Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak snad to bude jen nějaká hloupost a nedopadneš jak:

• Autor

Ano o tom jsem četl , on má aspoň cenově přijatelne vstřikovače,což se o těch mych bohužel řict nedá.No uvidíme,nějak to dopadne:)

Upraveno od bitttpower

jj, ty se dají aspoň za rozumný peníz zrepasovat ... takže držím pěsti, ať to není nic vážného. BTW očekával jsem na zač.roku nějaké roční zúčtování provozních nákladů ana LPG a BA a ono nic ;)

• Autor

Díky kluci,v ponděli se uvidí.Dnes ikdyž jsem včera natankoval novy plyn a jinde tak je to to same,řekl bych že se to ještě zhoršilo.Nejvíc mam obavu z těch vstřiku.No s tim ročním zúčtovaním to bude Malto horši,ja jsem počital jen spotřebu na lpg a kolik je přivstřik benzínu,ale nebral jsem vždy účty a nezapisoval,takže to nějak nejsem schopen spočítat.

Upraveno od bitttpower

Radši to ani nepočítej, jakmile k tomu připočteš vstřiky z pondělka jseš v mínusu.

Respektive nám to říct můžeš, ale doufám, že zdejší fórum nečte manželka :D:D:D

• Autor

No v pondělí to radši fakt počítat nebudu..:D.Ale co, jsou i horši věci na světě  než  Japonske vstřiky Keihin:)

Upraveno od bitttpower

Záruka už není?

aha vlastně, vždyť to předělával loni v lednu chvíli přede mnou ... takže?

• Autor

Záruka je 3 roky,ale nevím jak se k tomu postavi servis.Je tam např. napsáno že se zaruka nevztahuje na znečištěni nevhodným palivem.Takže uvidíme.

Upraveno od bitttpower

• Autor

Ahoj,takže jsem už něco ujel na novou nádrž plynu,včera to při prvním přepnuti škubalo,dneska prvni přepnuti a úplně v pohodě,tak to jsem z toho blázen:D.Je pravda že se dost oteplilo,takže to na to muže mit vliv,ale nevím přesně na co.Každopádně jsem zvědav na zítřejši prvni přepnuti.Každopádně bude návštěva plynaře,zdali nebude zapsána v paměti nějaka chyba.

Upraveno od bitttpower

Vstřikovače od PRINS Keihen a ty nové co dnes dávají jsou dobré, ale  stále jsou velice citlivé na kvalitu plynu (nečistoty, olejové úsady)...je potřeba dávat kvalitní filtry a častěji měnit..

Upraveno od karel.lpg

• Autor

Ahoj,takže navštěva plynaře z časových důvodu nevyšla,ale auto začlo přepínat uplně normálně do plynu,takže asi byl někde nějaky bordel.Budu sledovat a uvidíme.Karle to je pěkne že jsou citlive,ale pak nevím proč jsou vlastně tak drahe.:)

Upraveno od bitttpower

Drahé jsou proto, protože to byla kdysi nejlepší technologie...jsou citlivé, protože nesnáší nekvalitní(znečištěný plyn s přísadami)..některé holandské systémy např. vubec nepoužívají filtry a přesto fungují...mají tam jinž plyn jako u nás....u něs mívají problémy, naš plyn dle EN má jiné složení a příměsi  než plyn v holandsku...

• Autor

Tak,chtěl jsem ještě dát pánovi z LpgFryšták šanci,ale když má takové jednáni jake má,tak ja tuhle firmu bohužel po prvotním nadšení doporučit nemohu.Kdyby někdo věděl o kvalitním servisu na Prins (třeba Karel),at se mi klidně ozve do SZ.Absolutni neochota cokoliv řešit,nebere telefon..

