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 před 23 hodinami, Kane13 napsal: LED mají u Škodovky taky AFS. Jen to funguje jinak než u bixenonů, kde se skutečně světla natáčely. Tady se přisvěcují jednotlivý diody v modulech a tím navozují dojem natáčení. Třeba u KAROQa to (aspoň podle mě) funguje dobře. Tak to jo, mám teď pečlivě nastudovaný ceník Tiguanu a tam jsou právě i jen statické LED. U Kodiaqa je to buď halogen s parabolou nebo rovnou LED s AFS. Budu mít právě asi ty statické LED na Tiguanu, tak jsem na to zvědavý. Srovnávat budu s Bixenonem s AFS na SII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Tak to se obávám, že nastane zklamání. Ale třeba ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Moc od toho nečekám, určitě to bude lepší než halogeny s parabolou, kterou jsou standardem. Spíš to bude o tom, jestli pak u dalšího auta nepřiplatit za aktivní LED, tady u toho to nešlo, konfigurace už byla daná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Ja bych az tak skepticky nebyl, tedy alespon dle zkusenosti z OIII FL (spravne serizenych ) . Sirka osvetleni LED svetel je znatelne vetsi nez u bixenonu, stejne tak dosah dalkovych svetel je znatelne vetsi a barva svetla jeste prijemnejsi. Srovnavam s mym SIII, kde je jedinej DE modul s xenonovou vybojkou urcen jak pro potkavaci, tak pro dalkova svetla. SII FL na tom byl prece jen lip diky pridavne parabole (byt halogenove) on top - osobni zkusenost. Na druhou stranu, svetla u Tiguanu (stejne jako u Kodiaqu a Karoqu, resp. vetsiny SUV) jsou umistena dost vysoko, z cehoz osvetlena plocha take vyznamne profituje. Uvidis sam, ale myslim, ze budes spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Díky za tvůj pohled. Se světlama na SII jsem nadmíru spokojen, mám ještě před FL. Takže pokud ty statické LEDky nebudou horší, tak budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip77 Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Co jsem viděl ty statické LED, tak se víceméně podobali halogenovým, s tím rozdílem že tam místo žárovek svítí LED. Takže bych čekal že budou určitě lepší jak halogeny. (teda pokud tam nebude ten efekt že osvícená místa jsou tak světlá že máš oči zvyknuté na světlo a pak vše tmavší vůbec není vidět. Co se týče těch natáčecích Bixenonů VS LED tak potkávačky "zatáčejí" lépe LEDky, ale dálkové LEDky nezatáčejí vůbec a byť svítí líp, tak vlastně vidím mín :-D. Ty potkávčky si nechám seřídit a uvidíme, stejně musím vyreklamovat display, bliká a vypíná se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suci82 Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 V 28. 12. 2017 na 19:30, Filip77 napsal: Co jsem viděl ty statické LED, tak se víceméně podobali halogenovým, s tím rozdílem že tam místo žárovek svítí LED. Takže bych čekal že budou určitě lepší jak halogeny. (teda pokud tam nebude ten efekt že osvícená místa jsou tak světlá že máš oči zvyknuté na světlo a pak vše tmavší vůbec není vidět. Co se týče těch natáčecích Bixenonů VS LED tak potkávačky "zatáčejí" lépe LEDky, ale dálkové LEDky nezatáčejí vůbec a byť svítí líp, tak vlastně vidím mín :-D. Ty potkávčky si nechám seřídit a uvidíme, stejně musím vyreklamovat display, bliká a vypíná se. ahoj , jak jsi dopadl s displayem? mam stejny problem. dik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 LED a podobali se halogenovým??? To určitě ne! LED mají výrazně vyšší svítivost a to lepší než BiXenony. BiXenony mají výhody aktivního natáčení to je jediné. LED u ŠKODA Auto používají pro potkávací světla čočku podobně jako u Xenonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip77 Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 On 1/16/2018 at 9:20 PM, suci82 said: ahoj , jak jsi dopadl s displayem? mam stejny problem. dik Světla jsem si nechal seřídit a řekli mi že jsou seřízené perfektně a není tam co nastavovat. Pro mě je to teda na potkávačky dost bída, nemůžu si pomoct, když jedu s těma BIxenonama, tak prostě vidím lip. Zkoušel jsem přesedat během jedné cesty a rozdíl tam je dost velkej, to mi nikdo nevymluví P.S. Display vyreklamován minulý týden a od té doby funguje výborně, ale mezitím mě