fx99 Vloženo 26. Září 2021 Sdílet Vloženo 26. Září 2021 zdarec neměnil někdo xenonovou vybojku D3S za nahradu Led Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 (editace) tak do kufru a kaslíku spolujezdce jsem dal toto: https://www.aliexpress.com/item/1005002466621368.html Ta žárovka je skleněná, má přesně tvar jako W5W jen vnitřek je LED a svítí asi dvoj až trojnásobně silněji. Spotřeba asi 0,6W když jsem to měřil. Žárovka má polaritu, takže v kufru bylo nutné zkratovat tu diodu měděným drátkem, jinak to blikalo. Po měsíci a více testování jsem přišel jen na jednu nevýhodu - ledky blikají, když je zaplé nezávislé topení a neběží motor (nezhasínají, jen vibrují vysokou frekvencí asi jako zářivka). Asi by to šlo vyřešit připojením kondenzátoru paralelně, ale na to kašlu :) Diagnostika čistá ... Ještě doplnění po několika měsících: se zaplym webastem stejně blikají i originál ledky na stropě v interiéru s kterými to auto vyrobili jsem zjistil, takže je to vlastnost a ne chyba. Editováno: 28. Prosinec 2021, autor: midlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eva Skalická Vloženo 11. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2021 Prosím mám problém se směrovkou zadní levou špatně svítí ,málo v servisu řekli že je špatná řídící jednotka palubní sitě na přistrojovce se nic neukazuje můžete poradit jedná se o škoda superb 3 rok vyroby 2016 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plachousek Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Čau, měl by někdo funkční odkaz na aliexpress na osvětlení kufru s3 2018? Nejsem si úplně jistý s výběrem, je jich tam celkem dost. Nejlépe vlastní zkušenost. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 28. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 Kousek nahoře máš odkaz odeme. Je to čisté řešení, jen výměna w5w žárovky za led. Vše ostatní zůstává originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 28. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 (editace) Ahoj. Ja mám presne tieto,ale dajú sa už nájsť aj za polovičnú cenu... Ja som kupoval pred 3rokmi,a stále funguju Len vyberieš Origo a dáš toto. Svieti to parádne,ma to samostatne ledky,čiže žiadna LED žiarovkova bludicka... Nič neblika- zasvieti-zhasne,neostáva svietiť a pod... V 15. 12. 2021 na 17:39, plachousek napsal: https://a.aliexpress.com/_vlEE0l € 10,76 15%OFF | 2pcs Error Free LED Courtesy Under Door Footwell Light Trunk Lamp for VW Touareg Tiguan Passat Skoda Octavia Superb Audi A4 A6 Editováno: 28. Prosinec 2021, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 V 26. 9. 2021 na 22:22, fx99 napsal: zdarec neměnil někdo xenonovou vybojku D3S za nahradu Led Zdravím měnil jsi výbojku D3S za LED? Je to v pohodě a jak to svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fx99 Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 jo ,svití to o dost líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 Aký presný typ/značku si dával? Pošli link/odkaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 12. leden 2022 Sdílet Vloženo 12. leden 2022 @fx99 Nemas nejake fotky ako svietia tie led-ky v noci ? Tiez uvazujem nad vymenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fx99 Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 (editace) mám ....odkaz ne... Editováno: 13. leden 2022, autor: fx99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 (editace) Tak aspoň napíš čo je to za značku,alebo kde si ich kupoval ... Majú 2-strannú LED? Alebo 360" LED? Či sú to "noname" from China? Editováno: 13. leden 2022, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seabow Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Menil niekto uz original projektory? Je to narocne na vymenu? Mam tam Osram next gen xenarc vybojky, ktore svietia urcite lepsie ako origo ale nieje to uplne ako by som si predstavoval. Vsimol som si, ze mam sosovky take akoby trosku zahmlene a nie pekne cire a paraboly uz tiez mozu byt vypalene (rv 2016). Dat to vymenit v origo servise alebo to zvladne aj neorigo servis. Predpokladam, ze tam bude treba nieco nastavovat min. regloskop a mam SLA ci aj to nieje treba nejako kalibrovat. Ak to niekto uz riesil poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 před 10 hodinami, Seabow napsal: Menil niekto uz original projektory? Je to narocne na vymenu? Mam tam Osram next gen xenarc vybojky, ktore svietia urcite lepsie ako origo ale nieje to uplne ako by som si predstavoval. Vsimol som si, ze mam sosovky take akoby trosku zahmlene a nie pekne cire a paraboly uz tiez mozu byt vypalene (rv 2016). Dat to vymenit v origo servise alebo to zvladne aj neorigo servis. Predpokladam, ze tam bude treba nieco nastavovat min. regloskop a mam SLA ci aj to nieje treba nejako kalibrovat. Ak to niekto uz riesil poradte. Musíš najít v sekci.už se to tady řešilo je založené i téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 (editace) To je také TOP SECRET napísať značku LED??? Editováno: 14. leden 2022, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jpeky Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 (editace) Ahojte Nikde som to nenasiel tak sa skusim spytať tu. na svojej S3 mam v zadných dverach mam namiesto osvetlenia priestoru pre nastupovanie iba odrazky. dokupil som kabeláž aj zo svetlami ale neviem na ktoré piny v konektore vo dverach napojiť kabeláž. Nenajde sa niekde schéma zapojenia ? ďakujem Editováno: 28. leden 2022, autor: jpeky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 (editace) Pravý konektor na dveřní jednotce, pozice 12 plus, 13 kostra, pak to musíš ještě nakódovat. Editováno: 28. leden 2022, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Zdravím Má tu niekto v hmlovkach H8 led ale s teplotou 4500k ? Väčšinou sa všetko predáva v 6000k a dosť sa to bije z originál bixenonmi ktoré majú teplotu farby 4150k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 před 27 minutami, wagrant napsal: Zdravím Má tu niekto v hmlovkach H8 led ale s teplotou 4500k ? Väčšinou sa všetko predáva v 6000k a dosť sa to bije z originál bixenonmi ktoré majú teplotu farby 4150k Já mám 6000K a nezdá se mi to že to že by ti dělal takový velký rozdíl mám Osramy LeDriving FL a spokojený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 A jak to svítí? Pohasínají plynule? Četl jsem recenze o malé svítivosti. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Mě to svítí dobře,kdyby né tak bych je tam nenechával.Bohužél u led mlhovek ti to plynule nesvítí..rožne se a zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Ja ich mam 6000k už 3 roky a zatiaľ bez problémov len by sa lepšie hodili s teplotou 4500k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Mam H8 Osram cool blue intense a s original vybojkou su uplne vpoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Pozeral som tie H8 Osram ale je ich viac druhov. H8 Osram Cool Blue intense 35W a 60W (4200k) H8 Osram Cool Blue Intense Next Generation 35W (až 4800k) Teraz ktoré budú najviac pasovať ku xenonom :) síce nie sú Led ale keby pasovali farbou aj by som vymenil a plus sú este aj homologizovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 před 6 hodinami, wagrant napsal: Pozeral som tie H8 Osram ale je ich viac druhov. H8 Osram Cool Blue intense 35W a 60W (4200k) H8 Osram Cool Blue Intense Next Generation 35W (až 4800k) Teraz ktoré budú najviac pasovať ku xenonom :) síce nie sú Led ale keby pasovali farbou aj by som vymenil a plus sú este aj homologizovane Ja mam tu 4200,ale ani tou 4800mickou nic nepokazis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.