15dusan Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Zdravím viete niekto o nejakých skritych funkcii na tom radiu čo vsetko dokáže a chcel by som poradiť ci je možnosť nejak rozbehať parkovacie senzory DPC Octavia 2 2005 na radiu RCD330 ktoré podporuje OPC novy typ. Nechcem meniť senzory len to dať nejak do kopy lebo na starom radiu Stream MP3 to funguje pekne a či je nejaká možnosť to rozbehať na novom radiu buď zmenou Gateway lebo mam objednanu 1k0907530Q kvôli radiu a baterke a neviem ci by nepomohla 7N0907530 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blaza93 Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Ahoj, máš namotováno? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15dusan Vloženo 11. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Rádio áno ale senzory som nerozbehal tak že mám už z optických už len akustické senzory pipaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blaza93 Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 před 15 minutami, 15dusan napsal: Rádio áno ale senzory som nerozbehal tak že mám už z optických už len akustické senzory pipaky a podarilo se ti do radia dat ikony stanic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15dusan Vloženo 12. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Nie to radio nedokáže lebo nemá RDS ale ukáže ti malými písmenami nazoclv stanice ak je dobrý signál ale názov pesničky alebo veľký názov stanice to nedokáže. J se teraz snažím nejak dostať k aktualizácii aby mi fungovalo Video lebo už som robil zmenu témy aj som tam vkladal nejaké prehrávače do Win CE systému ale nič dobré nefungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.