Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

vzdycky sem si rikal, ze to se mi nemuze stat, :D ale pokud mate sikovnou pritelkyni, ktera mysli na blbosti, tak klidne nacerpa naftu do benzinu, i kdyz je sirsi pistole.

pak s tim jeste v pohode odjede ze zizkova na smichov (cca 10km) za kamoskou :wallbash: samozrejme nepozoruje zadne zhorsene jizdni vlastnosti...

pak vam zavola ze nejde nastartovat a vy tusite pruser....

takze to sem pisu jako zkusenost, ktera muze nejakemu "stastlivci" treba pomoci.

1. odtah - pokud mate u havarijka zdarma (ja mam kooperativa havarijko) zavolate 1224 a domluvite se na odvozu auta do servisu. 100km je gratis

2. servis - Autokomplex Mensik Karlin - prijem auta. Odhad predbezne 10.000,- 

3. teorie: odcerpani nafty -> proliti benzinem -> vycisteni palivove soustavy. Katalyzator by to pry mel vydrzet...

4. ted sem ve vazi, kdy cekam ze servisu, jak to bude hotovy a co vsechno se tam muselo delat a kolik to bude stat.

kazdopadne je tohle lepsi varianta nez benzin do nafty, kdy je benzin suchy a muze zadrit cerpadla atd..

"Nafta v benzínovém motoru obecně nenapáchá takové škody. Není tolik agresivní a po jejím odčerpání z nádrže stačí propláchnout palivové ústrojí. Pokud byste však chtěli benzínový motor nutit jet na naftu, postupným přibýváním nespálené nafty v oleji začne tento přibývat a znehodnotí se. Dlouhodobý provoz na benzín s malou příměsí nafty by vedl k postupnému zakarbonování motoru."

video: zkousela to nejdriv nastartovat, pak usoudila, ze neodjede a za je to "rozbity". tak mi zavolala nacez mi doslo co se stalo.

fabia3_nafta_misto_benzinu.MP4

Editováno: , autor: moralles
Vloženo

mne moje stara znicila taky spoustu veci... nastesti jezdim na LPG a tam se nema s cim splest.. ony baby proste nic neresi a kdyz se neco stane tak volaji ,,ono to proste nejede a to samo,, nakopat do pr..e.. nechal bych ji to zaplatit, aby si to pamatovala.. pritelkyne nepritelkyne.. kdyz moje ukradli kdysi kabelku, jeji blbosti, pac ju nechalal na kocarku a odesla se kochat hadrama.. tak sme ji nechal zaplatit novej bezpecnostni zamek.. ani jeji slzy me neodmekcily..

Vloženo (editace)

@JirkaBrno Nebo jí vysvětlíš, že už dlouho na sobě neměla ten sexy obleček, v lednici není pivo a k tomu guláši bys rád 6 knedlíku ;)

Známemu se taky stalo, naštěstí tam měl jen litr nafty, dotankoval do plna benzín a jezdil.

Editováno: , autor: los pakos

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...