Marous2k Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Ahoj, chci se zeptat zkušenějších, jelikož jsem měl před nějakou dobu lehký ťukanec na předek auta, přičemž vyletěly airbagy. V interiéru jsem vše vyměnil, volant, airbag spolujezdce i pásy, chyba však na palubní desce zůstává a nešla vymazat VAGem ani Boshem. Řídící jednotka bagu má kód 1C0909605K. Jde jednotka bagu u této Fabie reaktivovat? Děkuji za každou odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Ano da sa to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 zadej to do Googlu a vyjedou ti firmy, které to dělají. VAGem to na tý fabii myslím nepujde. Správně by se měla jednotka vyměnit, není totiž záruka, že při další bouračce bude reagovat tak, jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 reaktivace airbagové jednotky není problém, na počkání - Strakonice - jižní Čechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 To je nějaká konkurence pro ferdu25? Podobné způsoby by se daly vyhodnotit jako nepovolená reklama... Obrať se na administrátory fora (Olin, PTiCA). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 a proč by to měla být reklama nebo konkurence?Copak ferda je jediný,kdo tady má právo psát co vše dělá?? Dělám to taky,takže kdyby někdo chtěl-Kopřivnice 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Akorát že ty si to sem jednorázově "nenablil" do všech možných vláken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Pánové, můj příspěvek není určen k diskutování - toto forum má nějaká pravidla a majitele, kteří si podobné reklamní příspěvky na výdělečnou činnost pochopitelně nepřejí, pokud s nimi nebyly dopředu projednány a je čistě jejich věcí, co tady strpí. Tapetování fora mnoha příspěvky za stejným zřejmým účelem opravdu není běžná výpomoc. Anebo to dotyčný dělá z čirého altruismu zdarma? Dost pochybuji. Pokud ano, tak se mu omlouvám, ale má to být naprosto zřejmé. Takže zanechte planých diskusí mimo téma a nechte to na nich. Tímto tuto debatu končím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Tak to je tedy směšné.Že to co píšeš vidím právě a jen tady......že to nenapíšeš tam,kde pořád vidím.."nutný výlet do Strakonic,...škoda to neumí,jen u mě,,, a tak bych mohl pokračovat.Asi platí jiné metry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Nemáš pravdu, psal jsem mu to několikrát... Jak jsem uvedl výš, je to věcí majitelů a dohody s nimi. Ty ve svém podniku také nebudeš trpět reklamu pro cizí subjekt, který na ní bude vydělávat bez tvého svolení. Tečka. Cokoli dalšího k této věci bez milosti smažu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.