LiveBomb Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Zdravím, prosím o radu zda někdo nebude vědět - po dešti nacházím na koberečku u řidiče vodu. Od pár kapek po loužičku (dle intenzity deště). Tapec mokrý není. Zjistil jsem, že se voda drží v palubce vedle přihrádky u řidiče odkud kape na kobereček. Kudy se tam ta voda dostane? Auto parkuje na kopečku nakloněné na stranu řidiče a dozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Hm, nějak přes ventilaci? Nebudou tam někde ucpané nějaké odtokové cesty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 10. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 (editace) To mě taky napadlo, ale jak se to dostane do přední části palubky? Kdyby to chcalo někde přes odtoky, tak se první nacucá tapec, ne? Editováno: 10. Březen 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 odtoky jsou přístupné po odendání deklu pod stěrači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Tzv. torpédo. Celý ten plast pod čelním oknem, ve kterém jsou pohony stěračů. Pod tím jsou po motorové stěně odtokové kanály. Stačí listí, větvičky, kanál se ucpe a pak to protéká do interiéru. Nutno sundat, vyčistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrjanecek Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Nemáš střešní okno, nebo panoramu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 12. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Jo mám panoramu. Tak sem to vyndal. Nikde sem žádný bordel nenašel, tak sem aspoň pročistil odtoky z panoramy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrjanecek Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 Z největší pravděpodobností ti tam teče přicpanýma odtokama z panoramy.Nejlepší je hadice vyndat a pořádně vyčitit proudem vody, usazuje se tam šlem, plus vyčitit koncovky hadic ve sloupkách a zvětšit v nich díru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 Souhlas. Co mi technik v AS rikal, ze nejvice se ucpavaji ve sloupkach,... obcas pry byvaji ucpane ci skriple. Taky jsem uvazoval u budouciho auta o panorame,... ale toto me odrazuje:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrjanecek Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 Já bych se té panoramy zas tak moc nebál, tolik aut do kterých zatéká zas tolik není. Záleží kde parkuješ, pokud někde pod stromem, tak tam je větší pravděpodobnost ucpání, ale obecně s tím problém není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 ano, moc jich není, protože těch panoram taky moc není :-) Ty ucpaný odtoky se tady na foru napříč modely řeší celkem často. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 Davat cca 26tis za to, abych mel krasny vyhled s negativy - zatekani, mensi torzni tuhosti ci pazvuku a vyssi vahy,...? Stoji na zvazeni, zda do toho jit ci ne!! Kdo ma auto na kratkou dobu, tomu to neva! Ale kdyz nemas panoramu, nema co se posrat:-D ale lituji LiveBomba,... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 18. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Tak to vypadá, že zatéká přes lanko na otvírání kapoty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Tak v autě stále mokro, je navlhnutá plsť na krytu A sloupku, ale stropnice suchá. Někdo nějaký napad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Nechci jim dávat auto bez toho abych věděl co s tím je. Protože oni při hledání rozeberou půlku interiéru půlku z toho poškodí a ve výsledku to bude ještě víc rozvrzany než to je teď. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Muze to bejt celnim sklem, na jednickovy octe jsem mel spatnej svar na strese, kterym to teklo. V servisu na to prisli az napodruhy, kdyz nepomohla vymema celniho skla. Takze ti to nezavidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 18. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Tak dneska mokrý i tapec střechy tesně nad A-sloupkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Byt tebou,... rozeberu tapec a kropim a kropim a sleduji kudy to tece,... jinak to dej nekomu z fora, kdo tomu rozumi,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 LiveBomb: na tvem miste bych neotalel se servisem. Resis to uz relativne dlouho a za tu dobu ti tam porad tece. A ze je vlhky tapecirunk neni zase takovy problem, jako ze ti to po kabelech muze zatekat nekam do elektriky. Nemusi to nadelat paseku hned, ale může ti tam neco oxidovat, atp. Chapu tvoji nechut a obavy dat to resit servisu, mam to stejne, ale někdy holt neni zbyti..... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda646 Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 Měl jsem ten samý problém, v servise zjistili zatékání přes čelní sklo – špatně utěsněné. Opraveno, vyměněna i stropnice s nepatrnou skvrnou, ale přitom poškodili držák sluneční clony u spolujezdce. Umělecky ji „připevnili“ hmotou z tavné pistolky. Naštěstí to spadlo asi po 2 km, tak jsem hned reklamoval a opravili pořádně - výměnou držáku sluneční clony. Doporučuji vyzkoušet hned při přebírání. Stačí přiměřeně zatahat za clonu. Teď v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Když mám mokro na stropě tak mám mokro v místech od půlky madla po A-skoupek. Takže to bude spíš něco s tou střechou. Každopádně v úterý to jde do servisu, tak snad to najdou a moc nepodrbou všechno kolem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 27. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Tak vyřešeno. Teče kolem podélníků, tedy kolem levého podélníku ... teče to i v zadu, tak uvidíme co poladí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Odstraněno. Teklo panoramou na několika místech. Špatná, údajně kratší, některá těsnění. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 9. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 (editace) He he. Voda je zpět. Sice už ne přes panoramu ale nad A-sloupkem je louže pořád Půjde z domu až to opraví. Asi to teče ještě neěkde kolem čelního skla. V levém horním rohu sklo pruží o cca. 2 mm při zatlačení. V pravém nikoli. Editováno: 12. Květen 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Ahoj, tak uz opraveno zatekani??:-) dat takove penize za auto a zateka tam,... vim jake to je,... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.