Publikováno Leden 12, 20187 r Ahoj lidi, měl bych na vás dotaz. Mám problém s prisvecovanim. Jde mi o to, že po nastartování to normálně funguje. Ale jedu 20km do práce a parkuju a je vidět, že to neprisvicuje. Zhasnu motor a hned zase nastartuju a normálně zase vše funguje. Nesetkal se s tím nahodou někdo? Popřípadě zajedu k někomu na diagnostiku, kdyby měl. Děkuji moc za pomoc. Jedná se o octavii po Fl 2.0tdi 2010 Upraveno Leden 12, 20187 r od Svedass
Leden 12, 20187 r Nenapísal si viac info, tak len skúsim.. nemáš náhodou daždový aj svetelný senzor.. a neskúšal si to cez deň a v daždi? Ak sa totiž automaticky zapnú svetlá so stieračmi, vtedy corner nefunguje.. teda aspoň na F3 to tak je, tiež som sa raz takto vyľakal, kým som prišiel na to.
Leden 12, 20187 r Autor před 10 minutami, brrrrm napsal: Nenapísal si viac info, tak len skúsim.. nemáš náhodou daždový aj svetelný senzor.. a neskúšal si to cez deň a v daždi? Ak sa totiž automaticky zapnú svetlá so stieračmi, vtedy corner nefunguje.. teda aspoň na F3 to tak je, tiež som sa raz takto vyľakal, kým som prišiel na to. No dešťový a světelný senzory mám. Třeba dneska ráno to bylo zkouseny za tmy a světla byly zapnutý až na poslední pozici a ne na auto a stěrače vypnutý. A stejně po příjezdu do práce neprisvicovaly.
Leden 12, 20187 r Necituj bezprostředně předcházející příspěvek. Mně se to občas také stane (cornering mám dokódovaný) - vysledoval jsem, že se to obvykle projeví po jízdě po dálnici. Nijak to neřeším a řešit nehodlám.
Duben 27, 20205 r Pawouk: na toto byla nejaka aktualizace. V AS mi to vyresili a to jsem to mel z vyroby...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.