kimmi Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Zdravím,dnes som si všimol že mi neni vidieť VIN pod sklom ,miesto je prekryté nejakým tesnením,vyzerá ako nejaký handerný pásik ktoré ide spod palubovky.Kto robil demontáž palubovky,je tam nejaké tlmiace tesnenie?Ako by som to dostal naspäť,dať demontovať palubovky sa mi moc nechce.Predtým bolo VIN pekne vidieť. Nafotil som nejaké foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Mne sa zdá, že ti tam iba niečo zapadlo. Skús to dostať von pomocou nožíka, alebo niečoho úzkeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 3. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Skúšal som to pomocou dlhej pinzety no nedarilo sa mi to uchopiť,ten plast je trochu vyžšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 4. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Bol to nejaký tesniaci pásik čiernej farby,vyzera ako textilný,zahnutou pinzerou som ho vyhrnul na palubovku a tam bolo to schované VIN-ko,len sa mi zdá že som ho trochu doškrkal a od tej čiernej pásky je aj zašpinené-dať to von nejde,to by som musel demontovať palubovku alebo sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.