zničehonic jednou vypnul MAXIDO|T . Naštěstí se to stalo jedou a pak už nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Zkus pro jistotu nastavení LED světel překontrolovat v jiném servise Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 (editace) První Kodiaq měl lépe vybavené světlomety do 29.5.2017. Pak je to stejné s Octávii3. Tohle(záběry v noci) je co umí Arteon a neumí Octávie3 ani Karoq ani Kodiaq(ten byto mohl teoreticky umět s prvními typy světlometů). Konstrukčně to jiné neumožňují. Umí to u Škodovky jen Superb3 s nejvyšším typem světlometů s xenony. https://www.youtube.com/watch?v=QCuxraR-72Y Editováno: 4. Březen 2018, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 @ferda25, Kodiaq má po celou dobu stejná světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 To se pleteš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 rád se nechám poučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 První světla měla 2 jednotky na řízení LED: 8V0907397AD + 7PP941571A pak je jen jedna: 7P5 941 591 AD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 (editace) to je pravda, nicméně samotná mechanická stránka světel neumí a nikdy neuměla nic jiného než Karoq a Octavia FL Editováno: 5. Březen 2018, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 (editace) V 28. 12. 2017 na 19:30, Filip77 napsal: Co jsem viděl ty statické LED, tak se víceméně podobali halogenovým, s tím rozdílem že tam místo žárovek svítí LED. Takže bych čekal že budou určitě lepší jak halogeny. (teda pokud tam nebude ten efekt že osvícená místa jsou tak světlá že máš oči zvyknuté na světlo a pak vše tmavší vůbec není vidět. Co se týče těch natáčecích Bixenonů VS LED tak potkávačky "zatáčejí" lépe LEDky, ale dálkové LEDky nezatáčejí vůbec a byť svítí líp, tak vlastně vidím mín :-D. Ty potkávčky si nechám seřídit a uvidíme, stejně musím vyreklamovat display, bliká a vypíná se. Už jsem zkoušel ty statické LED bez čočky, a jsou to jen obyč paraboly s bělejším světlem, moc dobře to nesvítí (ale furt lepší jak Polo V, to je tragédie), k Bi-xenonům u SII se to, logicky, ani nepřibližuje. Rozhodně bych připlácel za ty nejlepší LED příště. Ale to se Kodiaqa vlastně netýká, ten mezistupeň jako Tiguan, v podobě statických LED bez čočky, nemá. Editováno: 31. Březen 2018, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 25. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2018 Nazdar, dá sa nastaviť aby ľavý svetlomet svietil vyžšie, na môj vkus to svieti moc nízko,svieti to tak na 15 metrov a potom je tam absolútna tma. Xenóny na Tiguane v tomto ohľade svietili lepšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 25. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2018 Nechal bych si to překontrolovat v servisu. Taky mi to svítilo asi 15 m před auto a mel jsem blbě nastavenou nivelaci. Octavia 3 Fl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 25. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2018 A bez servisu vieš ako sa to robí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2018 To je tady nějaká nová móda, že si kde kdo šteluje světla doma sám podle oka? Pak se jeden nemá divit, že má vypálené oči od podobných protijedoucích expertů. Nech si to seřídit podle předpisu výrobce v příslušném servisu! 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Neviem či je to tu nejaká nová móda ale ja som nikde nepísal že si tie svetlá chcem nastaviť sám doma, tak si láskavo nechaj tie tvoje b**é pripomienky pre niekoho iného. Už mi ich raz autoriza nastavil a zle a druhý autoriza nemám po ruke tak to chcem skúsiť u neatorizáku ktorý je niekedy omnoho lepší to mám z vlastnej skúsenosti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Blbé připomínky si laskavě nech ty, vždyť jsi sám napsal toto: před 13 hodinami, Jaro92 napsal: A bez servisu vieš ako sa to robí? Co to tedy je "bez servisu"? Vždyť ti ani nevíš, co sem píšeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 (editace) Myslel som tým autorizak à myslím že komodo tiež a prestaň sa hádať si ako malé decko. Editováno: 26. Prosinec 2018, autor: Jaro92 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.