zzshmp Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Prosim o radu,nikde na foru jsem nenasel podobny dotaz.Mam Octavii 1,6 74kw benzin.Koupil jsem si na doporuceni aditivum do prevodovky.Vim,ze plnici otvor je na leve bocni strane prevodovky,ale nechce se me kvuli 50ml mnozstvi adetiva sundavat kolo,demontovat plastovy podbeh kola,shanet vhodny pripravek s hadickou pro doliti atd.Napadlo me nalit prez snimac zpatecky,ktery je na viku prevodovky v motorovem prostoru.Nejsem si vsak jisty,jestli se timto zpusobem dostane adetivum do oleje.Poradite?Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Já bych tam hlavně vůbec žádný aditivum nelil. Ty převodovky od VW jsou na správné složení oleje dost háklivý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Taky jsem tam dal aditivum na doporučení, ale po výměně náplně, samozřejmě. Jde to i bez sundání, pokud máš rampu a správně si najedeš, podběh jsem jen odsunul, nesundaval jsem ho, pak stačí hadička, stříkačka (řekni nějaké zdravotní sestře, nebo v lékárně za 50kc) a jde to i zespod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.