Publikováno Květen 13, 20178 r Zdravím, mám problém s tím že m nejde vysunout CD z přehrávače u Fabie I r.v. 2004. Cedecko ale neni nijak zaseknute, normalne jde prehrat, ale pri vysunuti se nic nedeje. Dokonce pri tom ani nic nechrasti, skoro jakoby HW vubec na pokyn k vysunuti nereagoval, nicmene hlaska "eject" se na displayi zobrazi, tlacitko tedy funguje. Zkousel jsme par triku z netu jako nuz s izolepou, kreditku pinzetu, sachovat s druhym cedeckem - ale nic nepomaha - asi to bude tim ze mechanika se opravdu ani nesnasi cedecko vysunout. Nejake napady, nebo proste servis? Diky mockrat Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk
Květen 13, 20178 r Radio ven a pak koukej s cim se da nenasilne pohnout. Je tam takovy soupatko a pomoci sroubovaku odemknes CD. Taky mi to nechtelo vysunout, sem si myslel ze tam nic neni tak to sezralo jeste druhy Cd.
Květen 14, 20178 r před 20 hodinami, Lufty09 napsal: Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk Odstraň si tu hlášku. Nebudu to již víckrát opakovat!
Září 3, 20178 r Potvrzuju, že CDéčko z tama nelze dostat bez demontáže rádia. Samozřejmě bez těch originálních přípravků není lehké to rádio nemontovat. Zkoušel jsem dle návodu z internetu vystřihnout proužek platební karty, ale nebylo to úplně ono. Nakonec byl lepší plíšek, co je v gumičce stírátka, ale chce to dobře trefit. Doporučuju odmontovat držák nápojů, pak jde jednu stranu uvolnit normálně prstem nebo si na tom vyzkoušet funkčnost "samodomo" přípravku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.