Aplikacia Carly for VAG + ELM327 adapter - Stránka 2 - Instalační manuály - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Aplikacia Carly for VAG + ELM327 adapter

sk0d@

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Moj cinan ma uz roky rokuce. Nemam davno link, a ani by uz nefungoval. Ukazal som ho na videu hned v prvom prispevku v teme appky Carista.

Len jedna poznamka, Carly mi dovolila kodovat az ked som vymazal vsetky ulozene chyby a zabezpecil aby sa ziadne nevytvarali. To znamena napr. aj zapojenie modulu nabijania, lebo ak je vypojeny hned to uklada chybu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 6. 1. 2020 na 11:34, sk0d@ napsal:

Len jedna poznamka, Carly mi dovolila kodovat az ked som vymazal vsetky ulozene chyby a zabezpecil aby sa ziadne nevytvarali.

Rozšířit  

Hmm, tak to možná bude ono, mám neorigo rádio a chyba rádia prostě nejde smazat ani to nejde nijak překódovat, ani ferda25 si s tím neporadil.

Odkaz ke komentáři

Takze dnes som si nasiel cas a znova to overil. V prvom rade som sa ubezpecil ze na aute nie je nic co moze generovat chyby = zapojil som zas modul autobaterie. Nasledne som v Cariste nacital & vymazal chyby.

Potom som pre test vypol v kodovani Caristy "dotankovanie".

S čínskym Bluetooth adapterom sa mi to podarilo zapnut v Carly.

Zaujimavostou je nove varovanie ktore na mna vyskocilo, nieco o tom ze bateria ma nizsie napatie a appka odporucala nastartovat motor.
Carly_kodovanie.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahojte píše mi to toto. Nemůžu se dostat k reportům. A když si pošlu report na mail tak je to rozsypanej čaj.

je to poslaný ve wordu? Zkoušel jsem to otevřít v několika editorech.

29c53d5fee05f6daee3cd6abb781f7c2.jpg&key=b1783ce1d835fe62c3bfc7801cf68131c5d14acef94f0560ccd533f0e3296e2c

Editováno: , autor: koudy71
Odkaz ke komentáři

Moj postup prehliadania reportov vo verzii 41.28 (predpokladam ze ste si bezplatne vytvorili konta, netusim ci to funguje bez toho):
1. Po zapnuti kliknem na "Features"
2. Kliknem na "Digital Garage"
3. Vyberiem kategoriu, napr. "Used Car Reports" a vyberiem nejaky report
4. Vyskoci na mna dotaz, vyberiem si appku na otvorenie reportu (vsimnite si ze ide o PDFka)
5. Nasledne uz mozem citat report napr. v Adobe AcrobatCarly-1.jpgCarly-2.jpgCarly-3.jpgCarly-4.jpgCarly-5.jpg

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
  V 14. 12. 2019 na 21:02, sk0d@ napsal:
Opat vam prinasam novsiu verziu 41.28.

Viaceri davate ledky do SPZ, ak to nejde cez Caristu, skuste cez Carly.

Ak niekto ma chut a ma kompatibilne radio, moze pre ostatnych vyskusat aktivaciu videa za jazdy.

Este musia na tom popracovat, sice niekedy jazdim sviznejsie, ale olej teplotu povrchu slnka asi nedosahuje [emoji86]

https://uloz.to/file/SHxkNcQWHIle/bfjyh4765nfd-zipCarly_41.28_01.thumb.jpg.1f6e08f2ba573d756a17daa49ef24598.jpgCarly_41.28_02.thumb.jpg.b5989179ca7a3df14984fab6b674d41c.jpgCarly_41.28_03.thumb.jpg.b32a5d44ed13de3bb9505994c9ad80ca.jpg

Ahojte, takže VIM (video in motion) krásne funguje. Verzia 41.28 a čínsky adaptér. Ďakujem sk0d@ za návod. f15cf105a127b4b8bc4b16ee19b2dffc.jpg&key=f53d9c550cc99e8bc27812a5d121709f92e2ac7b2ebb22a81afa9a9d598b8c02

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Mozno trochu off topic, ale neviete ci je mozne v servise zistit, ze nieco bolo menene, ked sa hodnota vrati pred navstevou servisu naspat? Teda napriklad ked aktivujem VIM, ci na to v Skoda servise mozu prist, respektive ci to moze ovplyvnit zaruku?

Editováno: , autor: mioa701
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...