Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj lidi mám dotaz, jak je možné odpojit , prípadně deaktivovat kotrolku serva u Fab I 1.4 TDi rv 2007 ? jde mi o to ze auto bylo z bazaru kde kontrolku nejakym zpusobem odpojili aby nesvitila , zavada se nehledala protoze nebyl duvod *nic nesvitilo*,  takze po vymene serva , cidla a konektoru bych chtel aby bylo vse ve stavu aby kdyz bude zase problem aby me na to upozornila kontrolka, bohuzel po otoceni klicku se nerosviti kontrolka serva a to ani kdyz *nasimuluju* nejakou zavadu tak take ne ,, kde se da kontrolka odstrihnout aby nesvitila ? za budiky jsem koukal vsechny kabely jsou neporuseny , 

Vloženo

Ta kontrolka se tvari jako kdyby tam vubec nebyla pri prodeji auta ji museli nejak vypnout nebo odstrihnout aby nikdo nezkoumal ze tam je zavada , servo bylo v haji takze se menilo , menilo se i cidlo , takze servo je ok jde mi o to ze se po otoceni klicku vubec nerosviti jako by tam vubec nebyla, po otoceni klicku se ma rosvitit a zhasnout , ppkud je chyba zustane svitit , servo sem odpojil a diag vypsala chybu serva nicmene kontrolka nesvitila ( pritom by mela ) proto me zajima jak se da vypnout abych to mohl uvest doporadku

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...