NejakyLuke Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Dobrý deň, Kúpil som Fabiu III Drive 05/2017 s Bolero rádiom, ktorý má v sebe SmartLink. Problém je že keď spustím SmartLink, napíše: SmartLink sa spúšťa... a jednoducho nenabehne. Skúšal som to mať takto zapnuté aj hodinu, bez toho aby sa niečo zmenilo. Stále len ukazuje SmartLink sa spúšťa... Skúšal som si cez túto stránku http://updateportal.skoda-auto.com/ stiahnuť Update keď že som si myslel že chyba bude v tom že je systém pravdepodobne zastaralí. Stránka mi napísala že všetko mám v aute aktuálne. Preto som teraz tu. Stretol sa tu niekto s týmto problémom viete mi poradiť ? za každú pomoc Vám ďakujem! S pozdravom, Lukáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Chtělo by to více podrobností. Měl jsi připojen přes usb telefon? Jaký? Podporuje ten telefon Mirrorlink? Byla v telefonu nainstalovaná aplikace Android Auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NejakyLuke Vloženo 12. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 (editace) Ahoj, myslím že to je nepodstatné. Keďže SmartLink mi ani nevhodí ponuku Mirrorlink, Android Auto, Apple car. Ale ano skúšal som najskôr napojiť telefón Samsung A5 2017 ktorý podporuje Mirroring a mám v ňom aj nainštalovaný ručne Android Auto keďže na slovensku nieje oficialná podpora z GooglePlay. Ale stále stojím len na tom, že SmartLink mi vypisuje len: SmartLink sa spúšťa ... Jednoducho sa nespustí do ponuky ktorá by mala nabehnúť. Editováno: 12. Prosinec 2017, autor: NejakyLuke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Mam takové tušení, ze tvé auto nemá onen SmartLink nainstalovaný (aktivovaný) vůbec. Tohle totiž přesně vypisuje taky u mého (7/2017), a kupoval jsem ho bez SmartLinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomVelik Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Dobrý den, mám totožný problém na Fabia Combi MC, rádio Bolero, 9/2017. Kupoval jsem skladové auto a prodejce mě při předání ujišťoval, že rádio SmartLink má. Chtěl jsem se zeptat zda jste při řešení problému nepokročili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 (editace) Mam obdobny problem.Telefon Samsung J3,Auto Fabia 02/2017.Menu smartlink+ vyhodi,aj sa naparuje a naviguje cez android auto,ale spravi to iba raz.Potom uz dalsie parovanie nefunguje a vypisuje,ze skontrolujte nastavenia v telefone.Treba aplikaciu AA odinstalovat a opat funguje iba raz a viac uz nie.Presne rovnaky telefon funguje v Superbe 08/2015 so smartlink uplne perfektne.Kde bude pes zakopany?Je mozny nejaky reset,restart smartlink + balika u Fabie? Editováno: 30. leden 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 CarPlay na Iphonu naprosto bez problémů. Holt předraženej krám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomVelik Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 (editace) Po dnešní komunikaci s prodejcem je hláška "Smartlink se spouští" a dál se nic nestane známkou toho, že v rádiu HW Smartlink je, ale není aktivován. Po návštěvě servisu bude provedena aktivace. Editováno: 30. leden 2018, autor: TomVelik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Kolik za to budou chtít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Aktivacny kluc bol minuly rok v ponuke za 202 eur. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomVelik Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Auto mám 2 týdny a při prodeji mi v salonu potvrdili, že je SmartLink funkční, takže ke cti prodejce bude aktivace provedena zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Než ke cti, to spíš k tíži Ale ok, solidní přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Keby chcel niekto dorabat... http://www.eskoda-shop.cz/Vnitrni-vybava-68712/8888-Smartlink-pro-Octavia-III-SUPERB-FABIA-YETI-000054830A 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 škoda, že až od Bolera vyššie ale niekomu sa to určite zíde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Je to nějak omezené verzi Bolera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 On myslel že na swiga to nedáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Jo, to vím, ale jde mi o to, jestli když má Bolero, stačí "dokoupit", nebo je nějaká podmínka i na Bolero, protože když jsem se kdysi dotazoval v ŠA, tak mi dilo zodpovězeno, že to lze aktivovat pouze pokud už v Boleru je nabídka SmartLink, ale je neaktivní, pokud tam není, tak smůla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 (editace) tak podľa linku vyššie, je to iba licenčný kľúč. teda ak nemáš to správne rádio, máš smolu. mať Bolero bez toho, tak to začnem riešiť. no nemám dôvod zatiaľ Editováno: 3. Únor 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Právě že mám Bolero, tak mi jde o to, zda stačí ten klíč, nebo to konkrétní Bolero to musí taky podporovat (tedy zda lze provést aktivaci na VŠECH Bolerech). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Nelze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 O to mi šlo, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Ved aky je problem,stavit sa u dealera Skoda,dat mu cislo dielu/ 000 054 830 A /uvedeneho aktivacneho balika,nech kompatibilitu k tvojmu vin priamo preveri.Popis pise Fabia od 2015 vyssie...pre Amundsen a Bolero MIB 2....za opytanie predsa nic nedas a mozno to klapne aj u teba.Su to peniaze pre Skodovku tieto drahe doplnky,tak preco by to takto obmedzovala,ale spytaj,uvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Do škody samozřejmě zajdu, až budu mít cestu, ale je to "novinka" a víme jak jsou někdy v ŠA "vzdělaní"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Ale zarobene 2stovky v eurach ich mozno potesia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Jenze nektery auta z drivejsich MR mela MIB 1.5, nikoliv MIB 2.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.