niooo Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Cau chtel jsem se zeptat co vsechno obnasi dodelat LANE ASSISTANT INTELLIGENT LIGHT ASSISTANT" staci jen nejak nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Pokud auto umí číst značky tak ano, jinak nové sklo, kamera, kabeláž + kódování + kalibrace -> řeší Lane Assist + automatické přepínání světel(dálkové / tlumené). Intelligent light assist = smartlight(= postupné zaclonění dálkových světel), nutné vyměnit ještě světlomety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niooo Vloženo 7. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 (editace) Dekuji za odpoved auto cte dopravni znacky jen pro predstavu kolik by to stalo nakodovat tedy ty assistenty Editováno: 7. Srpen 2017, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! Dodržuj pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Máš soukromou zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinMMM Vloženo 8. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 To by mě taky zajímalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunape Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 ahoj, take by mě zajímalo tohle dodělání, mám adaptivní tempomat a čtení značek. Prosím o info. A případně zda byste někdo uměl dodělat i elektrické otevírání kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Lze to jen kódováním nebo nutné swap + data vcpOdesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jasson Vloženo 25. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 Také by mě zajímala cena doaktivace Lane assist a případný vliv na záruku. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 25. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 před 1 minutou, Jasson napsal: Také by mě zajímala cena doaktivace Lane assist a případný vliv na záruku. Děkuji Napis SZ pokud jsi z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jasson Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Jsem z Plzně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira hasič Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Zdravím. Taky by mě zajímalo jestli by se dalo dodělat line Assist, pokud nemám čtení značek ale jen adoptivní tempomat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 (editace) Záleží na kameře za zrcátkem, pokud je "High" kamera pak by to jít mělo. Pokud je tam kamera jen pro FLA tak leda i s výměnou kamery (a čelního skla kvůli držáku nejspíše). Přesnější informace kdyžtak dá @ferda25. Adaptivní tempomat nepoužívá kameru, ten má vlastní radar v masce. Editováno: 15. Prosinec 2019, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jasson Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 (editace) Díky, již mám info přímo od Ferdy25, ale ještě počkám se zásahem. Nemám jistotu, jak to bude se zárukou. Nechci riskovat 5 let záruky. Editováno: 16. Prosinec 2019, autor: Jasson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Není problém v praze ale výměna skla musí vetšinou být, jinak můžeš v praze nemusíš do strakonic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 A čo obnáša dorobenie parkovacieho asistenta keď auto má predné aj zadné senzory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmaaxx Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 měl bych zájem o lane assist a light assist. u superba 2018. Dopravní značky čte. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbak1 Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 (editace) Ahoj všem, jak jsem pochopil z komunikace, tak Line assistant při kamaře a systému čtení značek lze dokodovat. Mám vozidlo Superba L&K 140 KW 1/2016 avšak bez adaptivního temtomatu - co obnáší přestavba? Vyměna radaru, ovládání pod volantem a dokodování?? Vozidlo má Front assist.... Díky za reakci.... Editováno: 6. Srpen 2020, autor: Superbak1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbak1 Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 (editace) OK... Editováno: 6. Srpen 2020, autor: Superbak1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Ries si to s nim radsej cez sukromnu spravu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbak1 Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Díky, pochopil jsem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavol77 Vloženo 14. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2020 V 6. 8. 2020 na 17:17, Superbak1 napsal: Ahoj, mám rovnaký problém aj požiadavku, podarilo sa Ti niečo zistiť o dorobení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 V 7. 8. 2017 na 20:11, ferda25 napsal: Pokud auto umí číst značky tak ano, jinak nové sklo, kamera, kabeláž + kódování + kalibrace -> řeší Lane Assist + automatické přepínání světel(dálkové / tlumené). Intelligent light assist = smartlight(= postupné zaclonění dálkových světel), nutné vyměnit ještě světlomety. jde jen nakodovat kdyz nemam bocni parkovaci cidla to nema vliv ? jinak cteni znacek mam , adaptivni temomat taky a kameru velkou za prednim sklem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Nutne prijet Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 Ahojte.Je tu niekto z okolia TO,NR,BN,PE kto by vedel urobit kalibraciu celnej kamery?Resp niekto kto ma k dispozicii ODIS?Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.