PistaTT Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 nemeral som cas, no nabeh je vcelku pozvolny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 je to tak, ale po aktualizaci fw se ta reakce mozna zrychlila a urcite se snizila rychlost pri ktere se SLA aktivuje pri vyjezdu treba z obce, bylo to 60km/h, ted je to min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 @Plzeňáček Po jaké aktualizaci? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_86 Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 Ja mam auto vyrobene letos v dubnu, byla od te doby nejaka aktualizace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 @Shaarky: je na to nějaké TPI, dělali mi to vloni v zimě, od té doby nevím - vlastně ani nevím na co to TPI je, mě se tím snažili odstranit hlášku o prasklé "žárovce" (myšleno led pásek denního svícení) na maxidotu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama1 Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 Ahoj. Funkce je fajn, rychle se na to zvyká. Jen mi připadá pomalá funkce opětovného přepnutí clon na dálková světla při rychlejší jízdě. Nevite někdo zda se dá přivézt přizpůsobení doby přepnutí, aby se rychleji přešla na dálky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 V 13. 6. 2018 na 20:30, Lukas_86 napsal: Se SLA jsem nadmiru spokojeny. Nicmene, kdyz mam zapnute pouze denni sviceni a dam blinkr, tak bila "hokejka" zmeni barvu na oranzovo a zacne klasicky blikat. Kdyz se blinkr vypne, tak se opet rozsviti plne bila "hokejka". Me se libi na superbech, ze po vypnuti blinkru se denni sviceni ve svetle rozsviti postupne do plne intenzity. No a zrovna u me to neni postupne, ale hned naplno. A vsiml jsem si, ze u vetsiny superbu je to krasne postupne, jen asi u 3 to bylo jak u myho. Cim to muze byt? U byvalej 2015tky to bolo postupne,u terajsej 2019tky to bolo hned naplno,ale ferda25 upravil kodovanim na postupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jodua Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Mám komplet SLA a vypozoroval jsem jeden nešvar. V okamžiku, kdy jsem na jakékoliv silnic krásně světla svítí, přepínání a vykreslování aut je v celku spolehlivé. Ale jak nejedu na dálnici nebo rychlostku, tak světla drží při dálkách nějaký "dálniční mód" = levné světlo těsně před auto a pravé v dálkové. Jde toto někde vypnout nastavit v kódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Chceš tedy cíleně oslňovat na dálnicích protijedoucí auta přes svodidla a ještě s tím chceš pomoct? :D Ten nick je fakt Jodua nebo to mělo být Jouda? To by sedělo :D 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick666999 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Ahoj všem, uměl by tedy někdo říct jak nákladné je dodělání SLA? A je ta kamera viditelně poznat z venku? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 (editace) Ano,je v hornej,strednej casti celneho okna. Editováno: 3. Únor 2020, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick666999 Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Ahoj, a už se tu někdo pokusil o domontování kamery a světel tak, aby chodil ILA??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Nemas ani kameru?Tak toje potom aj na vymenu celneho okna....domontovatelne to je vpoho,ale otazka penazi,ktore pokial si kupil jazdenku,ochotny investovat urco nebudes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skapi Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 (editace) Jak poznám, jestli mam SLA světlomety a nemám to jen nakodované a nebo SLA světlomety nemám? Editováno: 10. Únor 2020, autor: Skapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Na 1 strane je video s popisom....a nieje to o kodovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Zdravím. Aké označenie majú svetlá s vykreslovaním? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.