LuckynPet Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 před 4 hodinami, Borivas napsal: Ahoj kódovací machři, mám dotaz, umíte už zrušit stop/start tlačítko u Karoqu model 2020? Bohužel při změnách v parametrech teploty spot/start funguje dál, prý to nějakým způsobem softwarově v MB zakázali i na novém Superbu to nejde. Díky za info Ahoj, měl jsem to na svojim Karoq2020 úplně stejně. Nakonec se to Ferdovi25 podařilo na několikátý pokus "prolomit" a START&STOP systém "zneškodnit". Modelový rok 2020 má nový firmware v gateway a to co doposud fungovalo nezabírá... Ostatní nastavení šlo upravit v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borivas Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 (editace) Přesně to je ono. Bohužel jsem z Ostravy a k Ferdovi25 se asi nedostanu. Postup mi asi taky neprozradi ze? Je nekdo z OV kdo to dokaze? Rozhodne to tam nechci. Editováno: 13. Říjen 2019, autor: Borivas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckynPet Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Byl toho jeho první 2020 model. Mel jsem naplanovany vikend na kolech v okoli. U Ferdy jsem byl 3x (za ten vikend). Nakonec se mu to podarilo. Ale uz tomu sam neveril a podleni pokus zabral. Predpokladem ze ted uz bude vedet vice, ze uz u nej bylo vice 2020tek... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 Ahoj,byl jsem u Ferdy25 si nechat aktivovat pár věcí a zjistil jsem,že když aktivoval alarm při zamčení vozu a otevření zevnitř funguje,že auto začne troubit a blikat. Což je pořádku,ale ještě k tomu jsem zjistil, že pokud máš originál tažné tak při zapojení vozíku a uzamčení auta ,tak pokud po cca minutě a dýl chceš odpojit vozík od elektriky začne auto houkat. Pokud ho napřed odemkneš a pak odpojíš elektriku nehouká. Takže je to vlastně takovej alarm na káru. Což není k zahození. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeloc Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Ahoj, potřeboval bych nějaké kódování. Je tu někdo z Východních Čech kdo by byl ochotný? Případně dojedu v okruhu třeba 100km. K Ferdovi je to hodně z ruky. Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 V 10. 11. 2019 na 13:36, kubasta napsal: Ahoj,byl jsem u Ferdy25 si nechat aktivovat pár věcí a zjistil jsem,že když aktivoval alarm při zamčení vozu a otevření zevnitř funguje,že auto začne troubit a blikat. Což je pořádku,ale ještě k tomu jsem zjistil, že pokud máš originál tažné tak při zapojení vozíku a uzamčení auta ,tak pokud po cca minutě a dýl chceš odpojit vozík od elektriky začne auto houkat. Pokud ho napřed odemkneš a pak odpojíš elektriku nehouká. Takže je to vlastně takovej alarm na káru. Což není k zahození. :-) alarm nemusíš mít nakonfigurovaný už při výrobě auta, jde dokódovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Jo,ale je to alarm bez vnitřního čidla a náklonového. Pokud nikdo vleze do zamčeného auta a otevře ze vniř tak začne houkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Jo tak to jo, Lekl jsem se, že by si za to brali 7k a bylo by to jen o nakódování? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Lycka Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 Potreboval bych odemknout prehravani videa pri jizde v okoli Olomouce, nevite prosim o nekom? Moc diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 před 1 hodinou, Pavel Lycka napsal: Potreboval bych odemknout prehravani videa pri jizde v okoli Olomouce, nevite prosim o nekom? Moc diky! Chceš být nebezpečný jako kamioňáci?? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Lycka Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 před 4 minutami, decathlon napsal: Chceš být nebezpečný jako kamioňáci?? Ne a nechci to ani pro sebe, me staci poslouchat ? jestli posloucham hudbu a nebo film, je asi jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 A myslíš že ti to nedá, se nedívat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Lycka Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 před 1 hodinou, decathlon napsal: A myslíš že ti to nedá, se nedívat? Vim ani by me nenapadlo sledovat film za jizdy...ale pro spolucestujici to muze byt super 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 Tak jo, přesvědčil jsi mě.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 V 10. 10. 2018 na 9:49, tandy napsal: Ahoj. Jde dokodovat driving mode select ? V 17. 7. 2019 na 15:32, pvavruska napsal: Ahoj pánové, mám Karoq 1.5 TSI s automatem bez volby jízdních režimů. Při jízdě s obytným přívěsem v kopcovitém terénu na dálnici je adaptivní tempomat měkký, sice podřadí, ale maximálně na pětku. Pokud chci udržet rychlost, musím ručně podřadit a potom to vytočí motor a jedete to. Bylo by možné dodatečně aktivovat funkci DMS ? Tlačítko tam nemám, šlo by dodělat dodatečně nebo něčím nahradit? Samozřejmě, jde mi pouze o nastaveni adaptivního tempomatu, ostatní nepotřebuji nebo existuje nějaké jiné řešení? dostali ste nato odpoved? alebo aj nie? mna by to tiez zaujimalo ci sa to da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Novotný Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Podívej se do nastavení Amundsenu myslím že adaptivní tempomat jde nastavit i když nemáš DMS alespoň já to tam mám , ale nikdy jsem to nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.Piller Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 V 6. 4. 2019 na 10:30, ferda25 napsal: Včera se narodil první naftový menší brumla z rodiny Karoqu...sound aktuator i u nafty + trailer asistent. Jako že zvuk výfuku jako má Kodiak RS? To by šlo i na Karoq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeloc Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Ahoj, opravdu tu neni nikdo z okoli Hradce Kralove kdo by mi byl ochoten neco nakodovat? Mohu dojet i dal. Dekuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Zdravím, v rodině se uvažuje o Karoqu, měl bych dotaz, pokud bude mít LaneAssist, půjde doplnit rozpoznávání značek a LightAsist, nebo je třeba doplnit nějaký prvek výbavy? Většinou se řeší doplnění LA k čtení značek. Právě že tady by to bylo "naopak" v paketu je LaneAssist, (spolu s Side Assist, Rear Traffic Alert, Traffic Jam Assist a Emergency Assist + ACC), tak zda to potom půjde. Vím že obráceně to lze. EDIT: podle tohoto by to snad mělo jít u obou verzí kamer a tím že tam bude TJA, tak by tam mohla být ta MFK2. Je tak, nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 Pokud je v paketu lane asistent není problém u Karoqu následně aktivovat čtení značek a automatické přepínání světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 @ferda25 Nemůžu ti dát pozitivní hodnocení k příspěvku, tak aspoň takto, DÍKY ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JožasJ Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Zdravím,je prosím v okolí Brna někdo, kdo umí odkódovat dopravní značky a přehrávání videa v Karoqu? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Proč to chceš odkódovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 V 13. 10. 2019 na 17:25, Borivas napsal: Přesně to je ono. Bohužel jsem z Ostravy a k Ferdovi25 se asi nedostanu. Postup mi asi taky neprozradi ze? Je nekdo z OV kdo to dokaze? Rozhodne to tam nechci. Kamo jestli neco chci tak se podle toho zaridim ja jsem taky z Bohumina a u Ferdy jsem byl nechci rypat,ale taky jsem hledal nekoho bliž a neni problem si nechat neco dojebat kdyz chcete neco mermomocí na aute dokodovat tak to sverte cloveku ktery o tom neco ví a nebo se na to vykaslete ( vyserte) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JožasJ Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 No vlastně dokódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.