Gracho Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 a keby si kúpil použité riadenie za cca 100€? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj53 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 a keby si kúpil použité riadenie za cca 100€? použité je samozrejme možné kúpit s určitým rizikom , ale nechápem prečo sa nedá vymenit samotný snímač . V jednom prispevku sa spomína výmena snímača v OII . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 v ktorom príspevku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj53 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 v ktorom príspevku?? momentálne neviem v ktorom lebo som ich prečítal vela ale kolega mal tiež problémy s žltým volantom a píše že v servise mu čidlo vymenili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 A nebyl to senzor natočení volantu pro ESP?? BYch tak řekl, ten v tom řízení se opravdu koupit nedá... Třeba na AUKRU mají nové řízení za 9000,-Kč, jsem tam tak zahlídl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj53 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 A nebyl to senzor natočení volantu pro ESP?? BYch tak řekl, ten v tom řízení se opravdu koupit nedá... Třeba na AUKRU mají nové řízení za 9000,-Kč, jsem tam tak zahlídl..... našiel som ten príspevok na google po názvom škoda octaviaII - komtrolka serva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 tak sem hoď priamo odkaz-link na ten príspevok,nech si to pozriem... a inak mimo témy..necituj zbytočne predchádzajúci príspevok,stačí pridať odpoveď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj53 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 http://forum.autobazar.eu/skoda-octavia-ii-kontrolka-serva-t42562.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 tým senzorom je myslené asi toto http://nahradne-diely.autovia.sk/snimac-natocenia-volantu-1k0-959-654-skoda-octavia-55983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj53 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 ten snimač je pod volantom ale ja ho mám priamo v serve podla technika v servise OII to maju v serve vie mi niekto poradit ako tento problém riešit pripadne na koho sa obrátit /druhe servo je až posledné riešenie/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady11 Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Ahoj, potřeboval bych prosím poradit. Dneska mi na křižovatce chcípla moje dieselová Oktávka II (mám ji týden) a tak jsem rychle nastartoval znovu, abych projel křižovatkou a najednou auto začalo pískat a rozsvítila se mi oranžově kontrolka posilovače a po cca 10 vteřinách jízdy zase zhasla. Znamená to nějaký problém? Jsem z toho auta nějakej vyplašenej, tak se nezlobte. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Samozřejmě,že to znamená nějakej problém. Jinak by kontrolka nesvítila. Podle toho zhasnutí bez vypnutí motoru, to mohlo to bejt způsobený tím,žes rychle nastartoval. Prostě si při startu nepočkal až pozhasínaj kontrolky a řídící jednotka neměla zprávný údaje a začala plašit. Až ty údaje dostala, tak kontrolku zhasla. Jinak 100% jistotu budeš mít, když to necháš napíchnout na VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Flesh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defie Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Ahoj. Mám octavia II, 2007 (cca 150k km) a najednou z ničeho nic se na palubce rozsvítila oranžová kontrolka volantu. Za jízdy pak průběžně na desetiny vteřiny problikává do červené a nebo ve stejném čase pohasíná. Posilovač řízení mi za jízdy přišel v pohodě, jen když jsem se víc soustředil v pravoúhlé zatáčce, tak jsem měl pocit, že se volant nechtěl moc vracet do původní polohy (ale možná si to namlouvám kvůli té kontrolce). Tušíte co by to mohlo být a jak velké prasátko mám rozbít? Ideálně pak, nemáte kontakt na nějaký rozumný servis v Praze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Zaklad je diagnostika. Ta by ti asi hned povedela, jestli je to treba jen cidlo pod volantem nebo samotny posilovac... Ale mozna ti nejaky machr poradi i bez vypisu diagnostiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defie Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Okej, machrů je na netu dost, to víme Tak holt už jen tip na nějaký servis a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 (editace) http://www.cardiagnostik.cz/index.php/provozovny Overeny, v Prahe by som inam ani nesiel Editováno: 23. Červen 2016, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defie Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 (editace) Díky za tip, teď jsem mu volal a asi to neklapne. Když je někdo dobrej, tak má holt hodně práce. Když kdokoliv bude mít nějaký další tip, sem s ním Editováno: 24. Červen 2016, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 V Praze MartinRS http://forum.skodahome.cz/user/208-martinrs/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azzy55 Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 Hojte , dneska jsem vyměnil motor serva řiženi a VAG mi píše tuhle chybu. Všechno funguje žádná kontrolka nesviti Měl jsem tam 1K0 909 144 M odešla a koupil jsem z vrakace 1K0 909 144 H A je to Octavia II FL 2.0TDI CR 81kw 2011Address 44: Steering Assist Labels: 1Kx-909-14x-44.clb Control Module Part Number: 1K0 909 144 H Component and/or Version: EPS_ZFLS Kl. 67 2901 Software Coding: Work Shop Code: WSC 73430 790 00000 VCID: 2F6DF537BEE897663D9-807A 1 Faults Found: 01312 - Powertrain Data Bus 014 - Defective - Intermittent Freeze Frame: Fault Status: 00101110 Fault Priority: 4 Fault Frequency: 1 Reset counter: 129 Time Indication: 0 Freeze Frame: Voltage: 11.63 V DU Temperature: 18.0°C RPM: 1498 /min Speed: 50.0 km/h Speed: 50.0 km/h Count: 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juniorms Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Zdravím, ráno při startování se mi rozsvítila červená kontrolka posilovače řízení a zároveň i kontrolka ESP. Posilovač nejde. Odpoledne se k tomu přidala žlutá kontrolka motoru. Zajel jsem na diagnostiku, nahlásilo to 2 chyby: 10165 modul žhavících svíček a 16344 řídící jednotka. Mechanik bohužel není příliš kovaný v elektrice. Nevíte kde by mohla být chyba? Přijde mi zvláštní, že by se obě věci vysypaly naráz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 tohle nejsou chyby, to je jen vymezení, kde se nějaké chyby nacházejí, výpis by měl pokračovat. Pokud to mechanik neumí rozklíčovat, tak jeď určitě jinam - zbytečně budeš ztrácet čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir.zavadil@gmail.com Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 (editace) Zdravim.Chci se zeptat zda u tohoto typu Octavia se mění nebo dolejvá servoolej(hydraulický).Jelikož mi jde ztuha řízení a jeden mechanik mi řekl že by to chtělo doplnit servoolej.Nacož sem hledal snad všude ale nikde sem nenašel tu onoho nádobku na ten olej.A další mi řekl že se olej nedolívá že je to poháněno elektrikou.Tak kdyby někdo věděl co a jak tak děkuji za info Editováno: 26. Duben 2018, autor: mir.zavadil@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 OII má elektromechanické řízení, žádný servo olej tam tudíž není! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Zdravím, měl jsem delší dobu odstavený auto a rozebrený předek(komplet chladiče atd), interier(palubka, airbagy a pasy), teď po sestavení nám nejde rozchodit posilovač řízení. Je to octa2 1,9tdi.Díky za případný rady co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.