3TFlash Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Ahoj, vcera vecer, kdyz jsem jel domu predemnou skočila srnka, okamzite jsem dal plnou brzdu a spojku, a jakmile jsem vse pustil a chtel jsem podřadit tak od te doby vubec nejde řadit ( spojka se chova jako kdyby nebyla seslapla). Pedal je normální a vrací se. Nekdo nejaky tip ? ze by vyskocil valecek co je na spojce a ztratil se mezi převodovkou a motorem ? (Vizualne zvenčí vse ok.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 A kapalina tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 To by mu pedál ostal dole.... Máš tam zaradenú rýchlosť, alebo si v neutrále? Myslím si, že sa nevyhnes rozobratiu prevodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 pedál přeci vrací pružina, ne? s vypnutým motorem se řadit dá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TFlash Vloženo 18. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 (editace) Ahoj, včera jsem potkal na silnici srnku a když jsem to zaslápl tak jsem už nemohl zařadit. Když jsem dnes sundal převodovku přítlačák byl uplně zkroucený, a dvouhmota na odchodu.. po výměně komplet spojky za jednohmotu a kompletaci a následnem startu bylo auto tiché ale po popojetí cca 5M to začalo šíleně řachtat.. před sundanim převodovky to bylo krásně tiché pouze nešlo za běhu motoru řadit.. řachtá to pouze na volnoběh a do 2 000 ot. pak to ztichne co vydává tento zvuk ? spojka nebo převodovka ? Editováno: 18. Červen 2017, autor: 3TFlash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 A proč si tam dal jednohmotu ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Protoze chtel usetrit... ťuk ťuk. Kdo tam? Klikova hřídel jen tomu dejme čas Co ti tam rachra od telefonu nezjistim. Odvez to do servisu,at ti tam daj to,co tam patří..... 1.chyba byla davat tam neco,co tam nepatří 2. Chyba je,ze tohle je lepsi nechavat delat nekoho,kdo s tim ma zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 @N@pster proto jsem se ptal, protože je mi jasný že chtěl ušetřit. To je tak, když si někdo koupí auto za 250 a více tisíc a pak šetří, montuje se do toho sám, aniž by tomu moc rozuměl /Češi přece umí a rozumí všichni a všemu/ a pak se tady ptá co s tím :-) Jinak může tam být spoustu věcí co může mlátit od špatného nandání převodovky na "mrkev", přes špatné nandání samotné spojky a to, že si tam nedal dvouhmotu /kdyby nebyla potřeba proč by ta jinak byla ??? / Jak bylo řečeno, odvez to někomu kdo tomu rozumí, dej tam co tam má být a nevymejšlej ... od toho jsou servisy, byť to někdy není třeba levná záležitost, ale když máš na opici, musíš mít na banány ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 3TFlash - kolik podobných témat ještě hodláš založit? A opakovaně v nesprávných sekcích? Toto bylo naposled. Témata sloučena a přesunuta. Dodržuj pravidla fora a motorové sekce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 @Pawouk stejně neodpoví na další otázky dal...jen se zeptá a kouká co bude:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.