Vpazourek Vloženo 11. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 Zdarec chlapi , minulej měsíc jsem byl s motorem 1.8 tsi ve škodovce, protože mě psal nízký tlak oleje , tam provedli diagnostiku tlaku motoru ( ta dopadla v pořádku ) a vyměnili čidlo tlaku motoru + přehráli řídící jednotku motoru. Potom mě upozornili že na motoru je špatný sací potrubí, že jsou vevnitř nějaký klapky a že je potřeba to vyměnit, oprava 20 000kč s prací a že se to projevuje tak že motor špatně startuje. Jenže před návštěvou servisu startoval normálně. Blbne to až po tom přehraní řídící jednotky. Projevuje se to tak že otáčky padaji k nule a zase vyletí nahoru zhruba na 1200 poté spadnou zase dolu zhruba asi 4x pak se ustálí. Spíš mě zaráží to že pokud motor ihned chcípnu a nastartuju znova drží volnoběh hned správně. Pokud startuju znova během několika hodin už je to v pořádku. Projeví se to zase až při prvním nastartování...( nasledující den nebo třeba v rozmezí x hodin ) Nesetkal se někdo s něčím podobným ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 11. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 Nejedná se o něco podobného? Pokud ano, tak je to v pořádku. Viz TPI v příloze. Pokud otáčky padají opravdu až k nule, tak je to špatně, takže bych koukl, co píše diagnostika za chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vpazourek Vloženo 11. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 (editace) Ano je to jako na tom videu, akorát se sem tam stane že úplně chcípne. No právě mě řekli že v diagnostice jim to píše ty klapky sání že prý ,, nechodí ,, zasekli se v určitém bodě. Jen nechápu proč to děla vždy jen při prvním startování. A taky že před návštvěvou servisu to nedělalo , možná v menší míře ale zanedbatelné Editováno: 11. Červenec 2017, autor: Vpazourek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 11. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 Prosimtě nevzpomeneš si, při jaké příležitosti to hlásilo nízký tlak, jestli po startu, za jízdy, anebo po zastavení (třeba na křižovatce)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vpazourek Vloženo 11. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 Stávalo se to vždycky když jsem zůstal stát v koloně a potom se rozjel tak to problikávalo a zmizelo. Parkrát se stalo že to svítilo a když jsem znovu nastartoval tak to zase zmizelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vpazourek Vloženo 12. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 (editace) Tady jsem to natočil. Zaraží mě i ta spotřeba paliva... 20170711_220117.mp4 Dal jsem to ještě na youtube : Editováno: 12. Červenec 2017, autor: Vpazourek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Neslysim vubec motor, nebo mam blbej zvuk? Rozhodně je to zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vever440 Vloženo 20. Červen 2021 Sdílet Vloženo 20. Červen 2021 robi to aj moja skodovka ale beriem to normalne, robil to uz forman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.