milanxx Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Tak jsem v pátek převzal nové auto. Combi Style. Na cestě domů z obchodu mám 2 tunely. Světla jsem měl na Auto. Při vjetí do osvětleného tunelu jsem zjistil, že nepoznám jestli se světla přepla. Doma jsem vlezl do návodu hlouběji než normálně a zjistil jsem, že Fabie nemá signálku na parkovačku a na tlumená světla. V garáži funguje auto funkce dobře a je to vidět. Lepit se na auto vpředu není nic moc a LED svítí taky hodně. Nějaká rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Kontrolka potkávaček je akorát na přepínači světel, v budíkách není. Pokud máš přepínač v poloze auto, tak rozsvícení potkávaček je signalizováno zelenou kontrolkou potkávacích světel (napravo od kontrolky "auto"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Dík teď jsem to našel taky. Nojo byla to první jízda a první tunel po 2 km. A bylo mi divné, že i přepnutí světel pohmatu na vypínači jsem v zorném poli nic neviděl. Teď už vím kam koukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Jo, to mě trochu vadí, ale zvyknout si na to dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 No ještě mě napadlo zhasnout budíky (co se mi ale líbí, že svítí) a pak by se po zapnutí světel panel rozsvítil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 To mi dělá - když vjedu ze světla do tmy, tak budíky postupně zhasnou až svítí jen ručičky a pak už většinou rozsvítí světla a s nimi budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 (editace) Vám někomu z vás sviti na přepínači světel kontrolka potkávacích světel? Mě svítí jen kontrolka parkovaček i když přepnu ručně na potkávací tak by mi v podstatě mely svítit dvě kontrolky, parkovací a potkávací. Zatím to beru jako vlastnost, ze v přepínači není ta poslední poloha prosvětlena. Editováno: 8. Červenec 2015, autor: los pakos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Kontrolka pro potkávací světla mi nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 8. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Ani nemůže, není tam. Dle návodu se při auto rozsvítí při signálce parkovaček světla. krásný pojem. Fakt někdo opravdu musel dlouho přemýšlet. Když nemá auto funkci auto světla, tak to má logiku a indikace je dána i polohou. Hlavně je v návodech psané, že jsou to všechno podpůrné systémy ale odpovědnost je vždy na řidiči. Toto řešení je ale nebezpečné, pokud není signalizace v zorném poli a řidič se musí podívat kamsi dolů. A když i vypnete auto stop tak ten svítí víc a má větší plochu tak vám stáhne pohled na sebe. No a teď babo raď. Asi se vrátím k čistě ručnímu ovládání po hmatu. jen dvě polohy vlevo a vpravo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Nechápu co řešíš. Ve dne svítí denní LED nebo se sama rozsvítí potkávací světla. A v noci se opět sama rozsvítí (a to je i vidět). Od té doby co mám automatická světla, vůbec nic neřeším. Světla se rozsvítí, kdy je to potřeba (většinou navíc ještě dřív, než bych rozsvěcel já). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Přesně tak auto a neřešit, dá se na to spolehnout. Bohužel je to jako u auto klimatizace, lidi do toho stejně vrtají. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Auto klimatizaci taky někdy umravním (někdy fouká zbytečně moc na můj vkus), ale do automatiky světel nesahám nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahyk Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Světla vůbec neřeším, řekl bych že rozsvítí vždy když je potřeba, někdy i daleko dříve než bych to řešil manuálně, ale na druhou stranu, je dobré být vidět. Jinak klimu si taky klidně stáhnu, ale světla jsem měl při předání na auto (nebo jak to tam je) a ještě jsem na to nesáhnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 To ja se spis zeptam, jestli resite to nastaveni sklonu svetel podle nalozeni auta? Je tam na to takovy ten rolovaci ovladac s hodnotami 1-3... Priznam se, ze jsem na to ještě nesahnul a furt jezdim s "tovarnim nastavenim", tj. 1. Zatím ale stejne moc po nocích nejezdim, takze to asi zacnu resit az na podzim a zime. Jestli to teda ma nejaky zasadni efekt. Spis mozna jde vic o oslnovani protijedoucích...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Já jezdím s nastavením na 0, se zatěžováním auta postupně přidávám, protože světla pak svítí moc nahoru a může to oslňovat. Dobrá indikace je, když za někým jedeš blízko, tak světla svítí max. na SPZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Pardon, strilel jsem trochu od boku - ona je tam jeste 0. Jo, zatím tam mam taky 0, tj. na prazdne auto. Ok, diky za tip! Vetsinou jezdime 2 + bagaz, pripadne jeste kola na kouli, takze budu muset vysledovat, kam to v takove konfiguraci sviti a podle toho dostelovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Omlouvám se za mistifikaci, ta kontrolka, co se rozsvítí při rozsvícení světel je opravdu kontrolka obrysovek. Tlumená světla žádnou kontrolku nemají, při přepnutí ovladače na tlumená světla taky svítí jen kontrolka obrysovek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 9. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 mp390: Řešil jsem jen indikaci co svítí a ne funkci auto svícení. Na to je také jiné téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 (editace) U vozidel s navigací je zapnutí světel indikováno rovněž přechodem displeje z denního do nočního režimu. (Pokud je displej v módu auto) Editováno: 30. Listopad 2015, autor: dodge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahyk Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 To samé u prostředí AndroidAuto, na tom to poznám asi nejčastěji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 30. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Kluci dobry. Ale ja mam swing. A tam se nic nemění. jako indikace je to trochu drahe . Mam ale pocit,že jsem viděl v menu volbu zapnutí panelu přístrojů stále nebo při svícení. ale teď ať hledám co hledám nemůžu to najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Tam jde nastavit asi jen intenzita podsviceni... Beru to tak, ze sviti pristroje = sviti potkavacky. Obcas je tam takovy prechod, ze sviti jen rucicky, tehdy ale, myslim, sviti jenom denni. Jinak vcera kdyz jsem jel a chumelilo, tak jsem si radsi potkavacky rozsvitil rucne, abych mel jistotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Dneska jsem na to koukal, a mám pocit, že pokud svítí jen LED světla, tak jsou na tachometru a otáčkoměru podsvícené jenom ručičky. Když se mi za šera rozsvítí světla, tak se automaticky rozsvítí i ty dílky a číslice po obvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Špatně. Když svítí LED světla, tak svítí celé přístroje. Když vjedeš do tmy (les) či se sešeří, postupně zhasnou stupnice a svítí jen ručičky. To je signalizace, že bys měl rozsvítit. Jakmile rozsvítíš, tak se rozzáří celé přístroje. Záleží, jak citlivě máš nastavený senzor. Pokud na "Pozdní", tak opravdu delší dobu svítí jen ručičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Zítra zkusím znovu vysledovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.