virgill Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Chcel by som zistit, ci vam funguje aplikacia MySkoda. Ja mam problemy s pridanim mojho auta cez cislo VIN. Vypisuje mi to, ze VIN nepozna. Ma niekto podony problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zby Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Mně to bez problémů auto podle VIN našlo výroba 02/17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Taky jsem se s tím setkal. Jedno auto mi to nechtělo vzít. Asi napopáté to vyšlo. Vydržet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgill Vloženo 1. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Dakujem za odpovede. Musi byt telefon pri zadavani VIN pripojeny k autu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zby Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Ne. Ale předpokládám, že je nutné mít přístup na internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Tato aplikace je jen pro nejnovejsi Skodovky nebo pro F2 taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Mám v apce F1 a F3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Dík za odpověd' Rozumim že jde tamhle nastavit F2 , že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Ano. Jde to i bez vin. Jenom pak nebudeš mít digi plán a info o autě. Návody ale v všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Ok. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgill Vloženo 4. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Tak keby sa niekomu stalo nieco podobne, mal by problem s VINom, mozno bude chyba vo verzii aplikacie. Kedze na Appstore je viacero verzii aplikacie Myskoda, povodne stiahnutu aplikaciu som vymazal a stiahol som aplikaciu pre CZ/SK, zadal moj VIN a teraz uz funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Mi ta apka VIN vzala, ale je to komplikované. Přihlásit se mi podařilo až na pátý pokus a museli zasahovat ze škoda-auto. Už běží bez problémů. Prý jsem při prvním přihlášení nedokončil přihlášení. Čekal jem na jejich odpověď 14 hodin a nic, tak jsem odinstaloval. Následně znovu nainstaloval a přihlásit se mi nepovedlo na první mail, tak jsem použil jiný a zase nic. Po třech hodinách čekání na odpověď jsem ni nedostal a tak zase odinstaloval. Při další instalaci mi alikace psala, že oba mejly existují, Tak jsem psal jako že jsem zapoměl heslo, odpověď dorazila, ale po odhlášení a zpětném přihlášení HESLO nefungovalo, tak jsem se doptal. Ctěli vědět e-mail a vše upravili a vyřešili a už APKA jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 Ahojte, mne tam budik fuell neukazuje mi mnozstvo paliva a tlak turba ukazuje maximalne nejakych 6 az 7 %, ako to ukazuje vam? Mam 1.2 TSI 66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Nainštaloval som si aplikáciu MyŠkoda. Je tam funkcia Parkovanie. zatiaľ mi to tam vypisuje: Parkovací asistent je vypnutý; Aktivácia časovača, fotoaparátu alebo GPS. Ako funguje táto funkcia? Treba k tomu mať nejakú funkcionalitu v aute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Bez funkcionalit...cisto len informativny charakter napr park hodiny zadas cas do skoncenia a dostanes akusticke upozornenie aby si neprekrocil limit a pri pozicii musis mat zapnute GPS ked nahodou zabudnes kde si odparkoval auto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Neví někdo jak funguje ten stav baterie? V jednu chvíli mi to ukazovalo 11.8, což je trochu blbost ne? Auto nové, startuje normálně. Voltmetr momentálně nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Před hodinou, ritch napsal: Bez funkcionalit...cisto len informativny charakter napr park hodiny zadas cas do skoncenia a dostanes akusticke upozornenie aby si neprekrocil limit a pri pozicii musis mat zapnute GPS ked nahodou zabudnes kde si odparkoval auto ? čiže, ak tomu dobre rozumiem, tak tu funkciu fotoaparát, to berie tak, že si odfotím pristor kde som zaparkoval? a pri GPS to funguje tak, že si uložím polohu kde som zaparkoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Ahoj. Mam F3 combi 2018 se Smartlink (ne Smartlink+ kde je pry SmartGate). Spokojeně jsem si užíval starou aplikace MySkoda kde byl návod a servisní historie. To stačilo. Aplikace byl nahrazena novou MySkoda https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.skodaauto.connect&hl=cs No očividně bez SmartLink+ mám smůlu a myslím že i hodně dalších uživatelů. Docela mě to seje jelikož ted jsem bez servisní historie... Jde to řešit ? Zkušenosti ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Mé auto nemá ani starý SmartLink a taky smůla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Pri kazdej servisnej prehliadke by si mal dostat vypis. Inac to momentalne neporiesis, kym to vyvojari nepridaju do aktualnej verzie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Jo, výpis člověk dostane. Ale třeba k datu výroby už se jednoduše dostat nedá... Nebo to bylo dobré pro ověření aspoň základní historie při koupi... Můžeme čekat, ale s tím jak veškerý SW od Škody funguje, budeme asi čekat dlouho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Už jsem psal 2x. Poprvé info a ti že nepomůžou. Podruhé support a zatím bez odpovědi a od nich nechodi ani potvrzení s ticketem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Odpověď HelpDesku ... pro využívání některých funkcí nové aplikace MyŠKODA je potřeba mít smartphone kompatibilní s rozhraním MirrorLink (Android; pokud tuto podmínku Váš model nesplňuje, je třeba hledat zde https://compatibilitylist.skoda-auto.com>) nebo zvolit telefon s iOS a užívat CarPlay . MirrorLink např Samsung přestal podporovat :D ŠKODA MÁ V HLAVĚ SKUTEČNĚ NASRÁNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 @suntour No ve své podstatě musí i auto mít tuhle funkci, mobil je je třešnička. A výraz některé znamená skoro všechny a ještě extra placené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 @milanxx myslíš SmartLink ? ten mám. Raději SmartLink než silný motor :-) AndroidAuto využívám denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.