Octavia31 Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 tak v upraveném ceníku zmizel style plus paket kvůli potahu sedadel kůže/alcantara, nemá někdo interní informace proč to zrušily respektive jestli a kdy se paket vrátí?? Už jsem byl před objednáním a paket jsem chtěl, dealer samozřejmě nic neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Bednář Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 před 23 hodinami, Octavia31 napsal: tak v upraveném ceníku zmizel style plus paket kvůli potahu sedadel kůže/alcantara, nemá někdo interní informace proč to zrušily respektive jestli a kdy se paket vrátí?? Už jsem byl před objednáním a paket jsem chtěl, dealer samozřejmě nic neví. Dostal jsem v týdnu informaci, že Škoda stopla na 6 měsíců objednávky s Alcantarou. Není materiál a výrobce nestíhá. Povolené jsou jen objednávky vozů ve verzi Laurin-Klement. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 9. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 kodiaq ve verzi L&K zatím není respektive se nedá objednat, nebo mě něco uniklo? Čekat 6měsíců než to budu moc objednat a pak čekat dalších 6 měsíců než to vyrobí to chce hodně trpělivosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 (editace) Ten bude až ve 27KT/18.Myslel Octavii a Superb. Editováno: 9. Prosinec 2017, autor: Dixik2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Bednář Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Přesně tak, nenapsal jsem to přeně. LK je pro Octavii a Superba. Ostatní mají smolíka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Aj v SportLine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xrainman Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 Mám termín 6KT, tento týždeň mi písal predajca, že mi musia zmeniť poťah sedadiel z Alcantara na koža/umelá koža. Predtým to bol paket WS5, teraz je to paket WS8. Nie som úplne nadšený touto zmenou. Teraz mám koženné sedadlá a viac mi vyhovuje Alcantara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 Kdy a kde jsi objednával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xrainman Vloženo 24. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2017 On 12/21/2017 at 0:46 PM, octabin said: Kdy a kde jsi objednával? 6/2017, Prvy Novomestsky autoservis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Tak doufám, že to nebudou měnit, mám objednanou alcantaru (9/2017´) a zatím by to prý mělo být dodáno dle objednání. Dodání 2-3/2018 .Tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 30. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 V 20. 12. 2017 na 22:51, Xrainman napsal: Mám termín 6KT, tento týždeň mi písal predajca, že mi musia zmeniť poťah sedadiel z Alcantara na koža/umelá koža. Predtým to bol paket WS5, teraz je to paket WS8. Nie som úplne nadšený touto zmenou. Teraz mám koženné sedadlá a viac mi vyhovuje Alcantara. Mě celokožený sedadla taky nevyhovují protor jsem kodiaqa neobjednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Trochu mimo, ale tento problem se netyka jen Kodiaqu,.... Ale i Octavie, krome L&K,... drive v balicku k Octavii ve vybave Stale slo objednat balicek, ktery obsahoval Alcantaru, tedka nove jen kuze/latka, alcantara nelze prikoupit ani samostatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 S Alcantarou je momentálně problém, který se řeší. Časem se by se k ní mělo vrátit. Také nechci kůži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 To jako že budou nutit zákazníkům,něco úplně jiného než si objednal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Info od Aleš_BX těm co mají objednáno by měla být objednávka zachována.... probém vyvolaly akční pakety pro Karoq kde byla alcantara skoro zadarmo... dále také to, že alcantaru používá čím dál tím víc prémiovvých automobilových výrobců a to nejen na sedadla... ale také firmy vyrábějící luxusní jachty a letadla.... atp atp.... výrobce je na světě jen jeden a to italská společnost Alcantara S.p.A.co je zač ta umělá kůže nikdo neví, ale dle sdělení škodovky by to měl být lepší materiál, údajně ho bude používat koncern jako náhradu za alcantaru a to i v Audi... no ale nedovedu si představit něco lepšího než je alcantara... to by musel být megapatent... a taky megacena... Tímto mu děkuji za info. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Proč s tím spamuješ v několika tématech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. leden 2018 Sdílet Vloženo 4. leden 2018 Tak to prosím ještě nakopíruj ještě do Octavie a Karoku. Aby to našel i člověk s IQ pod 80. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 No vidíš a já to vidím jen tady. A jsem rád, protože mi je hned jasné, proč konfigurátor na VW Allspace nenabízí alcantaru. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.