Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 4 hodinami, Borivas napsal:

Ahoj kódovací machři, mám dotaz, umíte už zrušit stop/start tlačítko u Karoqu model 2020? Bohužel při změnách v parametrech teploty spot/start funguje dál, prý to nějakým způsobem softwarově v MB zakázali i na novém Superbu to nejde. Díky za info

Ahoj,

měl jsem to na svojim Karoq2020 úplně stejně. Nakonec se to Ferdovi25 podařilo na několikátý pokus "prolomit" a START&STOP systém "zneškodnit". Modelový rok 2020 má nový firmware v gateway a to co doposud fungovalo nezabírá... Ostatní nastavení šlo upravit v pohodě.

Vloženo (editace)

Přesně to je ono. Bohužel jsem z Ostravy a k Ferdovi25 se asi nedostanu. Postup mi asi taky neprozradi ze? Je nekdo z OV kdo to dokaze? Rozhodne to tam nechci. 

Editováno: , autor: Borivas
Vloženo

Byl toho jeho první 2020 model. Mel jsem naplanovany vikend na kolech v okoli. U Ferdy jsem byl 3x (za ten vikend). Nakonec se mu to podarilo. Ale uz tomu sam neveril a podleni pokus zabral. Predpokladem ze ted uz bude vedet vice, ze uz u nej bylo vice 2020tek... :)

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ahoj,byl jsem u Ferdy25 si nechat aktivovat pár věcí a zjistil jsem,že když aktivoval alarm při zamčení vozu a otevření zevnitř funguje,že auto začne troubit a blikat. Což je pořádku,ale ještě k tomu jsem zjistil, že pokud máš originál tažné tak při zapojení vozíku a uzamčení auta ,tak pokud po cca minutě a dýl chceš odpojit vozík od elektriky začne auto houkat. Pokud ho napřed odemkneš a pak odpojíš elektriku nehouká. Takže je to vlastně takovej alarm na káru.  Což není k zahození. :-)

Vloženo

Ahoj,

potřeboval bych nějaké kódování. Je tu někdo z Východních Čech kdo by byl ochotný? Případně dojedu v okruhu třeba 100km. K Ferdovi je to hodně z ruky.

Děkuji!

Vloženo
V 10. 11. 2019 na 13:36, kubasta napsal:

Ahoj,byl jsem u Ferdy25 si nechat aktivovat pár věcí a zjistil jsem,že když aktivoval alarm při zamčení vozu a otevření zevnitř funguje,že auto začne troubit a blikat. Což je pořádku,ale ještě k tomu jsem zjistil, že pokud máš originál tažné tak při zapojení vozíku a uzamčení auta ,tak pokud po cca minutě a dýl chceš odpojit vozík od elektriky začne auto houkat. Pokud ho napřed odemkneš a pak odpojíš elektriku nehouká. Takže je to vlastně takovej alarm na káru.  Což není k zahození. :-)

alarm nemusíš mít nakonfigurovaný už při výrobě auta, jde dokódovat ? 

Vloženo
V 10. 10. 2018 na 9:49, tandy napsal:

Ahoj. Jde dokodovat driving mode select ? 

V 17. 7. 2019 na 15:32, pvavruska napsal:

Ahoj pánové,

mám Karoq 1.5 TSI s automatem bez volby jízdních režimů. Při jízdě s obytným přívěsem v kopcovitém terénu na dálnici je adaptivní tempomat měkký, sice podřadí, ale maximálně na pětku. Pokud chci udržet rychlost, musím ručně podřadit a potom to vytočí motor a jedete to. Bylo by možné dodatečně aktivovat funkci DMS ? Tlačítko tam nemám, šlo by dodělat dodatečně nebo něčím nahradit? Samozřejmě, jde mi pouze o nastaveni adaptivního tempomatu, ostatní nepotřebuji nebo existuje nějaké jiné řešení?

dostali ste nato odpoved? alebo aj nie? mna by to tiez zaujimalo ci sa to da

• o 1 měsíc později...
Vloženo
V 6. 4. 2019 na 10:30, ferda25 napsal:

Včera se narodil první naftový menší brumla z rodiny Karoqu...sound aktuator i u nafty + trailer asistent.

Jako že zvuk výfuku jako má Kodiak RS? To by šlo i na Karoq?

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím, v rodině se uvažuje o Karoqu, měl bych dotaz, pokud bude mít LaneAssist, půjde doplnit rozpoznávání značek a LightAsist, nebo je třeba doplnit nějaký prvek výbavy?  Většinou se řeší doplnění LA k čtení značek. Právě že tady by to bylo "naopak" v paketu je LaneAssist, (spolu s Side Assist, Rear Traffic Alert, Traffic Jam Assist a Emergency Assist + ACC), tak zda to potom půjde. Vím že obráceně to lze.

EDIT: podle tohoto by to snad mělo jít u obou verzí kamer a tím že tam bude TJA, tak by tam mohla být ta MFK2. Je tak, nebo se pletu?

Screenshot_20190629-083702.png

Vloženo
V 13. 10. 2019 na 17:25, Borivas napsal:

Přesně to je ono. Bohužel jsem z Ostravy a k Ferdovi25 se asi nedostanu. Postup mi asi taky neprozradi ze? Je nekdo z OV kdo to dokaze? Rozhodne to tam nechci. 

Kamo jestli neco chci tak se podle toho zaridim ja jsem taky z Bohumina a u Ferdy jsem byl nechci rypat,ale taky jsem hledal nekoho bliž a neni problem si nechat neco dojebat kdyz chcete neco mermomocí na aute dokodovat tak to sverte cloveku ktery o tom neco ví a nebo se na to vykaslete ( vyserte)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...