kasko Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Uz jsem z toho zoufali. muzeme mi nekdo blbuvzdorne popsat, jak nastavit sedadlo pro personalizaci? podari se mi nastavit jen po totalnim resetu. pak, kdyz chci upravit nastaveni sedadla, nebo zrcatka, tak nejde. navic mi nefunguje ukladani programu el. sedadel. Dle manualu vubec nefunguje. Asi budu muset do servisu, ale to se mi moc nechce. podarilo se mi nastavit jak sedadlo a zrcatka, ale kdyz jsem s nimi pohnul, tak je nedokazi uvest do ulozene pozice. nejvic me vsak stve, ze nedokazi ulozit zmeny do sveho uctu. dekuji vsem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Zkusil bych dle návodu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 30. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Nejde to :((((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Tak pak servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 30. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Zitra jdu do servisu, tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Tak to jsem zvědav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 30. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Mno, jsou jen dve moznosti: bud zavada, nebo jsem blbec klidne si muzete vsadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 31. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 tak se to potvrdilo. jsem debil Tlačítko SET se má jenom zmáčknout a pustit. Do 10s se má pak vybrat pozice paměti /1,2,3/ Jenže já tlačítko SET vždy držel. Takhle se to nastavovalo u SII. Hold, když je někdo blbec, tak musí do servisu :):):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Tak zase fajn zjištění, ze to neni rozbite :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Tlačítko SET se vždy pouštělo a pak mačkalo tlačítko pozice pro uložení.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 Nemá se SET chvíli podržet a pak tlačítko pozice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 5. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 tlačítko SET se má jen zmáčknout a pak do 10s od puštění tlačítka SET se vybere pozice, na kterou se sedadlo nastaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jastrit Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Dnes jsem byl s autem v nejmenovaném autorizovaném servisu v Praze- reklamace s nastavením sedadla u řidiče - není možné uložit nastavení. Přišel borec, který se tvářil, že ví o co jde - prý chyba mezi sedadlem a volantem. Tak si to zkusil sám a byl za blbce taky. Takže jsem objednaný na konec měsíce na záruční servis, tak uvidíme, co se z toho vyklube. Na to že mám auto necelý týden tak to hezky začíná :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Tak to můžeme v pondělí vyřešit u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 10. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Tak pak schvalne napiste, kde byla chyba to jastrit: fotonavod budes mit zitra v mailu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jastrit Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Tak dnešní výlet do Strakonic - vše vyřešeno. Nevím, jestli šlo o závadu nebo chybu od výroby. Kontrola SW , restart a problém je vyřešen, vše funguje tak jak má. Byli jsme tam s dvěma auty, na každém se něco dělalo - naprostá spokojenost. Spousta vylepšení a hlavně pocit, že jsme byli u někoho, kdo ví, co a jak udělat. Ještě jednou pozdrav do Strakonic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.