Davys Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Zdravím všechny Octavisty. Mám dotaz, pro někoho asi přihlouplý, ale přesto ho položím. Chci si koupit Octávii I, modelový rok 01, ale stále přemýšlím, zda "normální", nebo combi. Mám německého ovčáka, kterého tam budu vozit. Liftback se mi vzhledově líbí více než combi a i kufr mám dost velký, ale nevím zda combi nebude přeci jenom praktičtější. Poraďte a podělte se o své zkušenosti. Díky David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Nejlepší bude vyzkoušet si u známého jak se ovčák vejde do kufru liftbacku - mám tím samozřejmě na mysli míru zkosení zadního skla, ne čtvereční rozměr. Já sám mám brazilskou filu a volba padla jednoznačně na kombi, protože v něm má dostatek místa nad hlavou, může se ošívat, vstávat, atp aniž by bouchal hlavou do skla, nebo se o něj nějak otíral... Měl jsem to ale i jednodušší v tom, že kombi se mi líbí mnohem víc než liftback. To už je ale jiná diskuse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Zdravím všechny Octavisty.Mám dotaz, pro někoho asi přihlouplý, ale přesto ho položím. Chci si koupit Octávii I, modelový rok 01, ale stále přemýšlím, zda "normální", nebo combi. Mám německého ovčáka, kterého tam budu vozit. Liftback se mi vzhledově líbí více než combi a i kufr mám dost velký, ale nevím zda combi nebude přeci jenom praktičtější. Poraďte a podělte se o své zkušenosti. Díky David Ahoj, me bassetici stacil liftback. Byl to preci jen nizsi pes (fena) HM 1,6/74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 kua, tak pes do auta, to nevidím rád. Ale pokud ti to nevadí, tak jdi určitě do kombajnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeny Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 jestli chceš v koktě vozit německýho ovčáka, tak určitě kombi a kombík je taky hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 jestli chceš v koktě vozit německýho ovčáka, tak určitě kombi a kombík je taky hezký Moja reč, pôvodne som chcel liftback ale nejak som našiel combi a hneď bolo rozhodnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davys Vloženo 12. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Děkuji všem za názor, vypadá to, že asi opravdu půjdu do combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 me se teda kombajn libi moc a jeste kdyz je k tomu pes tak bych vubec nevahal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Tak tak pokud vozíš většího psa tak jedině kombi, přece jen je to taky bytost a asi by se mu moc nelíbilo to zkosení, u kombajna krásně kouá z okna a je podstatně klidnější, vezl jsem takhle labradora a byl naprosto v poho, ikdyž to je na vodítku jinak poděs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Mne se libi liftback podstatne vic, ale to uz odmala se mi takovy auta libej vic nez vetsina kombiku, ale to je jedno, pokud jde o pesanovo pohodli, rozhodne mu kup kombika. Akorat za to davaj flastry, ted dostal kamos 2000 za to, ze pes na zadnim sedadle nemel pasy (malej kokr), no jo no. Jezdi se uz zase jak driv, ale tohle se tresta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davys Vloženo 12. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Tak tak pokud vozíš většího psa tak jedině kombi, přece jen je to taky bytost a asi by se mu moc nelíbilo to zkosení, u kombajna krásně kouá z okna a je podstatně klidnější, vezl jsem takhle labradora a byl naprosto v poho, ikdyž to je na vodítku jinak poděs No hlavně, když je čubinka zvyklá na prostor. Mám teď Omegu A (r.v.87), Caravan a tam má místa habaděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 kvůli psovi bych volil combi vono jako istačí i kočárek rvát pořád do liftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 (editace) Mám kombi a líbí se mi víc jak liftback. Myslím, že se mi i líp dýchá v kombíku , je praktyčtější i na Možná by jsi u liftbacku zjistil až potom, že jsi byl naučený na kombi a některý věci do něj nenaložíš a pod... Editováno: 12. Říjen 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Zdravím všechny Octavisty.Mám dotaz, pro někoho asi přihlouplý, ale přesto ho položím. Chci si koupit Octávii I, modelový rok 01, ale stále přemýšlím, zda "normální", nebo combi. Mám německého ovčáka, kterého tam budu vozit. Liftback se mi vzhledově líbí více než combi a i kufr mám dost velký, ale nevím zda combi nebude přeci jenom praktičtější. Poraďte a podělte se o své zkušenosti. Díky David Urcite Kombika a mrizku,bo to vyzaduje novy silnicni zakon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Kombajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Doporučuju jednoznačně "kombíčka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Jedině toho "kombajna". Později bys litoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Pokud budes vozit psa, tak asi kombi. Jinak ja uprednostnuju sedan (liftback), precijen je hezci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b00n Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Me se kombi libi vic a nasemu irskemu setru taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Me se kombi libi vic a nasemu irskemu setru taky. Mne se zas vic libi liftback a nasi welsh-corgici je to uplne u prdele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Me se kombi libi vic a nasemu irskemu setru taky. Mne se zas vic libi liftback a nasi welsh-corgici je to uplne u prdele Jiz jsem to psal, i bassetici liftback plne vyhovoval. Basset je "velky" pes, i kdyz nizky, bere se to podle vahy. Samozrejme plato muselo byt odstraneno. V servisu me octe prezdivaji "Nejdrazsi psi bouda". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 No vozím labíka... a vzadu je mu hej, kdo chce velikýho psa... rozumné řešení je kombi. A pokud opravdu chceš lifta, tak potom je řešení pásy pro psa. Připnou se normálně do úchytu obyč pásu, pesan může sedět nebo ležet, ale nemůže cestovat po autě - a o to vlastně jde... našim dopravním orgánům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Potom mas octu 2 + pes. Ja mel takto Favo. Basset je nizky, dlouhy a tezky Basset Toto neni moje cubicka, jen ukazka pro ty, kteri nevedi o jakem psikovi je rec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Pokud budes vozit psa, tak asi kombi. Jinak ja uprednostnuju sedan (liftback), precijen je hezci. No to tedy neníííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Pokud budes vozit psa, tak asi kombi. Jinak ja uprednostnuju sedan (liftback), precijen je hezci. No to tedy neníííííííííííííí Combi, combi a zase jen combi. Již si svůj život nedovedu představit bez kombíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.