fedo78 Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Prosím vás o radu, po naštartovaní motora svieti modrá kontrolka "studeného motora". Po zahriatí, keď zhasne, rozsvieti sa červená kontrolka a zaznie signál. Chladiacej kvapaliny je dosť, je pri hornej ryske. Viete mi poradiť, o akú závadu sa môže jednať a koľko si môžem na opravu pripraviť? Prípadne čo sa s tým dá robiť? Je to roomster 1,2 63kw, 2011, 146000 km Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fedo78 Vloženo 30. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Auto bolo na diagnostike, diagnóza - vadný snímač teploty chladiacej kvapaliny. Neviete, kde ten snímač nájdem a či výmenu zvládnem aj sám? Mal by to byť tento: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 (editace) Malo by to byť čislo 24 na obrázku. Čiže niekde v strede z bočnej strany Editováno: 30. Březen 2017, autor: PyroSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fedo78 Vloženo 31. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 (editace) Ahoj Pyro, ďakujem za odpoveď, ale toto je schéma z Octavie a Yeti. Prešiel som dielenskú príručku Roomster a Fabia II a podľa nej by to malo byť tu na obrázku z boku na hlave motora (položka 9). V ponuke sú ale dve čidlá, resp. snímače teploty chladiacej kvapaliny a to pod číslami 06A 919 501 A a 03 F919 501 B. Obrázky obidvoch som tiež pripojil. Diagnostika v škoda servise píše len "čidlo chladiacej kvapaliny", nepíše ktoré to je. Ja som v dielenskej príručke našiel len toto jedno z boku na hlave. Neviem, kde by malo byť to druhé. Nemáte s týmto niekto prosím skúsenosť, alebo neviete, kde sa dá pozrieť komplet schéma motora CBZA? Ďakujem Editováno: 31. Březen 2017, autor: fedo78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Ahoj. Podle mě může stačit vyčistěni sminače. Sminač snad je špinavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fedo78 Vloženo 31. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 OK Tomus, dík. Zajtra vyskúšam vyčistiť ten snímač na hlave, dúfam, že sa poň dostanem. Podľa obrázkov to vyzerá, že je to 03 F919 50. Vôbec ale netuším, ani to nikde nemôžem nájsť, kde je ten druhý snímač a na čo je, resp. ktorý snímač spôsobuje moju závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 1. Duben 2017 Sdílet Vloženo 1. Duben 2017 https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/03f919501b-snimac-teploty-chladiacej-kvapaliny-cn-27346.html je to ten snímač z toho prvého obrázka,no kde sa nachádza v TSI to neviem,no ak by to bolo v snímači ako napísala diagnostika tak by si mohol mať problém so studeným štartom,pretože by mohol nesprávne udávať teplotu kvapaliny a tým by sa inak miešala zmes,ale možno aj nemusel ale všeobecne býva že ak odíde tento snímač tak auto má problém so studeným štartom . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albos Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Caute, jake bylo reseni? bylo to opravdu to prvni cidlo s tim ockem? Prave mi odesel snimac na totoznem aute. Je me tuseni, ze je to napravo na bloku, pod vsema tema hadickama? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinciak Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Zdravim,tak ako to je s tými cidlami,ma fabia 1,2 tsi 77kw vyrobená v roku 2012 dve cidla? G62 a g83? Jedno z tych cidiel hlasi vo VCDS teplotu -48 C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.