Únor 27, 20196 r Autor Ano o tom jsem četl , on má aspoň cenově přijatelne vstřikovače,což se o těch mych bohužel řict nedá.No uvidíme,nějak to dopadne Upraveno Únor 27, 20196 r od bitttpower
Únor 28, 20196 r jj, ty se dají aspoň za rozumný peníz zrepasovat ... takže držím pěsti, ať to není nic vážného. BTW očekával jsem na zač.roku nějaké roční zúčtování provozních nákladů ana LPG a BA a ono nic
Únor 28, 20196 r Autor Díky kluci,v ponděli se uvidí.Dnes ikdyž jsem včera natankoval novy plyn a jinde tak je to to same,řekl bych že se to ještě zhoršilo.Nejvíc mam obavu z těch vstřiku.No s tim ročním zúčtovaním to bude Malto horši,ja jsem počital jen spotřebu na lpg a kolik je přivstřik benzínu,ale nebral jsem vždy účty a nezapisoval,takže to nějak nejsem schopen spočítat. Upraveno Únor 28, 20196 r od bitttpower
Březen 1, 20196 r Radši to ani nepočítej, jakmile k tomu připočteš vstřiky z pondělka jseš v mínusu. Respektive nám to říct můžeš, ale doufám, že zdejší fórum nečte manželka
Březen 1, 20196 r Autor No v pondělí to radši fakt počítat nebudu...Ale co, jsou i horši věci na světě než Japonske vstřiky Keihin Upraveno Březen 1, 20196 r od bitttpower
Březen 1, 20196 r Autor Záruka je 3 roky,ale nevím jak se k tomu postavi servis.Je tam např. napsáno že se zaruka nevztahuje na znečištěni nevhodným palivem.Takže uvidíme. Upraveno Březen 1, 20196 r od bitttpower
Březen 3, 20196 r Autor Ahoj,takže jsem už něco ujel na novou nádrž plynu,včera to při prvním přepnuti škubalo,dneska prvni přepnuti a úplně v pohodě,tak to jsem z toho blázen.Je pravda že se dost oteplilo,takže to na to muže mit vliv,ale nevím přesně na co.Každopádně jsem zvědav na zítřejši prvni přepnuti.Každopádně bude návštěva plynaře,zdali nebude zapsána v paměti nějaka chyba. Upraveno Březen 3, 20196 r od bitttpower
Březen 4, 20196 r Vstřikovače od PRINS Keihen a ty nové co dnes dávají jsou dobré, ale stále jsou velice citlivé na kvalitu plynu (nečistoty, olejové úsady)...je potřeba dávat kvalitní filtry a častěji měnit.. Upraveno Březen 4, 20196 r od karel.lpg
Březen 4, 20196 r Autor Ahoj,takže navštěva plynaře z časových důvodu nevyšla,ale auto začlo přepínat uplně normálně do plynu,takže asi byl někde nějaky bordel.Budu sledovat a uvidíme.Karle to je pěkne že jsou citlive,ale pak nevím proč jsou vlastně tak drahe. Upraveno Březen 4, 20196 r od bitttpower
Březen 4, 20196 r Drahé jsou proto, protože to byla kdysi nejlepší technologie...jsou citlivé, protože nesnáší nekvalitní(znečištěný plyn s přísadami)..některé holandské systémy např. vubec nepoužívají filtry a přesto fungují...mají tam jinž plyn jako u nás....u něs mívají problémy, naš plyn dle EN má jiné složení a příměsi než plyn v holandsku...
Březen 5, 20196 r Autor Tak,chtěl jsem ještě dát pánovi z LpgFryšták šanci,ale když má takové jednáni jake má,tak ja tuhle firmu bohužel po prvotním nadšení doporučit nemohu.Kdyby někdo věděl o kvalitním servisu na Prins (třeba Karel),at se mi klidně ozve do SZ.Absolutni neochota cokoliv řešit,nebere telefon.. Upraveno Březen 5, 20196 r od bitttpower
Březen 5, 20196 r tak to je smutné ... nicméně to asi potvrzuje moji teorii, proč můj servisák se nehrne do přímovstřiků ... nechce si generovat další problémy
Březen 5, 20196 r To pak byznys LPG opravdu nemá moc dobré vyhlídky. Atmosferických motorů je čím dál tím méně a jezdit ve starých autech se pořád nedá. Celkem zajímavé by bylo vědět, co vlastně montážnící mají nyní jako hlavní zdroj příjmů, nové montáže nebo servis stávajících či něco úplně jiného.
