Byrto Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 (editace) tu su jadrovy fyzyci normalne v motore vybuchuje vzduch bez paliva a tento horsky vzduch cisti katalyzator ale aspon sa tu da dobre zasmiat ked uz nic ine Editováno: 10. Říjen 2006, autor: Byrto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tu su jadrovy fyzyci normalnev motore vybuchuje vzduch bez paliva a tento horsky vzduch cisti katalyzator ale aspon sa tu da dobre zasmiat ked uz nic ine Jak vidno někdo je tu toršku pomalejší, asi dosud nepochopil, že se bavíme o jízdě z kopce,,,to nevadí, rádi počkáme až mu to dojde,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 (editace) Nezlob se na mě, ale vrať se na základní školu. Motor je při nuceném volnoběhu točen od kol skrze převodovku. Proto žádné palivo nepotřebuje, tím se palivo šetří víš? Tom Editováno: 10. Říjen 2006, autor: Tomas.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 skoda ze tych nazorov je tak vela mylnych..keby to bolo naopak efektivita citania tohoto fora by bola aspon ako taka do motora ide palivo ale velmi malo keby sa palivo odpojilo uuuplne tak ako tu tvrdi kopa "expertov" tak by sa ohli ventily pri zopakovani to asi tak 10x po sebe co by ste to zopakovali, pretrhli rozvody atd.. proste by sa stalo to iste ako keby ste neustale roztlacali auto.. neham vas v tom mam to v <> co si myslite skoda ze je tu tolko "odbornikov" tych par vyvolenych ktory sa tomu rozumeju tu radsej ani nic nenapisu a ak to tu uz precitaju tak sa len na vas zasmeju ja uz nebudem tu na nic reagovat mam v Jakým zaměstnáním se živíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 jo a kolik mi to zere kdyz jedu na neutral do kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 jo a kolik mi to zere kdyz jedu na neutral do kopce to už pak nežere ale sere,,, co se ti stalo s nickem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 jo a kolik mi to zere kdyz jedu na neutral do kopce to už pak nežere ale sere,,, co se ti stalo s nickem??? hehe ...no comment... SystemShock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Tady se clovek pobavi. Byrto musi byt nejakej provokater, jinak neni mozne ze by byl tak tupej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 jo a kolik mi to zere kdyz jedu na neutral do kopce A vyřazuješ při tom nebo jedeš prostě jen na neutrál ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 jo a kolik mi to zere kdyz jedu na neutral do kopce A vyřazuješ při tom nebo jedeš prostě jen na neutrál ? vyradim na neutral ale jen v zime, v lete by to byl hazard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 2 Byrto: neéé, že bych Tě chtěl nas*at, ale to, co tady píšou kucíí, je pravda pravdoucí a není to jen záležitost benzínových motorů, ale i naftových, tedy těch, které mají vstřikování. Vyzkoušej si to u svého TDi 4evr a uvidíš, že nějaká ta decka tafny bude doma navíc k dobru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 do motora ide palivo ale velmi malo keby sa palivo odpojilo uuuplne tak ako tu tvrdi kopa "expertov" tak by sa ohli ventily pri zopakovani to asi tak 10x po sebe co by ste to zopakovali, pretrhli rozvody atd.. proste by sa stalo to iste ako keby ste neustale roztlacali auto.. Ty woe. Tak jsem to posral. Minulej tejden mi praskla vstřikovací trubička u jednoho válce (6válec), tak jsem zavřel palivový čerpadlo (jedno na každý válec) a vyfukoval jsem dál. Takže jsou ventily v prdeli. A rozvody jakbysmet. Kurňa, to bufe drahý. A nebo mi tam vybuchoval čistej zduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 do motora ide palivo vzdy, aj z kopca. ide o to, ze tie vstreky su tak mizive, ze spotreba je zaukrehlena k nule. ak by ti PP ukazoval so 100% presnostou a na niekolko desatinych cisel tak by ti tu spotrebu ukazal, ale opakujem dolu kopcom je uplne miziva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 do motora ide palivo vzdy, aj z kopca. ide o to, ze tie vstreky su tak mizive, ze spotreba je zaukrehlena k nule. ak by ti PP ukazoval so 100% presnostou a na niekolko desatinych cisel tak by ti tu spotrebu ukazal, ale opakujem dolu kopcom je uplne miziva Obávám se, že při jízdě z kopce se neprovádí ani mikro vstřiky,, ,např mercedes u svých vozů při konstantní jízdě třeba po dálnici záměrně odpojuje vstřiky do jednoho válce, kvůli úspoře paliva,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 do motora ide palivo vzdy, aj z kopca. ide o to, ze tie vstreky su tak mizive, ze spotreba je zaukrehlena k nule. ak by ti PP ukazoval so 100% presnostou a na niekolko desatinych cisel tak by ti tu spotrebu ukazal, ale opakujem dolu kopcom je uplne miziva huraaaa pici konecne to niekto chape ach jaj.. po precitani vyzsie uvedenych prispevkov som si musel pustit ine kafe - banda tupych hlav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Byrto: Musim se taky pripojit k diskusi. Ty asi vubec nechapes, co ti tady ostatni chteli rict... Pri zarazene rychlosti a jizde dolu z kopce motor nepotrebuje spalovat palivo, proc taky, kdyz ho pohani jina nez vlastni sila. Je sice mozne, ze tam nejake setinkdy deci pujdou, ale to mnozstvi je tak zanedbatelne, ze by stejne na samostatny chod motoru nestacilo - takze tve tvrzeni tak nejak postrada smysl. Nechci se hadat ani nikoho napadat... Jen mi unika smysl - co tim chtel autor rici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 2Byrto: doporučuji změnit slovník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 2 all krome Byrto: A ja mu fandim, sice tvrdi nesmysl, ale fascinuje me, jak si je jistej svou teorii, byt je to hloupost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanyo Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 tak chlapci, túto tému som založil ja, a preto by som ja rád teda vedel, či niečo teda "žerie", alebo vôbec nič. Išlo mi tu totiž o to, či áno-teda niečo, hoci málo alebo nie-teda vôbec nič, ani kvapku. Takže by som rád počul jasnú odpoveď áno alebo nie. A nie sa stále vysmievať Byrtovi. Takže ešte raz: áno alebo nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 no máš tady 50x odpověd NE a Byrto Ano. Lepší už to asi nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanyo Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 ak nie si lenivý ako vraj ja som podľa vás, tak stačí si prečítať pár odpovedí dozadu - áno povedal aj Soprano Tony a áno pripustil aj Martinoslav - spolu sú už traja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 omlouvám se 50x2,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Já říkám, že nepotřebuje ani kapku,,,mám SOŠ Automobilní a učil nás ing. kterej dělá soudního znalce v oboru motorů...věřím mu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Ne, ani ty kapicky, zadny kapicky touhy to nepotrebuje, protoze by tam byly naprosto k hovnu, tak proc by tam sly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanyo Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 díki za dva úplne jasné odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.