Publikováno Březen 14, 20178 r Dobrý den, mám následující problém : po zahřátí motoru (2.8 v6 AT) mi tento začne při malých otáčkách (volnoběh, couvání) mírně cukat, jako kdyby přestaly pálit 1-2 válce a hned zase naskočí, je to vždy takový brnkanec který se nepravidelně opakuje. Zhoršuje se to v letních měsících, popř v závislosti na zahřátí motoru. Po výměně svíček na chvíli přestal, ale po měsíci znovu. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Podařilo se odstranit? Dík za případné reakce
Březen 14, 20178 r Ahoj, V akom stave boli stare sviečky pred vymenou? Netečie olej na sviečky (tesnenie veka ventilov)? Ake sviečky si použil (značka)? Maš LPG?
Březen 14, 20178 r Autor pouze benzín, všechny byly "zdravě" a stejně opálený, značku už si nepamatuju, ale kupuju zpravidla prvovýrobu, olej jsem na svíčkách nezaznamenal.
Březen 14, 20178 r ak ti diagnostika nič nepovie, skus vybrat - skontrolovať sviečky, ďalej by som išiel po kabloch, cievka. Dnes som videl zaujimave video na "jotube" o palivových fitroch, vymenil by som aj ten, aj ked to s nim suvisieť nebude, ale je to par Eur...
Březen 14, 20178 r Autor ...je novej, to jsem zkoušel jako jednu z prvních věcí. mrknu na olej na svíčkách popř přetěsním víko, ale to by musela být stejně úplně potopená a i tak si myslím že by to nemělo vliv - jiskřiště je ve spalovací komoře a pod kontakt kábl/svíčka se pravděpodobně olej nedostane.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.