Tucnak88 Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Zdravím lidi, už jste někdo měnil vzduchový filtr v motoru? Nedávno jsem se na to chystal a zjistil jsem, že tři šrouby krytu sání jsou až vzadu pod tím plechovým rantlem, takže se k nim nedá dostat... Není na to nějaký fígl? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Dílenská příručka píše toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 (editace) Na Elsu prdet ... delali jsme v sobotu ...bracha sroubuje a rika, kurna se k tem sroubum tady nedostanu ... rikam, pockem mam tu notase, zapnu Elsu... Jelikoz ma SSD tak cca 30s i s identifikaci vozidla, rikam, musis oddelat rouru sani a pak takle ... otocim se a on prede mnou mava vzduchovym filtrem ... staci ty srouby vzdadu jen nizkou racnou povolit a kryt pak jde normalne odklopit v uhlu cca 45st., coz bohate na vymenu staci ... roura sani se nemusi oddelavat ... Editováno: 17. Duben 2017, autor: danikd 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tucnak88 Vloženo 19. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 OK, diky za info.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tucnak88 Vloženo 20. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Tak musím kvitovat danikud. Všechno vyřešila tato ráčna za 60Kč... https://www.zbozi.cz/vyrobek/extol-premium-racna-na-1-4-hroty-8819110/ Je velice kompaktní a má magnet na bity. Vešel jsem se s ní pod ten plech i bez sundávání sací trubice.-) Výměna filtru otázkou 5-ti minut...-) Mnohokrát děkuji za pomoc. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Neni zac, budu pozdravovat brachu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozhav@seznam.cz Vloženo 12. Květen 2018 Sdílet Vloženo 12. Květen 2018 Pánové, žádná ráčna. Stačí celou skříň filtru popadnout oběma rukama, vysadit ze silenbloků směrem vzhůru a nakonec vyháknout sací trubici, které je uložené v horizontálním silenbloku. Jsou to jen dva pohyby a skříň se sacím potrubím je venku. Pak už jen odšroubujete hvězdičkovým šroubovákem víko a filtr vyměníte. Zpětná montáž opět dvěma pohyby v opačném pořadí. Práce na 10 minut. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 U FI jsem výhody jednoduchého vysazení airboxu ze silentbloků využíval kromě výměny filtru i k umytí zevnitř i zvenku štětkou, šampónem a vodou. U tohohle motoru to udělám při výměně stejně. Co se týká té ráčny - na povolení super, ale pozor při utahování - ve šroubováku je přeci jen větší cit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.