Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ono mit na opravu neni problem, ale to ze ti to vymeni neresi to ze to nezačne za cas delat znova.

A začne a veľmi rýchlo. 

Hmm, teraz ste ma nepotesili. Zas komplet novu prednu napravu tam davat nechcem, to radsej predam a kupim nieco ine namiesto toho...

Písal som ti, že tam daj lithiovu vazelinu. 

G05 215 0A2

404594464_Screenshot_20211204-110134_AdobeAcrobat.thumb.jpg.63b87191d8b3d6e334a8912245ddef5c.jpg

Link asi na tu vazelinu tu dat nemôžem, pozri cez Google. 

Mam ale tuseninze aby se dostal do tehlech mist silentbloku tak by rameno musel vyndat protoze zrovna v tomhle miste je to schovany. Jinak lithiove mazivo ve spreji maj v autokelly za par kacek

Spraví to v pohode stačí dat dole koleso. 

dik @cayc , viem ze si mi to spominal par komentov vyssie. Kedze nie som zrucny v tejto oblasti (vsetko zhodit a namazat), tak mi kamos dohodol servis u znameho za dva tyzdne. Mazivo si kupim, videl som ze to nie je ani moc drahe...

Inak dnes v Bratislave 14 stupnov a nic nevrzga, tak aspon na chvilu klud...

@Martin_V

Napis potom info ako si pochodil.

• 3 týdny později...

@Martin_Vbol si v servise? Doriesilo sa?

Ľahnite si vedľa auta zboku. 

Kúpte si toto. 

53-00164a.thumb.jpg.f09cd6aa80bb8a09b893234d267d2a9c.jpg

Strieknite do silentbloku. 

Hotovo. 

To by mali davat vo vybave ku kazdemu Superbu rovno z fabriky. 

@skdhnebol som nikde, najskor v praci extrem a teraz chore dieta, takze mi to nevychadza. No musim to cim skor poriesit, lebo chcem aj menit olej v prevodovke a ine veci. 

• 1 měsíc později...

Nemáte niekto uťahovaci moment na vzperu prevodovky? Pri výmene ak je DSG ju chceme odmontovať aby išlo vybrať ľavé rameno. 

Snad ti to pomůže.

Screenshot_20220412-121041_Acrobat for Samsung.jpg

Výborne, dakujem. 

• 5 týdnů později...

Zdravím, každý špekuluje nikto nechce lisovat silenty. Neskúšal ste niekto komplet výmenu ramien napr. za Lemforder? 

čo ti drbe? najdi si normalny servis ... toto riešime bezne na pockanie 

V AS 300e to je moc mimo spekuluju

ja som cca 100 aj s geo robil posledne ... ziadna strasna robota ... hold je vela roboty a nema nikto zaujem riesit taketo pi viny 

Uz som nasiel niekoho schopneho, ale objednava sa k nemu Pondelok rano jak do doktora 

to je normálne dnes a bude to horšie .... roboty vela , nechces ty dvaja iny cakaju

Je nejaký rozdiel v ramene podľa indexu? Podľa VIN mi ide 5Q0407151E, J, S ale viem zohnať lacno nové origo komplet P alebo R. 

Podľa foto sú úplne rovnaké. 

Mate niekto možnosť pozrieť v Etke v čom je rozdiel? 

@dfgaNapisal si spravnu referenciu ? Hladal som to v ETKE na cely koncern a nic som nanasiel. 

Upraveno od Romiiken

Na predaj som našiel:

3Q0407151P 

5Q0407151R

5Q0407151S

Je v tom nejaký rozdiel? 

Mne ide 3Q0407151S/J/E

Tu moze byt rozdiel v pouzitych lozkach. Rozna tvrdost lozka s ohladom na hmotnost pohonnej sustavy:

3Q0407151E odpadlo > nahrada 3Q0407151S (2.0 TSI)

3Q0407151J odpadlo > nahrada 3Q040715S (2.0 TSI)

3Q0407151P > podla ETKY vhodne pre hybrid a 2.0 TDI

5Q0407151R odpadlo (1.10.2019) > 5WA 407 151 - Skoda nepouziva. Len AUDI, SEAT a VW. Podla modelov to vyzera, ze su pouzite len pri mensich MQB surodencoch. A3, Golf, Leon, T-ROC. 

motorizacie: pri A3 su uvedene vsetky. 

5Q0407151S odpadlo (1.08.2019) > 5Q0 407 151 AC pouzite len pri Leon, Golf, T-Roc 

motorizacie: 1.4 TSI, 1.5 TSI

Aky je v nich presne rozdiel neviem. Ale kedze v popise nieje Arteon ani Passat tak sa da predpokladat mierne iny tvar kvoli inemu nastaveniu napravy a rovnako ako pri Supe rozdiel v lozkach, kvoli hmotnosti. Ale to je len moja domnienka. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.