Ort Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 (editace) @Czeczo Měl jsem to samé co ty, v zimě se voda ztrácela a v létě nic, až do pátku. Svou příčinu jsem tedy našel... Není nad to jezdit od benzínky k benzínce a na 10 km projet 3 litry vody. Editováno: 6. Červen 2018, autor: Ort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czeczo Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 (editace) @Ort kde to je to těsnění? Editováno: 6. Červen 2018, autor: Czeczo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Na skříní regulátoru vody, viz foto. U mě nešlo ale o těsnění, nýbrž o prasklý samotný regulátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thermoska Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Ahoj, Po prejazdeni cca 3200 km a vsimol som si, ze mi ubudla chladiaca kvapalina dost rapidne, vid foto. Nadobka bola doliata po vrchnu rysku. Z toho co som cital tu, je to dost problem. Prosim viete poradit kde detailnejsie pozriet ? V autach sa nevyznam, preto neviem velmi kde pozriet, foto mi velmi nepomohli. Dolial som ako rychle riesenie cca 0,5l destilovanej vody. Dufam ze to nejaku dobu vydrzi, a nespravil som chybu :-D Tuto praktiku pamatam este z rokov y2k Ps: viete poradit co doliat namiesto destilovanej vody. Ps2: celkom ma zaujima, preco mi nevybehla kontrolka na palubke ... alebo je snad takyto ubytok este malo ? Superb Combi 2/2011 1,8tsi cdaa Dakujem za kazdu konstruktivnu radu. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Pokud se ti to chce kontrolovat, přístup k regulátoru je jak k penězům. Je pod sáním, viz foto výše. Co můžeš zkontrolovat, tak hadice, chladič a regulátor. Nejlepší je sundat spodní kryt motoru a uvidíš, zaschlý růžový jakoby prášek, případně ucítíš fridex. Kup si místo destilky fridex, nějakou levnou G12, stejně ti to vyteče a po výměně regulátoru dáš rovnou celou novou náplň. Destilkou si snižuješ nemrznoucí vlastnost. Kontrolka měla ještě chvilku čas, mám za to, že musí být úplně na dně, aby to signalizovalo úbytek. Pokud se v autech nevyznáš, dej to do servisu, ušetříš si čas i peníze za fridex. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czeczo Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 (editace) @Ort : tak jsem se s tím konečně rozhoupal k mechanikovi, když to opět v zimě začlo mizet a teče to někde z těch míst, co si psal, tak uvidíme, z čeho přesně to teče u mě, teď se k tomu kluci snaží dostat Editováno: 22. leden 2019, autor: Czeczo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czeczo Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 tak nakonec nová skříň regulátoru i s novou pumpou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Hmm to bych nečekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thermoska Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 21 hours ago, Czeczo said: tak nakonec nová skříň regulátoru i s novou pumpou U mne to bylo to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robon Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 S unikom chlad kvapaliny som sa stretol po 18000 km, cca 0,5 cm pod min. rysku. Dolial som po max. vsetko fungovalo, kontrola v servise nic neukazala. Vykvapkalo to pri jazdeni v zakrutach cez viecko nadoby. Problem je uz odstraneny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Najeto 290tis km na puvodnim cerpadle, cca po ujeti 2000km mi ubyde chladici kapalina od max rysky k min. Ty bile skvrny na motoru je chladici kapalina a je to znakem, ze je potreba vymenit cerpadlo nebo regulator? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Nejčastěji to teče přes pumpu, ale být tebou, jdu rovnou do celýho kompletu i s novým řemenem na pohon pumpy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 (editace) Ahoj borci. Zacala se mi ztracec kapalina . Po 1000km ubyde od horni risky az k upozorneni na palubce. V servisu nic nenasli. Pred rokem delali pumpu a pred vanocema delali v jinem serviau virive klapky a cidla v sani a cisteni klapky. Nikde ale pry netece nic tak nevim co dal .. Diky za tip. 1.8 TSI BZB. 125 tis km. Editováno: 11. leden 2021, autor: JSvoboda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.