shrek Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Dostal jsem vnitřní samozatmavovací zrcátko z OII, nemáte někdo schéma zapojení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dojdi si do nejbližší škodovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek Vloženo 15. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Dík za radu ale schema by potěšilo víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 pokud nejsi elektrikar tak pochybuju, ze si sam zapojis destovy senzor a samozatmivani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek Vloženo 15. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 to se stále bavíme o ničem , je tady někdo, kdo má a je ochoten poskytnout schéma zapojení? Díval jsem se na schéma VW, ale mi nesedí barvy drátů v zrcátku a nechce se mi jej rozebírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 A ty si myslíš,že každý má už tet doma kompletní schémata?Víš Ty vůbec ,co to všechno obnáší?Právě proto je jednodušší si zajít do škodovky a tam si to skopčit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 ale to se prece bavis o nicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Dostal jsem vnitřní samozatmavovací zrcátko z OII, nemáte někdo schéma zapojení? hoď sem jeho číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek Vloženo 20. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Dík, poslal jsem ti e-mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 (editace) Neměl by někdo vás schéma zapojení samostmívajícího zrcátka, dle Etky je tam konektor 8E0971833, nakodovat to taky zvládnu, zrcátko taky mám.. jenom jak to zapojit.. Stáhnul jsem dílenské příručky z sekce Instalační materiály, ale bohužel to tam není. Dále bych chtěl zapojit deštový senzor, ten už také mám.. ze schéma zapojení nevím kde mám zapojit pin T3/1 na zrcátku - linie 64, poradíte někdo? nakodování by pro mně neměl být problém.. dále coming home - leaving home, v senzoru deště by měl být senzor světla, koupil jsem nový přepínač na světla, tak doufám že zprovozním i to.. předem díky všem za rady... etka1.bmp Editováno: 19. Říjen 2007, autor: Milan Židek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 mohl bych obnovit toto téma? hodilo by se mi schéma zapojení. prosím kdo má DP koukněte na samozatmavovací zrcátko vnitřní a jeho zapojení. případně již nějaká DP pro OII. dohledám si sám. mám zrcátko s 6ti vodiči a představou o jejich zapojení, jen bych se rád ujistil. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 pin 1 - plus, pin 2 - mínus, pin3 - zpátečka, pin 6 - vnitřní osvětlení.. víc nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toda Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Ahoj odborníci! Rád bych si ověřil, že když si nechám dodělat tmavé fólie tak bude nadále fungovat vnitřní automatické stmívací zrcátko. Mám OCT 2 FL. Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 tak pokud budou tak tmavý, že jima neprojde do auta víc světla než je potřeba ke stlumení zrcátka, tak se nestlumí, pač nebude muset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Ví někdo jak je napájené zrcátko?Přestalo se zatmavovat a nesvítí ani kontrolka.Má nějakou pojistku a kde je napojené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 (editace) Zkrat v mozku... Editováno: 25. Prosinec 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Ví někdo jak je napájené zrcátko?Přestalo se zatmavovat a nesvítí ani kontrolka.Má nějakou pojistku a kde je napojené? Vnitřní samostmívací zrcátko je podle dílenský příručky napájený z pojistky č. 8 (5A) v pojistkovym boxu. Možná se ta pozice pojistky měnila, mělo by to bejt na tom papírku co je pod víkem pojistkový skřínky, ale když zkontroluješ všechny 5A pojistky, měl bys ji objevit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škoda Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Zrcátko necloní, jak zjistit, kde je chyba. VAG nic neukazuje, prosím o radu. Zkoušel jsem zaclonit čidlo vpředu, svítit na čidlo zezadu žádná reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 Zelená kontrolka v zrcátku svítí? Jestli ne, zkusil bych zkontrolovat pojistku, na kterou je připojené zrcátko (číslo pojistky bude v návodu k obsluze). Problém by ještě teoreticky mohlo dělat vnitřní osvětlení nebo couvací světla, funguje obojí jak má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristo82 Vloženo 2. leden 2020 Sdílet Vloženo 2. leden 2020 čus, zkusím to tu oživit, už má někdo návod jak dodělat senzor a zrcátko do před FL 2008. Našel jsem návod ale prý jen na FL https://forum.skodahome.cz/topic/136862-n%C3%A1vod-instalace-sensoru-de%C5%A1t%C4%9B-a-zatmovavac%C3%ADho-zrc%C3%A1tka/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.