Josef Pedro Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Výměna zadních světel u Rapida za Led světla z modelu 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 12. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 (editace) V Mělníku je mají na objednání za cenu 3500 za Kus včetně nosiče žárovek.Jakmile mi dojdou dodám foto. Editováno: 14. Srpen 2017, autor: Josef Pedro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Zatím je to tedy fakt dost peněz, tolik mě stály přední xenony na S-bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 13. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Prosím Tomsona1 kdyby napsal více info o výměně těch zadních led.Vzpomínám že dal i foto na xenony...Díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 13. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 (editace) Zatím to tu nikdo neprovedl je to moc čerstvý chtělo by to číslo světel a podle toho by v Mělníku řekli cenu...Já to tak udělal se zadníma světlama využil jsem identifikaci z příspěvku Tomsona1 na stránce o xenonech. Výsledná cena 7000 za pár...jak mi to prinde dám foto. Editováno: 14. Srpen 2017, autor: Josef Pedro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Me akorat stve ze ty zadni led svetla nejsou jen ledkova, ale blinkr, zlatecka, mlhovka a mozna i brzda jsou normalni zarovky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Zadní skupinová svítilna vlevo 5JH 945 711; Nosič žárovek vlevo 5JH 945 231 Zadní skupinová svítilna vpravo 5JH 945 712; Nosič žárovek vpravo 5JH 945 232 V ETCE zatím bez cen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 13. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 (editace) Děkujeme moc já můžu jen za sebe za kolik mi to prodali v Mělníku.Tomson 1 psal 9000 za pár na xenonech. Editováno: 13. Srpen 2017, autor: Josef Pedro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 (editace) Výměna zadních svítilen za LED v podstatě z velké části plug-play. Pasují rozměrově, svorkovnici lze nacvaknout bez problémů. Celá svítilna má svůj nosič žárovek, který se musí dokoupit, není součástí nového světla a nepasuje ze starého. Vše ve škodovce mě to stálo cca 9000Kč.U mého MR.4/2015 to ovšem házelo chybu prasklé žárovky,s tím se vypořádal Ferda25,na dálku přes kabel ,tak teď už vše bez problémů. Editováno: 14. Srpen 2017, autor: tomson1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 13. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Já budu instalovat na MR.7/2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 Moje trpělivost s hrubým porušováním pravidel fora je u konce. Ještě jednou někdo bude psát něco o předních světlech v tématu, kde se řeší zadní (a obráceně), dostane BAN! A to bez pardonu. Bordel si běžte dělat někam jinam, tady ho trpět nebudeme! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Dnes mi dorazily zadní lampy.Vše bez problému jak popisuje výše Tomson1.Taktéž mi svítí symbol prasklé žárovky budu řešit až osadim xenony dopředu. Zvládne každý doma cca hoďka práce.Akorát se musí přehodit žárovky ze starého nosiče nebo si tam dát nový.A to nejsem žádný mechanik nebo tak něco.Pár foto z montáže a večer dodám s rozdílem před a po ve tmě. Piva si nevšímejte měli akci v Kauflandě 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) Ještě si dej do blinkrů nějakou žárovku s chrom efektema aby se v parabole ta oranžová nezrcadlila. A kolik to tedy v Mělníku účtovali? Editováno: 17. Srpen 2017, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) Ano mám i ve předu diadem žárovky. Jsem to chtěl hlavně nainstalovat a odzkoušet zda bude potřeba diagnostika na prasklou žárovku (ano bude). Účtování 7000 za pár i s nosičem žárovek a 200 za dopravu. Editováno: 17. Srpen 2017, autor: Josef Pedro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 nádhera 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Před hodinou, tomson1 napsal: nádhera Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 V 13. 8. 2017 na 18:53, ČudlR napsal: Me akorat stve ze ty zadni led svetla nejsou jen ledkova, ale blinkr, zlatecka, mlhovka a mozna i brzda jsou normalni zarovky :-( Potvrzuji jsou to obyčejný žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Slíbené noční foto.... První halogen starý. Druhý nový Led. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Chybové hlášení jsi vyřešil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Pekne. Taky bych bral. Ale takovy prachy za jednu led linku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Před hodinou, Josef Pedro napsal: První halogen starý. Druhý nový Led. předpokládám, že v reálu je to mnohem hezčí než n té fotce (protože jinak se mi ta první fotka líbí víc ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Tomu věř, že tomu tak bude, vyfotit svítící světlo, aby to "bylo jako ze života", je kumšt a mobilem to rozhodně neuděláš. A holt u předfl to bylo designově podobné OII, pofl to zas v rámci sjednocování designu směřuje k tomu, aby to bylo podobný s OIII a SIII. Však i ty chromované krytky obou žárovek kopírují design OIII a SIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 chce to rozhodně vidět naživo. Mě se právě líbí ten obrysový design zadních světel alá O2. Tohle zatím nevím... Rozhodně je to slušná pálka a blíží se to ceně xenonů, což bych volil radši... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 18. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Nedalo mi to a zkusil jsem to s foťákem.S bleskem i bez.Ano na živo je to nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 26. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2017 Na doporučení jsem to tedy vyměnil za Osram diadem chrom a opravdu je to hezčí. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.