Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, chci se zeptat zkušenějších, jelikož jsem měl před nějakou dobu lehký ťukanec na předek auta, přičemž vyletěly airbagy. V interiéru jsem vše vyměnil, volant, airbag spolujezdce i pásy, chyba však na palubní desce zůstává a nešla vymazat VAGem ani Boshem. Řídící jednotka bagu má kód 1C0909605K. Jde jednotka bagu u této Fabie reaktivovat? Děkuji za každou odpoveď :) 

Vloženo

zadej to do Googlu a vyjedou ti firmy, které to dělají. VAGem to na tý fabii myslím nepujde. Správně by se měla jednotka vyměnit, není totiž záruka, že při další bouračce bude reagovat tak, jak má.

• o 4 měsíce později...
Vloženo

a proč by to měla být reklama nebo konkurence?Copak ferda je jediný,kdo tady má právo psát co vše dělá??

Dělám to taky,takže kdyby někdo chtěl-Kopřivnice

Vloženo

Pánové, můj příspěvek není určen k diskutování - toto forum má nějaká pravidla a majitele, kteří si podobné reklamní příspěvky na výdělečnou činnost pochopitelně nepřejí, pokud s nimi nebyly dopředu projednány a je čistě jejich věcí, co tady strpí. Tapetování fora mnoha příspěvky za stejným zřejmým účelem opravdu není běžná výpomoc. Anebo to dotyčný dělá z čirého altruismu zdarma? Dost pochybuji. Pokud ano, tak se mu omlouvám, ale má to být naprosto zřejmé. Takže zanechte planých diskusí mimo téma a nechte to na nich. Tímto tuto debatu končím.

Vloženo

Tak to je tedy směšné.Že to co píšeš vidím právě  a jen tady......že to nenapíšeš tam,kde pořád vidím.."nutný výlet do Strakonic,...škoda to neumí,jen u mě,,, a tak bych mohl pokračovat.Asi platí jiné metry

Vloženo

Nemáš pravdu, psal jsem mu to několikrát... Jak jsem uvedl výš, je to věcí majitelů a dohody s nimi. Ty ve svém podniku také nebudeš trpět reklamu pro cizí subjekt, který na ní bude vydělávat bez tvého svolení. Tečka. Cokoli dalšího k této věci bez milosti smažu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...