Březen 5, 20196 r No to je vlastně fakt, většina montážníků jsou i klasičtí mechanici resp. servisáci. Takže obor LPG nejspíš postupně vyšumí do ztracena, obvzlášť s nástupem elektro aut.
Březen 5, 20196 r Autor Malto smutne to bohužel je a navíc jsem tohle vůbec nečekal,zvlášt když je systém v záruce.Ale už jsem zkoušel psát i jinde a ikdyž to u nich nebylo namontováno(dělaji i Prins),tak je vidět že maji snahu pomoct,bohužel pro mne jsou z ruky ale asi mi nic jiného nezbude.Jako ted ten systém přepína dobře ale chci zjistit co tam bylo za chybu a proč to vlastně škubalo při prvním přepnutí a jestli to neni třeba nějak seřidit,to je celé.Nemyslím si že tato věc je až tak problém jen přimovstřiků.Takže doufám že ted co se týče servisu budu mít větší štěsti.Ale samozřejmně nebránim se žádnemu dobrému doporučeni servisu Lpg Upraveno Březen 5, 20196 r od bitttpower
Březen 6, 20196 r Autor Tak jak bylo dnes ráno chladněji,tak to opět při prvním přepnuti škubalo.Je zajimave jak velky vliv ma na to teplota.Budu to muset co nejdřiv řešit.
Březen 6, 20196 r Autor Jinak všechny důrazně varuji před touto firmou:lpgfrystak.cz Pokud nastane se systémem jakykoliv problém,absolutni neochota cokoliv řešit!!!
Březen 7, 20196 r Autor Zdravím,takže jsem našel firmu která se na systém podíva a ikdyž nebyl u nich namontován tak ochota pomoci s mým problémem je uplně někde jinde než u montážni firmy.Takže ke konci příštiho týdne budu vědět více. Upraveno Březen 7, 20196 r od bitttpower
Březen 7, 20196 r V 6. 3. 2019 na 17:25, bitttpower napsal: Jinak všechny důrazně varuji před touto firmou:lpgfrystak.cz Pokud nastane se systémem jakykoliv problém,absolutni neochota cokoliv řešit!!! Mohl by jsi být trošku konkrétnější co ti na nich vadí?Řekli ti že nemájí čas,nebo že to je vše ok že ti to škube nebo v čem je problém at víme?
Březen 7, 20196 r @dusan.k V 5. 3. 2019 na 13:56, bitttpower napsal: Tak,chtěl jsem ještě dát pánovi z LpgFryšták šanci,ale když má takové jednáni jake má,tak ja tuhle firmu bohužel po prvotním nadšení doporučit nemohu.Kdyby někdo věděl o kvalitním servisu na Prins (třeba Karel),at se mi klidně ozve do SZ.Absolutni neochota cokoliv řešit,nebere telefon.. Upraveno Březen 7, 20196 r od Martab
Březen 7, 20196 r V 5. 3. 2019 na 15:39, Sudetak napsal: No to je vlastně fakt, většina montážníků jsou i klasičtí mechanici resp. servisáci. Takže obor LPG nejspíš postupně vyšumí do ztracena, obvzlášť s nástupem elektro aut. Byvam na hraci s Madarskom tak čitam ich fora a tam tiež vymieraju montažnici LPG čiže končia a pokračuju ako bežní mechanici taky je zanedbatelny u nich uspra na pohon LPG. Len vymena nadrže po 10r. musi odborna dielňa meniť potom absolvovať STK a dať zapisať do TP maju pomerne vysoke poplatky na kontrolach a ktorí už nechcu použivať LPG su prekvapení zložitosťou a poplatkom odstranenie. Na STK musí mať v 100% stave LPG inak konči na ceste nie že len prestane to použivať pre poruchu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.