Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte,

asi je to skor vseobecna otazka k skodovke, ale vyberam auto pre rodicov a karoq je kandidat.

Otazka je: ako funguje aktualizacia map v pripade Amundsena?

informacia od predajcu: bezplatna dozivotne, zakaznik si stiahne odniekial mapy na SD kartu a tie sa potom pouziju v aute

informacia z tlaceneho katalogu ku karoqu: aktualizacia je bezplatna na 3 roky (ale bolo to v casti o bezdrotovom wifi pripojeni, takze uznavam, ze to moze suvisiet len s tym)

Ako to prosim vas je, pripadne ake mate realne skusenosti?

Dakujem

Vloženo

Super dik, takze sa pripojim niekde na stranku, na SD kartu stiahnem (predpokladam, ze na zaklade VIN auta) aktualizovane mapy a tou potom aktualizujem navgaciu v aute?

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Inac ak idete z ba do viedne mimo dialnicu tak nepozna dve kruhace nas amundsen. A pri ruzomberku mi ukazovalo ze mam ist na dialnicu, kde este nie je. Ale mam auto len mesiac a neaktualizoval som. Je niekde neaky zoznam poslednej verzie aby som pozrel aku mam ci ma zmysel vobec tahat karty z auta?

Vloženo

Aktualizace úplně v pohodě stare mapy z karty smazány a nové nakopírovaný toť vše a hotovo 

Jen me překvapuje ze nemůžou dát větší kartu pouze 16 Giga sice stačí ale žádnou jinou mapu nepřidáte 

• o 4 týdny později...
Vloženo

Zdravím,

stiahol som si mapy z webu a nahral na novu SD ale neberie to. Mam aj origo skoda SD kartu. Mam tie mapy zmazat a nahrat to na tu skoda sd kartu? Lebo na klasickej novej 32gb karte mi to neberie. Dakujem za odpoved.

Vloženo

Potrebujes idealne linux, mmc-utils nastroje.

Karty muzou byt uzamcene (napr Samsung EVO), pak potrebujes jeste nastoje na odemceni

Dulezite je, aby ctecka karet byla primo na sbernici a ne pres USB

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...