Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Jeden toho myslel, až vymyslel... Tak se pro příště laskavě vyjadřuj přesně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 (editace) Vidíš, keď chceš tak sa vieš vyjadrovať normálne až na ten výkričník . Ok pokúsim sa. Editováno: 26. Prosinec 2018, autor: Jaro92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Před hodinou, Jaro92 napsal: Neviem či je to tu nejaká nová móda ale ja som nikde nepísal že si tie svetlá chcem nastaviť sám doma, tak si láskavo nechaj tie tvoje b**é pripomienky pre niekoho iného. Už mi ich raz autoriza nastavil a zle a druhý autoriza nemám po ruke tak to chcem skúsiť u neatorizáku ktorý je niekedy omnoho lepší to mám z vlastnej skúsenosti Mohlo by Ti pomoci možná i STK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 STK asi ne. Je to SW úprava nejspis podle nějakých tabulek. A ty maji servisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Pokud je to něco podobného jako na OIII, tak jedině patřičně vybavený a odborně zdatný servis, který postupuje přesně podle pokynů výrobce. Přesné instrukce ke každému modelu MUSÍ mít každý autorizovaný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Díki za odpovede, dobrý nápad akurát som na SK pôjdem pozrieť známeho na STK nech sa pozrie ako je to nastavené. Komodo takže myslíš že je to otázka SW. Dosť ma to štve rad by som to urobil skôr ako sa budem vracať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Videl som tu predajňu škodovky zajtra ich pôjdem pozrieť či by sa mi na to pozreli medzi sviatkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Komodo à si spokojný po tej úprave? Pawouku mal si rovnaký problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Ne, já mám ještě AFS bixenony. Ale právě v odkazované sekci to na OIII dost řeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Tak to máš lepšie ja som mal bixenony v Tiguane a bol som s nimi spokojný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Ano po kalibraci je to uz super. Největší problem jsem mel kdyz jsem auto naložil. 3 lidi vzadu a neco v kufru a světla svítila asi tak 10m před auto kdyz jsem jel na hory v noci musel jsem svítít porad dálkovými. Kdyz jsem byl prázdný tak to dělalo občas, někdy dobry někdy na prd. Ted je to vse ok. Jinak pry nivelace je na zadní nápravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Presne tento problém mám teraz plne naložený mi to svieti veľmi nakrátko, a keď som prázdny tak som tento problém nespozoroval. Díki ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovouch Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 (editace) V 4. 5. 2017 na 22:23, ferda25 napsal: Není problém dodělat. Zaujalo mě že jdou vyměnit na Kodiaq-u halogénové světla za LED? Jak na to??? Editováno: 3. Září 2019, autor: Ovouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuček Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Musím bohužel říct že mně také FL LED světla na mé nové OIII zklamala. V sobotu jsme se vrátily z dovolené a noční cesta na tlumená světla byla až nebezpečná. Tlumená světla svítí těsně před auto, takže jsem se hrozil co na mně kde vyskočí. Když porovnám potkávací LED světla na mé nové OIII a XENONY na mé 12 let staré OII Scout kterou jezdí manželka tak Xenony svítí podstatně lépe (potkávací). Dálková LED světla na OIII svítí docela dobře, ale myslím že kužel světla je užší a o dost víc osvětluje dopravní značení což je dost nepříjemné. Dnes jsem objednán na seřízení do autor. servisu tak doufám že světla půjdou ještě trochu zvednout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri001 Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Mohu se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s přestavbou halogenových světel kodiaq (active) na led světla z vyšších výbavových stupňů a na kolik tato přestavba přišla? Absence led světel je asi jediné, co mne zatím odrazuje od koupě modelu active, a příplatek za ambition a led světla je 70 tis..... Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 (editace) Mám takovou prosbu na majitele kodiaqa před fl, mohl by se někdo prosím podívat na čočku hlavního světlometu pro potkávací světla, zda při zapnutých světlech máte povrch čočky bez viditelných škrábanců? Loni mi měnili na záruku světla a teď jsem si náhodně všimnul na obou světlometech, že jsou ty čočky normálně poškrábané. Na původních jsem si ničeho takového nevšimnul a kolega z práce je má rovněž bez škrábanců. Tak by mě zajímalo, jestli mi dali nějakou druhou jakost nebo je to kus od kusu...Každopádně jsem to nahlásil servisu jako vadu, tak jsem zvědav jak to dopadne. Editováno: 7. Září 2022, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Dnes jsem vyzvedl auto ze servisu,tak jsem to nafotil. Mezitím ŠA schválila výměnu světel. Takže za 4 roky budu mít na autě třetí světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.