Patrik1971 Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 (editace) No bude to vypadat dobre.Tie Milotecacke na Superbe som mal pochromovane cez jednu firmu a vypadalo to ozaj dokonalo a realne. Editováno: 18. Duben 2019, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 Tak nějak bych si to představoval[emoji106]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 Ahoj, nevíš, co stálo to pochromování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 60 eur za 2ks 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Dnes mi přišel zadní nárazník a naštěstí takový, který jsem si objednal. Jedná se o Škoda originální díl viz.foto a zpracování, včetně kvality plastu, je opravdu na vysoké úrovni. Přidávám prodejce, kde jsem objednával. Je s ním perfektní domluva a vyhověl mi i s hodnotou balíku kvůli clu. Nakonec jsem neplatil nic, jelikož uvedl namísto mnou navrhnutých cca 50USD(ať to není okaté) 10USD :-)). No, prošlo to[emoji106]. Po slevách vyšel nárazník na 91USD = cca 2050Kč. US $104.50 26% Off | High Quality Black PP Rear Bumper Diffuser,Auto Car rear lip with chrome line for skoda Octavia 4dr or 5dr 2015 2016 2017 https://s.click.aliexpress.com/e/bTTkCgha 5 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Nechtěl jsem riskovat a na jeho doporučení jsem objednal 2017. Ikdyž musí být stejné a změna je opravdu jen v barvě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 @LukášCBR no nic ukecal jsi mě, objednal sem to od toho samého prodejce taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Ty jo, já to snad taky risknu. Jsem rád, že to tobě vyšlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 @beuticek nebo pockej az prijde ten muj, ja furt nevim jestli si tam nenecham ten z milotecu :D kdyztak bych ti ho prodal kdyz se mi to nebude libit :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Neboj, ještě do toho nejdu. Už budu opatrný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Dnes namontováno. Celý proces výměny trval zhruba 3/4 hodiny. Horní lišty oken zvažuji. 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-stefan- Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Parada,velmi dobre to vyzera.Mozno sa odhodlam a objednam to aj ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Určitě do toho jdi[emoji106]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Vyměnil sis ho sám? Je tam nějaký zádrhel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Výměnu jsem dělal sám a šlo to fakt relativně v pohodě. Čistého času cca do 45min., odhadem. Nejsem kutil, spíše průměr a zvládnout se to dalo[emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 @LukášCBR koukam ze mas stejnou barvu jak ja, a hadam ze taky po FL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Ano, šedá quartz po FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Máte někdo odkaz na ty horní lišty kolem oken? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 (editace) Já to kupoval zde. https://s.click.aliexpress.com/e/bNZgc1ra Editováno: 24. Duben 2019, autor: PropeThy Url Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Krištof Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 LukášCBR : Ahoj kolego, koukal jsem, že se ti povedlo objednat ten zadní difuzor. Na combi je asi stejný, ne? Moc nevládnu angličtinou, jak jsi psal prodejci, aby napsal nižší hodnotu zásilky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 před 24 minutami, Josef Krištof napsal: LukášCBR : Ahoj kolego, koukal jsem, že se ti povedlo objednat ten zadní difuzor. Na combi je asi stejný, ne? Moc nevládnu angličtinou, jak jsi psal prodejci, aby napsal nižší hodnotu zásilky? Difuzor je stejnej na combi, napis jim tam tohle “Hello, could you please set the value of the package to 50 usd, so i dont have to pay any extra fee in our country, thank you” castku si tam napis jakou uznas za vhodne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 LukášCBR : Ahoj kolego, koukal jsem, že se ti povedlo objednat ten zadní difuzor... Ahoj, ano pro combi/liftback je difuzor stejný a konkrétně jsem napsal tohle:“Hi I bought your diffuser today! With order I sent you information about shipping to my country! Please indicate a lower price for the package due to import costs. Thanks a lot, Lukas! “ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Krištof Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 pánové, oběma moc díky za odpovědi...objednám, snad dorazí ten správný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 před 10 minutami, Josef Krištof napsal: pánové, oběma moc díky za odpovědi...objednám, snad dorazí ten správný Jo to same si rikam taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarvin Vloženo 7. Květen 2019 Sdílet Vloženo 7. Květen 2019 Ahojte, objednávali ste už niekto ten difúzor aj pre model 2018? Aký farebný rozdiel by tam mal byť? Keďže vyzerá super, tiež rozmýšľam nad objednávkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.