Publikováno Září 18, 20177 r Dobrý den. Chci se zeptat, zda je možné u modelu Active (Kodiaq) aktivovat zadní obrysová světla na pátých dveřích - ty do vodorovné špice. Děkuji za info. Jumbojet
Září 18, 20177 r 1. Není příliš vhodné kumulovat dotazy na různé závady v tématu s jednoznačným názvem, který určuje obsah tématu. 2. K rušení rádia - máš to nové, reklamuj to.
Září 18, 20177 r Autor Před hodinou, Pawouk napsal: 1. Není příliš vhodné kumulovat dotazy na různé závady v tématu s jednoznačným názvem, který určuje obsah tématu. 2. K rušení rádia - máš to nové, reklamuj to.
Září 18, 20177 r Autor Před hodinou, Pawouk napsal: Pardon. Tak znovu pouze ta první otázka."Je možné u modelu Active (Kodiaq) aktivovat zadní obrysová světla na pátých dveřích ". Díky Upraveno Září 18, 20177 r od jumbojet60
Září 19, 20177 r před 12 hodinami, jumbojet60 napsal: Dobrý den. Chci se zeptat, zda je možné u modelu Active (Kodiaq) aktivovat zadní obrysová světla na pátých dveřích - ty do vodorovné špice. Děkuji za info. Jumbojet nejde to, nejsou tam diody
Září 19, 20177 r jumbojet60 - nastuduj si laskavě pravidla fora, která jsi schválil při své registraci a dodržuj je! Opakovaně je hrubě porušuješ. Zneužíváš tlačítka "Nahlásit příspěvek" a nedovoleně cituješ bezprostředně předcházející příspěvek.
Září 19, 20177 r ak myslis zadne obrysove svetla, tak ano, ide to. Das ovladanie svetiel do druhej polohy, vtedy svietia denne, parkovacky a zadne
Listopad 9, 20177 r Dobrý den mám stejný dotaz zda se dají zprovoznit zadní světla na patých dveřích u Kodiaq děkuji moc
Listopad 9, 20177 r na dotaz jsem odpovídal o pár řádků nahoře. Pokud tu funkci nemáš z továrny, tak to nejde
Leden 5, 20187 r V 9. 11. 2017 na 11:14, Habi001 napsal: na dotaz jsem odpovídal o pár řádků nahoře. Pokud tu funkci nemáš z továrny, tak to nejde Zdravim, A ako by sa to dalo spraviť, prípadne kde Tie trubice sú tam ale asi bez kefiek. Tak isto ma zaujíma druhé spiatočné svetlo, ktoré u mňa nesvieti aj keď som videl kodiaq kde mu svietili obe V škodovke mi povedali že kodiaq svieti len jedno...
Leden 5, 20187 r zadní světla liší podle výbavy viz. obrázek Ale to by měl každý prodejce vědět. Upraveno Leden 5, 20187 r od Habi001
Leden 16, 20187 r Nechápu, že se vyplatí dělat tolik rozdílných lamp. A stejně vyrábí pravo levé varianty všech, když prodávaj i pravostranná auta.
Říjen 11, 20186 r V Tue Sep 19 2017 na 8:33, Habi001 napsal: nejde to, nejsou tam diody Ahoj ještě prosím dotaz kdy dokoupím led světla na 5 dveře půjdou zapojit je tam kabeláž děkuji moc Roman
Listopad 27, 20195 r ahojte, nastal v tejto otazke nejaky posun? Je mozne nahradiť tie svetla so svetlami z verzie Style, popr. nejak prerobit elektriku aby to normalne fungovalo? Skusil uz niekto sfunkcnit aspoň to horné obrysové svetlo?
Březen 24, 20214 r Nemá někdo informace jak náročné je předělat zadní světla u Ambition na LED High? Je mě jasné že to bude obnášet nové jak vnější tak vnitřní zadní světla, jde mě o to jestli není v kabeláži už příprava nebo bude třeba natáhnout i novou kabeláž.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.