Minelan Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 Zdravím, může mi někdo říct jakou frekvenci klíče podporuje komfortka 6q0959433c? Nemůžu to najít všude jen že podporuje dálku, alarm a pod a o frekvenci nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 Frekvence je 434 Mhz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minelan Vloženo 24. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 (editace) Díky moc Editováno: 24. Říjen 2017, autor: Minelan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 Pokud chceš třeba i číslo 3 tlačítkového klíče tak napiš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minelan Vloženo 4. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Tak se mi to nakonec všechno tak nějak povedlo, ale ze zvědavosti by mě zajímalo na co je tam ten třetí konektor na komfortce. Na staré jsem měl dva. Dál mám při ovládání oken u řidiče prohozené strany, použil jsem jednotku s koncovým číslem E a předpokládám že je to prohozené proto, že je to anglická komfortka. Jde to nějak přeprogramovat? Taky když dálkou otevřu auto a vlezu jen do kufru, tak se auto po čase zamkne a to i při otevřeném kufru. Nesouvisí to nějak s tím třetím konektorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 to zamykání auta bude dělat mikrospínač zámku - auto neví, že jsi ten kufr otevřel, tak zase zamkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minelan Vloženo 4. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Mě se ale světla na osvětlení kufru rozsvítí, předpokládám že je tam jen jeden mikrospínač ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 (editace) Pokud jsi dobře vzpomínám tak tam jsou 2. Jeden ovládá světlo,druhý zámek. Třetí konektor je výstup na orig. alarm. Editováno: 4. Prosinec 2017, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.