Publikováno Květen 19, 20178 r Dobrý den, vím že se tohle téma už řešilo, ale chtěl bych se zeptat. V mé Škodě Fabii 1.generace mi obě přední okna se zvyšující se venkovní teplotou nepříjemně pískají. Volal jsem do servisů kolik by stálo promazání, v jednom mi řekli 800 za jedny dveře, a v druhém mi řekli, že mi odchází stahovačka. Co si myslíte vy o tom, aby mi odešly obě stahovačky najednou ? Dle mého názoru blbost. Vyřešili jste někdo tento problém bez kompletního rozebrání dvěří ? Děkuji za odpovědi
Květen 19, 20178 r Částečně se promazat dá. Shod tapec a na stahovačce máš 2 velké gumové záslepky. Ty vyloupní a uvidíš pojezd. Tak jej prostříkni mazivem. Vservisu by ti pravděpodobně udělaly to samé a za velké peníze. Celou stahovačku by nedemontovaly.
Květen 20, 20178 r Taky to muze delat tesnici guma kolem okna. Ja to promazal a piskalo to stejne. Pak jsem vymenil tu cernou tesnici gumu a bylo po piskani.
Květen 20, 20178 r Myslím, že jsem někde četl, že to dělají spodní kladky. Ale nevím, ani jsem to neviděl. a http://www.fabiaauto.cz/skoda-fabia/vymena-stahovacky-skoda-fabia
Květen 20, 20178 r Mě to dělaly vrchní kladky.Na ty jsem se dostal zvrchu po odstranění gumy. Nastříkal jsem na ty kolečka (kladky) vazelínu ve spreji a vrzání přestalo.
Červenec 20, 20178 r stačí sundat černou gumu okolo okna a vystříkat to všude WD-čkem (nebát se toho) , budeš mít sice celé okno mastné a poteče ti to i odtokovýma kanálama ale je to rychlejší než sundávat tapec a decentně stříkat jen na určitě místo. Jsem bez pískání už cca půl roku
Červenec 20, 20178 r To sem byl taky ale za další rok to bylo zpět. Pískalo to ve spodních kladkách a zabralo až když sem přímo na ně, nastříkal vazelínu ve spreji. Tapec dolů, což není žádná křeč, a dlouhá hadička. Upraveno Červenec 21, 20178 r od šulda
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.