scorpiczech Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 (editace) Zdravím pánové, odešla mi H3 a při pokusu o výměnu jsem zjistil, že neotevřu prostor motoru. Lanko asi vyskočilo na svém konci ze zámečku a kapota prostě neodskočí. Zkoušel jsem hledat na netu, ale pro Supa jsem žádnou radu nenašel. Máte někdo zkušenost, jak z takového maléru ven? Mám dneska noční a servisy zavřené. Díky za každou radu! Editováno: 5. Listopad 2017, autor: scorpiczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Stenly Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Zdravím, kolega z práce chtěl doplnit vodu do ostřikovačů, vzal za páčku cosi křuplo a kapota zavřená☹️ Poradí někdo jak to, pokud možno bez následků, otevřít? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 otázkou je, kde to křuplo. Jestli u páčky, tak se stačí dostat k lanku a zatáhnout. Jestli u zámku, tak to je lepší zajet do servisu - dá se to "vyháčkovat", ale chce to cvik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Stenly Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 (editace) Jj, kolega byl u kamaráda- privat servis. Prý se to vyháklo někde ve spojení lanek - na zvedáku sundat kryt pod motorem a zespoda se tam, prý, dá dostat. Práce na 15-20 minut. Jsem taky zkoušel otevřít kapotu a žádná hitparáda - tak jsem zámek prostříknul WD-čkem a za týden to zkusím znovu ? Editováno: 1. Duben 2019, autor: _Stenly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.