Upraveno od bitttpower

tak to je smutné :o ... nicméně to asi potvrzuje moji teorii, proč můj servisák se nehrne do přímovstřiků ... nechce si generovat další problémy

To pak byznys LPG opravdu nemá moc dobré vyhlídky. Atmosferických motorů je čím dál tím méně a

jezdit ve starých autech se pořád nedá. Celkem zajímavé by bylo vědět, co vlastně montážnící mají nyní

jako hlavní zdroj příjmů, nové montáže nebo servis stávajících či něco úplně jiného.

No to je vlastně fakt, většina montážníků jsou i klasičtí mechanici resp. servisáci. Takže obor LPG nejspíš

postupně vyšumí do ztracena, obvzlášť s nástupem elektro aut.

• Autor

Malto smutne to bohužel je a navíc jsem tohle vůbec nečekal,zvlášt když je systém v záruce.Ale už jsem zkoušel psát i jinde a ikdyž to u nich nebylo namontováno(dělaji i Prins),tak je vidět že maji snahu pomoct,bohužel pro mne jsou z ruky ale asi mi nic jiného nezbude.Jako ted ten systém přepína dobře ale chci zjistit co tam bylo za chybu a proč to vlastně škubalo při prvním přepnutí a jestli to neni třeba nějak seřidit,to je celé.Nemyslím si že tato věc je až tak problém jen přimovstřiků.Takže doufám že ted co se týče servisu budu mít větší štěsti.Ale samozřejmně nebránim se žádnemu dobrému doporučeni servisu Lpg

Upraveno od bitttpower

• Autor

Tak jak bylo dnes ráno chladněji,tak to opět při prvním přepnuti škubalo.Je zajimave jak velky vliv ma na to teplota.Budu to muset co nejdřiv řešit.

• Autor

Jinak všechny důrazně varuji před touto firmou:lpgfrystak.cz

Pokud nastane se systémem jakykoliv problém,absolutni neochota cokoliv řešit!!!

• Autor

Zdravím,takže jsem našel firmu která se na systém podíva a ikdyž nebyl u nich namontován tak ochota pomoci s mým problémem je uplně někde jinde než u montážni firmy.Takže ke konci příštiho týdne budu vědět více.

Upraveno od bitttpower

V 6. 3. 2019 na 17:25, bitttpower napsal:

Jinak všechny důrazně varuji před touto firmou:lpgfrystak.cz

Pokud nastane se systémem jakykoliv problém,absolutni neochota cokoliv řešit!!!

Mohl by jsi být trošku konkrétnější co ti na nich vadí?Řekli ti že nemájí čas,nebo že to je vše ok že ti to škube nebo v čem je problém at víme?

@dusan.k

V 5. 3. 2019 na 13:56, bitttpower napsal:

Tak,chtěl jsem ještě dát pánovi z LpgFryšták šanci,ale když má takové jednáni jake má,tak ja tuhle firmu bohužel po prvotním nadšení doporučit nemohu.Kdyby někdo věděl o kvalitním servisu na Prins (třeba Karel),at se mi klidně ozve do SZ.Absolutni neochota cokoliv řešit,nebere telefon..

Upraveno od Martab

V 5. 3. 2019 na 15:39, Sudetak napsal:

No to je vlastně fakt, většina montážníků jsou i klasičtí mechanici resp. servisáci. Takže obor LPG nejspíš

postupně vyšumí do ztracena, obvzlášť s nástupem elektro aut.

Byvam na hraci s Madarskom tak čitam ich fora a tam tiež vymieraju montažnici LPG čiže končia a pokračuju ako bežní mechanici taky je zanedbatelny u nich uspra na pohon LPG. Len vymena nadrže po 10r. musi odborna dielňa meniť potom absolvovať STK a dať zapisať do TP maju pomerne vysoke poplatky na kontrolach a ktorí už  nechcu použivať LPG su prekvapení zložitosťou a poplatkom odstranenie. Na STK musí mať v 100% stave LPG inak konči na ceste nie že len prestane to použivať pre poruchu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.