spilmer Vloženo 20. Listopad 2017 Vloženo 20. Listopad 2017 Našel by se prosím někdo s návodem na výměnu klima chladiče na S II? Díky Citovat
N@pster Vloženo 20. Listopad 2017 Vloženo 20. Listopad 2017 Sundat predek,chladicovku a vymenit chladic.nandat novej chladic,nandat chladicovku,nandat predek,naplnit klimu.Pokud se ptas i na to,jak vymenit chladic,tak bych zvolil servis... Citovat
spilmer Vloženo 20. Listopad 2017 Autor Vloženo 20. Listopad 2017 Což takhle mě je to jasný, šlo mi spíš o takový ten jednoduchý rozkres abych nemusel hledat šroub po šroubu, proč mi to ještě nejde ven, případně abych nerozhodil víc než je potřeba. Citovat
jirka toledo Vloženo 20. Listopad 2017 Vloženo 20. Listopad 2017 (editace) přesně tak jen blatníky tam nech .... Editováno: 20. Listopad 2017, autor: jirka toledo Citovat
spilmer Vloženo 20. Listopad 2017 Autor Vloženo 20. Listopad 2017 před 8 minutami, jirka toledo napsal: přesně tak jen blatníky tam nech .... Díky Takže to jde i bez odpojení vody a intecooleru. Citovat
CentriFUGA Vloženo 20. Listopad 2017 Vloženo 20. Listopad 2017 Jde, když klima chladič je před normálním chladičem :-) Citovat
jirka toledo Vloženo 20. Listopad 2017 Vloženo 20. Listopad 2017 jo jde to vodu neodpojuj, jen si označ výšku a boky chladičovky at ji daš stejně jak byla Citovat
spilmer Vloženo 20. Listopad 2017 Autor Vloženo 20. Listopad 2017 před 2 hodinami, jirka toledo napsal: jo jde to vodu neodpojuj, jen si označ výšku a boky chladičovky at ji daš stejně jak byla Tak chladičovka je chycená u blatníků a tím je daná její poloha nebo se pletu? Takže myslíš spíš polohu chladičů v chladičovce? Tam bych řekl že musí díra na díru... Citovat
Wittmann Vloženo 20. Listopad 2017 Vloženo 20. Listopad 2017 A proč si nestáhneš dílenkou příručku? Tam je to krok za krokem Citovat
spilmer Vloženo 20. Listopad 2017 Autor Vloženo 20. Listopad 2017 před 3 hodinami, Wittmann napsal: A proč si nestáhneš dílenkou příručku? Tam je to krok za krokem To bych moc rád, ale nenam odkud :/ Myslim ze je treba ELSA a na to sem nenasel platny odkaz. Citovat
r_e_n_e Vloženo 20. Listopad 2017 Vloženo 20. Listopad 2017 (editace) Radšej daj vymeniť chladič v servise, keď tu na fóre nevieš nájsť dielensku príručku. Editováno: 20. Listopad 2017, autor: r_e_n_e Citovat
N@pster Vloženo 20. Listopad 2017 Vloženo 20. Listopad 2017 Chladicovku nemusi znacit. Chladice usadi do chladicovky na misto. A celou chladicovku hodi na obtistena mista. Potom jen slicovat naraznik a svetla. Citovat
spilmer Vloženo 21. Listopad 2017 Autor Vloženo 21. Listopad 2017 před 12 hodinami, r_e_n_e napsal: Radšej daj vymeniť chladič v servise, keď tu na fóre nevieš nájsť dielensku príručku. Takhle bych to úplně nepoměřoval. Znám servisáky co nezvládají dotykový telefon, ale auta dělají výborně... Já bohužel našel jen to téma s ELSA. Každopádně díky za odkaz Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.