Kuchar7 Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 No to je hrozný vemeno v tom videu, co předvádí s tou opěrkou. Žasnu, že má odvahu to ještě sdílet na Youtube. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basibozuk Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Myslím že podľa tohto navodu by to šlo tiež aj keď to je pre Octaviu 3. A hlavne nie tak drsne.... https://www.youtube.com/watch?v=8LPlF_NmDqI&t=450s 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Je potreba sundat klicka kapoty, jeden plastovy sroubek a sundat ten bocni plast, ne ty plasty lamat, jako i v tom dalsim videu. Superb to ma hodne podobne golfu 7, je toho plnej internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 To video je prasečina. Kvůli opěrce nohy se mají sundat ty plasty vlevo včetně páčky na otvírání kufru a pak to tam jde hezky nasadit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Proto jsem postoval to posledni video, kde je ten postup spravne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TG_Jirka Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 Já to dělal dneska a fakt stačí krátké video s návodem i na G7 a pedály včetně operky nohy jsem měl za chvili hotové a boční plasty nebyl vůbec problém sundat a vrátit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael11 Vloženo 16. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2020 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s výměnou opěrky nohy pro Škoda Superb 2 ( konkrétně https://www.obautodily.cz/skoda-superb-ii-podpera-leve-nohy-ki-r-nerez-2623cz573/ ) nedaří se mi uvolnit plasty okolo ní, plast je v celku až k zadní části přední sedačky viz foto. Na YT jsem nenašel jediný návod k tomuto modelu. Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 16. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2020 Asi by si mal skusit v sekcii pre SUP 2, toto je pre S3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Za mě je tento styling snad nejlepší vůbec.Za 300,- z aliexpresu,výměna 10 minut a po otevření dveří se toho nedá nevšimnout.Prostě pecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.