Stanislav Fáč Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Když se daří... Nájezd na obrubník a jedna guma ko a druha poškozená z boku ale neuchází Dá se ta druhá nějak spravit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivo Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Z boku pneu opravovat nelze, pokud uchází tak vložit duši, mechanické poškození může znamenat při kontrole pokutu a jezdit na tom je zbytečný hazard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Vyměnit, ona sice neuchází, ale když vezmeš třeba ve 100km/h díru, tak ten tlak a síla co na to v tu chvíli bude působit ti jí může roztrhnout a pak taky můžeš kupovat nové auto ... prostě nepřemýšlet, a vyměnit obě, budeš mít dvě nové, dvě použité, to není žádný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Boční poškození se běžně opravuje a není s tím absolutně žádný problém,ovšem záleží na tom,jak je poškozená.Vysvětlovat to nebudu,zajeď do pneuservisu a oni mrknou a zhodnotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Fáč Vloženo 3. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Zajedu Zatím sem objednal jen tu jednu. Tu druhou případně příští týden po výplatě. Budu jezdit pomalu jen 6 Km do práce a neustále koukat zda něco nedělá. Je to jen 1cm Díky všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 (editace) Pokiaľ ti nevyduje pukel na mieste poškodenia, znamená, že drôty v pneu neboli poškodené. Keďže pri pohybe auta sa zvyšuje teplota vzduchu v pneu a tým pádom stúpa tlak v pneu... Skús ju radšej za studena natlakovať na najnižšiu povolenú hodnotu. Editováno: 3. Září 2017, autor: r_e_n_e 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Fáč Vloženo 3. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Hrbol nedělá a natlakovaná je trochu mín a je na zadku auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Naprosto bezproblémová oprava.Zaje´d tam,kde to umí,udělají a máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Fáč Vloženo 3. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Ještě si to rozmyslím jestli raději nedám novou a tuhle nechám jako rezervu Tak jdu ale hledat kde to na Plzeňsku dělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Tak já osobně i kdyby byla opravená, tak bych tomu nevěřil. Klasický defekt ano, ale ta bočnice nevím nevím...jaký tam máš vzorek ? Když si koupil jednu novou kup i druhou a budeš to mít vyřízené ... Bůhví kolik taková oprava stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Mě by docela zajímalo, jakým způsobem se podobné defekty opravují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Sundá se pneu, podlepí se, čímž se vytvoří silná vrstva a drží to. Přítelkyně najela na obrubník a udělala se mi malá boulička. Jel jsem do PNEUSERVISU jestli mám koupit nové gumy a on že ne, že se to dá bezpečně opravit. Pneu vydrželo dokud jsem je nesjel.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Problém je, když je to skrz, přesněji řečeno, když je pneu okamžitě prázdná a ujedeš na tom ještě pár metrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malawi Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 Zdravím, co myslíte, jsou přiložena poškození pneu závažná? Mám možnost koupit nová ALU kola i s pneu, ale ty jsou v tomto stavu. Myslím si, že jsou to kola, která byla vyřazena z linky ve Škodovce kvůli poškození pneu/disků. Díky za Vaše postřehy. 1. Foto - asi 1cm rýha, zda se mi to OK 2. Foto - kolem celého obvodu odrbaná pneu, zda se mi, že to bylo způsobeno při nazouvani 3. Foto - "natavená" bočnice pneumatiky, jak kdyby na to někdo položil něco rozpáleného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Toto by som neobul na auto ani svokre! Máš auto za cca 7500 eur a ty chceš šetriť na gumách??? A to nehovorím o tom, že by ti na diaľnici pri rýchlosti 130km/h buchlo! Vyhral si život v lotérii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 s pneumatikou se vůbec nic nestalo a nejsou porušené žádné vlákna atd.je to pouze kosmetická vada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Vůbec si s tím nelámej hlavu, bočnice jsou tak silné, že toto poškození nemá šanci gumu nijak porušit, @r_e_n_e to myslí dobře, ale zbytečně moc tragicky, všechny vlákna (kordy) jsou uloženy hlouběji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 (editace) A to si zhodnotil na zaklade fotiek cosby??? Pri jazde sa tlak v pneu zvysuje a neriskoval by som, ze by droty v pneu povolili. Pozri...skus to pretlakovat a uvidis, ci sa ti urobi pukel. Editováno: 22. Březen 2021, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Dělám v branži,takže stačí pohled.Pokud je pneu poškozená,udělá to bouli 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malawi Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 (editace) před 15 hodinami, r_e_n_e napsal: Toto by som neobul na auto ani svokre! Máš auto za cca 7500 eur a ty chceš šetriť na gumách??? A to nehovorím o tom, že by ti na diaľnici pri rýchlosti 130km/h buchlo! Vyhral si život v lotérii? Právě proto se ptám, než to dám na auto. Jelikož se mi to zdálo jako povrchové poškození, které má pomalu každý druhý od obrubáku, tak jsem to chtěl probrat s lidmi, kteří tomu rozumí, např. Cosby, že? Byl jsem i v pneuservisu a jejich reakce byla, že toto je absolutně v pohodě, pouze povrchové poškození,jež nezasahuje do kostry pneumatiky, takže cajk. Obdobně mi řekli,že bočnice je natolik silná, že toto nemůže mít absolutně žádný vliv na bezpečnost. Kola byly na vyvažovačce, nehážou, tlak 3 atm drží, boule se nedělají, tak by to mělo být v pohodě. Cosby, díky za reakci. Čekal jsem na Tvé stanovisko 😉 Editováno: 23. Březen 2021, autor: Malawi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Existují speciální podložky,které se vulkanizují zevnitř a ty udrží "bagr" ale dávají se jen,pokud se udělá boule.Jak jsem psal,pokud se neudělá,nedošlo k žádnému poškození,ale pouze kosmetické. Jinak NZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 V 3. 9. 2017 na 15:48, r_e_n_e napsal: Pokiaľ ti nevyduje pukel na mieste poškodenia, znamená, že drôty v pneu neboli poškodené. Keďže pri pohybe auta sa zvyšuje teplota vzduchu v pneu a tým pádom stúpa tlak v pneu... Skús ju radšej za studena natlakovať na najnižšiu povolenú hodnotu. @McMatej: Negatívna reakcia za vyjadrenie názoru??? 🤮 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 20. Březen 2024 Sdílet Vloženo 20. Březen 2024 Ahoj, trhlá bočnice, není to skrz, hloubka v nejhlubším místě asi 5mm. Pneu je BRIDGESTONE POTENZA S001 XL 235/40 R19 96W Je to na vyhození nebo né? Nebo to zevnitř pro jistotu podlepit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 20. Březen 2024 Sdílet Vloženo 20. Březen 2024 (editace) Pokiaľ nemáš potrhané drôty, tak sa nič nedeje. Zalep sekundovým, natlakuj, pol baru a skús sa s tým previezť. Ak ti nevytlačí hrču, tak je to ok. Mal som podobné a dal som s tým ďalších 6000km na dojazd. Editováno: 20. Březen 2024, autor: r_e_n_e 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 20. Březen 2024 Sdílet Vloženo 20. Březen 2024 (editace) Sekundovým lepidlem? 🙂 To spíš tím kaučukovým na lepení duší to utržené jen "slepit", né? Pneu má asi 6mm, škoda jí vyhodit... Editováno: 20. Březen 2024, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.