octavia73 Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Chci se zeptat musí se po výměně dělat geometrie?Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Měla by. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 aspoň za kontrolu to stojí..je to len predsa zásah do pred.nápravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 21. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2017 Praskla při 90 tis.km přednī pružina s teď přemýšlím jestli koupit CS Germany nebo Švédskou orig.díl. cena podobná. Prosím o zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilk Vloženo 31. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2018 Ahoj, dnes mi ve škodováckém servisu měnili přední pružiny, protože obě byly prasklé. Na autě mám paket pro špatné cesty. Z ETKY jim vyjelo, že buď mi můžou dát originální za cca 2800 Kč (za jednu) nebo neoriginální za cca 1400 za jednu. Zvolil jsem ty neoriginální, ale zdá se mi, že je auto teď vpředu o poznání vyšší. Poznal jsem to tak, že jsem musel více sklopit světla, abych neoslňoval protijedoucí auta. Buď to před výměnou bylo níže proto, že byly ty pružiny prasklé nebo mají ty nové pružiny úplně jinou délku, tuhost nebo kdo ví co. Zítra jim zkusím zavolat a zjistit co a jak. Předpokládal jsem, že mezi těmi pružinami nebude zase až tak velký rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grooverider Vloženo 17. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2019 (editace) Pomohl by mi někdo se zvolením správných pružin. Jedna mi praskla kousek od poslední otočky ale podle čísla na pružině(nic jiného ani barevné označení)na nich není, jaké nové zvolit, myslím typ, průměr, délku, barevné označení apod ... Zde foto původních pružin. Děkuji. EDIT:Omluvám se, jde o Ofci 2 po FL 1.6TDi CR 77kW DPF 2010 liftback. Editováno: 17. Srpen 2019, autor: Grooverider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2019 Tohle bude střílení od boku - například jsi ani nenapsal, co máš za motor. Pokud chceš originální pružiny, tak vyhledat přes VIN - buď v servise, nebo ti to možná někdo najde na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 (editace) Caute. Kedze mi pocas jazdy nieco buchotalo od podvozka, posvietil som si nad koleso a tam toto. Neviem kedy praskla, ale asi ked auto stalo v garazi. Editováno: 9. Duben 2021, autor: mino22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Ty kokos taky zhnity tlmič som ešte nevidel. Koľko to ma 500 000km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 24. Duben 2021 Sdílet Vloženo 24. Duben 2021 500 000 km nemaju, iba polovicu. Dnes po vymene zistene že to boli este pruziny a tlmice od vyroby 23/06. Su v hroznom stave - hrdza, ale tlmice stale suche, bez oleja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.